Legendary Pokémon

Full Version: Τι ομάδα είστε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Nαι είμαι γαύρος!!!!

Αντε γειά όλοι οι υπόλοιποι. Toungue
Σιγά μην είσαι και σαρδέλα. ο3ο
(26-07-2009 11:18 PM)Johan Wrote: [ -> ]για την Ρεάλ έχω να πώ μερικά πράγματα, μπορεί να παίρνει τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο αλλα αυτό δεν συμένει οτι είναι και καλή! ας πούμε πιό παλιά που είχε Beckam, Ronaldo και όλα τα αστέρια της Βραζιλίας έχανε απο την Barca που είχε καλούς παίχτες και όχι του επιπέδου των παιχτών της Real.

Αυτο ειναι το προβλημα της Ρεαλ.Παιρνει τους καλυτερους παικτες στον κοσμο,αντι να παρει καποιους παικτες που μπορουν να παιξουν ολοι μαζι σαν ομαδα.Και γι' αυτο ακριβως η Μπαρτσα ειναι πρωτη στην Ισπανια τοσα χρονια.Τελος παντων,ειμαι Ολυμπιακος (Πειραιωτης και οχι Ολυμπιακος=Ιεροσυλια!) και απο ξενα πρωταθληματα υποστηριζω Μπαρτσα,Ιντερ και Τσελσι.Also,μου αρεσουν πολυ ομαδες του στυλ Ζενιτ Αγιας Πετρουπολης.
ti tselsi re loula:angry:liverpool4ever ante geiaBig GrinBig GrinBig Grin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΑΠ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3-1!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΟΥΤΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΤΑΝ!!! ToungueToungueToungue
Ας μην προτρεχουμε... Η Γαλατασαράι δεν ειναι καμια ομαδουλα που μπορει να την παρει κανεις αψηφιστα. Μπορει να αποτελεσει εκπληξη και σε ομαδες καλυτερες απο τον Παναθηναϊκο. Κι αποψε επαιξε πολυ καλα. Το κακο με τον Παναθηναϊκο ειναι οτι α) ΔΕΝ εχει αμυνα και β) αποψε ξυπνησε στα μισα του 2ου ημιχρονου. Οποιαδηποτε ομαδα με τετοια προβληματα δεν θα μπορουσε να νικησει, ακομα και εντος εδρας. Προσωπικα, τη δικαιολογια "εντος εδρας" ή "εκτος εδρας" την ακουω βερεσε. Οποιος μπορει και θελει να παιξει μπαλα, βγαινει και παιζει.

Btw, Chaos, δεν μας παιρνει και τοσο να μιλαμε για τον Παναθηναϊκο και ανεκδοτα. Τον Ολυμπιακο δεν τον βλεπω καλα φετος. Και κατι χαζες ηττες (5-0 απο τον Εργοτελη) δεν μας βοηθουν καθολου.. Ο Κοκκαλης αντι να φροντισει να κανει καμια μεταγραφη, καθεται και περιμενει να του ερθει μια ωραια γερη κατραπακια που να ψαχνεται..

Anyway, απο ελληνικες ομαδες υποστηριζω τον Ολυμπιακο. Απο ξενες μου αρεσει πολυ η Μπαρτσελονα, Ιντερ, Τσελσι, Ρεαλ, Μιλαν και πανω απ' ολα η Ρομα.
H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε άμυνα, δε μπορεί να παίξει και ο Σεϊταρίδης που σίγουρα θα βοηθούσε, δίκαια χάσαμε. Και απ'τη στιγμή που φάγαμε γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου λογικό ήταν να χάσουμε. A, φαίνεται πως θέλουμε και τερματοφύλακα. Ευτυχώς είναι νωρίς ακόμα....


(17-09-2009 11:23 PM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Btw, Chaos, δεν μας παιρνει και τοσο να μιλαμε για τον Παναθηναϊκο και ανεκδοτα. Τον Ολυμπιακο δεν τον βλεπω καλα φετος. Και κατι χαζες ηττες (5-0 απο τον Εργοτελη) δεν μας βοηθουν καθολου.. Ο Κοκκαλης αντι να φροντισει να κανει καμια μεταγραφη, καθεται και περιμενει να του ερθει μια ωραια γερη κατραπακια που να ψαχνεται...

Έτσι είναι Chaos. Ωραίο ανέκδοτο το ΠΑΟ-Γαλατά, ακόμα καλύτερο το Εργοτέλης - ΟΣΦΠ ή το OΣΦΠ- Καβάλα. Και κάτι μου λέει πως η κατραπακιά στον Κόκαλη δεν αργεί :P
----------------------------------------------
Aπό ελληνικές ομάδες είμαι ΠαναθηναΪκός, ενώ από ξένες μου αρέσουν οι Άρσεναλ και Μπαρτελόνα.
ΑΕΚάρα οε οεοεοε, στο 85' χάναμε 4-0 και σταμάτησα να βλέπω, ελπίζω να βγήκε τόσο. Καταστροφή το παιχνίδι πάντως, τραυματίστηκε ο Geraldo και πήρε και κόκκινη ο Araujo, ωραία πράματα. Κι επειδή ο καθένας λέει τον πόνο του, από ξένες Barcelona και Milan.

Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα, όλοι για κλάμματα είμαστε φέτος. Πρωτάθλημα θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα γιατί έτσι.
(17-09-2009 10:05 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΑΠ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3-1!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΟΥΤΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΤΑΝ!!! ToungueToungueToungue

<Censored>
(17-09-2009 08:54 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]ti tselsi re loula:angry:liverpool4ever ante geiaBig GrinBig GrinBig Grin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λουλα;Τωρα το ειδα.Ωχ,με επιασε βηχας...
Γκουχ,γκουχ,γκουχ,γκουχ!

Σημειωση:Το καθε "γκουχ" ειναι διαφορετικο link.
Χαχ, μόλις συνειδητοποίησα ότι η ΑΕΚ παίζει με Ολυμπιακό την Τετάρτη και καπάκι με Παναθηναϊκό την Κυριακή. Ωραία θα περάσουμε πάλι.
Το χειροτερο προγραμμα ever...Και ειναι και λιγες οι μερες που μεσολαβουν=αντε να ξεκουραστουν οι παικτες=δεν μπορουν να τα δωσουν ολα σε κανεναν απο τους δυο αγωνες.
ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΒΑΖΕΛΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙ!
(21-09-2009 07:13 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Χαχ, μόλις συνειδητοποίησα ότι η ΑΕΚ παίζει με Ολυμπιακό την Τετάρτη και καπάκι με Παναθηναϊκό την Κυριακή. Ωραία θα περάσουμε πάλι.

ανυπομονω κι εγω να δω πως θα τις φατε απο μας..... Cool

anyway, πηραμε εναν καινουριο προπονητη, τον Ζικο (τι περιεργο ονομα Toungue ). αν και δεν φαινεται τοσο ασχημος για προπονητης, ελπιζω να μην εχει τα ιδια χαλια με αυτα που ειχε κι αυτος ο ερασιτεχνης ο κετσπαγια. παρα ηταν γρουσουζης για την ολυμπιακαρα μας! Angry
προ κολωπετινιτσα,οεε
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's