Legendary Pokémon

Full Version: Heart Gold/Soul Silver *News*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Το Official Pokemon Site http://www.pokemon.com/ ανακοινωσε πως οι HG/SS θα βγουν 14 Μαρτη στη Βορεια Αμερικη οποτε στην Ελλαδα μαλλον θα ερθει τον Μάιο (αν γινει οπως εγινε και με την Platinum) αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω παρακαλω να γραψει
η ημερομηνια κυκλοφοριας τους δεν ειναι σιγουρη, αλλα λογικα, θα βγουν περιπου τελη μαιου, οπως και η πλατινουμ
παιδια υπαρχη και η πιο απλουστατη λυση μολις βγει αμερικη παραγγειλτετο απο ιντερνετ (οποιος ειναι να παει να παει σε μαγαζι που να πουλαει παιχνιδια γενικα σε οτι εχει σχεση με κονσολες)και μετα απο περιπου καμια εβδομαδα το πολυ θα το χει αντι για κανα 1-2 μηνες μετα
No, really don't, θα το πληρώσετε καραβίσιο χωρίς λόγο και δεν θα έχετε καμία εγγύηση σε περίπτωση που πάθει οτιδήποτε η κασέτα ή ακόμα χειρότερα το Pokewalker, ενώ εξασθενώντας τις πωλήσεις της ευρωπαϊκής έκδοσης στην χώρα μας εξασθενείτε ταυτόχρονα και τις όποιες απαιτήσεις μας για events. Ένας-δυο μήνες δεν είναι και τόσο πολύ...
βασικα arty2 αν και δεν ειμαι σιγοθροσ σοθ δινει αποδικσει το μαγαζι απο το οποιο θα το παρεις αλλα μπορω να πω οτι εχεις και ενα δικιο αμα το παρει καπιος οταν βγει αμερικη και του τυχει τιποτα στο παιχνιδι θα το παει πισω και αντε τωρα να στο ξανααλλαξουν και τα σχετικα(δεν ειμαι σιγουρος απο τι ξερω) αλλα οταν κατι το προσεχεις το προσοχεισ (αλλα παντα υπαρχει και μια στραβει που λεμε)
Πολυ σωστα ρ Arty!Ολοι θα παρετε την ευρωπαικη εκδοση understand?????Θελουμε τα αυθεντικα events!!!! Toungue
παντα τιν ευρωπαική!!δεν πειραζει που 8α περιμενουμε λιγο!παντως το pokewalker θα εχει πολη φαση!
με το pokewalker θα με κανει να ξεκινησω και γυμναστικη (τρεξιμο)
εγω που ασχολουμε και με το μπασκετ αν το παιρνω μαζι μου στην προπονηση (λεμε τωρα) φαντασου ποσα level θα παρει το pokemon που θα εχω βαλει στο pokewalker Toungue
Εγω να δω που θα το περνω.....χα0α00αχ0....στη παραλια να κανουμε μπανακι Toungue ......ή οπου πετυχω τεσπα....
οποις εχει διαδρομο σπιτι του θα ειναι η καλυτερη του με το pokewalker θα τρεχει κανα δυο χιλιομετρα την ημερα θα γυμναζεται και θα παιρνει exp το pokemon του Toungue πλακα θα ειχε αν το εβαζες στο σκυλο σου ο οποιος τρεχει ολη μερα πανω κατω,αν εχεις αυλη βεβαια,τοτε να δεις exp το pokemon Toungue θα παει 100 lvl σε μια βδομαδα
(17-12-2009 12:41 AM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]οποις εχει διαδρομο σπιτι του θα ειναι η καλυτερη του με το pokewalker θα τρεχει κανα δυο χιλιομετρα την ημερα θα γυμναζεται και θα παιρνει exp το pokemon του Toungue

εγω και χωρις διάδρομο! καθε δευτερα και τεταρτη, κανω τουλαχιστων 8 χιλιόμετρα(16 σύνολο) και πεμπτη, παρασκευή 4(8 σύνολο) μόνο για να πηγένω δτις προπονήσεις του βόλλεϋ που μας κάνει 24 χιλ!
εχε χαρη που εγω εχω διαδρομο.... Big Grin

u lost the game

btw, μιας και υπαρχουν διαφορες κινησεις διαθεσιμες στις HG/SS (pain split, bug bite κτλ), ισως θα ταν καλο να ξεραμε και ποια ποκεμον μπορουν να τις χρησιμοποιησουν καλυτερα και με ποια movesets.....
(17-12-2009 04:29 PM)Johan Wrote: [ -> ]εγω και χωρις διάδρομο! καθε δευτερα και τεταρτη, κανω τουλαχιστων 8 χιλιόμετρα(16 σύνολο) και πεμπτη, παρασκευή 4(8 σύνολο) μόνο για να πηγένω δτις προπονήσεις του βόλλεϋ που μας κάνει 24 χιλ!

το pokemon που θα βαλεις θα παιρνει τουλαχιστον 24000 exp την εβδομαδα.αν βαλεις το pokemon 1 level για να φτασει 100 θα θελει 70 μερες (αν το συνολικο exp που πρεπει να παρει ειναι 1.000.000 Toungue)
Χα!Την πατήσατε!I win γιταί κάθε μέρα γυρνάω με τα πόδια από το σχολείο (απόσταση περίπου 4 χλμ.) και το Σαββατοκύριακο παω συνεχεια βόλτες,άρα 25+ χλμ. την week.Αν το δέσω στη ρόδα του ποδηλατου μου θα λειτουργει; Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's