Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Events(wi-fi και μη)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
παρατήρησα ότι δεν υπάρχει thread σχετικά με τα events.Λοιπόν αυτές τις μέρες γίνεται στην Ευρώπη το Pikachu-Colored PichuBig Grin! και μάλλον από την 1η απριλίου(πιστέυω να μην είναι πρωταπριλιάτικο) έως 30 Απριλίου θα γίνει to Yellow Forest!!! Σε αυτό το δάσος υπάρχουν σπάνια Pikachu που όλοι θα ήθελαν με διάφορες επιθέσεις όπως Fly, Surf και Volt Tackle!! Επιπλέον από το Item Finder μπορεί κανείς να βρει τhn Light Ball(Herooftime αυτό σε ενδιαφέρει!!Toungue) για να μάθει κανείς μέσω breeding Volt Tackle στο Pichu.
To event είναι σίγουρα στην America αλλά ίσως ισχύει(το πιθανότερο) και για ευρώπη, αυστραλία!!όλα αυτά είναι από το pokemon.comWink θα δούμε. Είστε ελέυθεροι να συζητήσετε γι αυτά τα 2 event αλλά και το arceus που δεν θα αργήσουμε να το δούμε στην Ελλάδα! Ακόμα θα μιλάμε για μελλοντικά Events που πιθανολογούνται να έρθουν στo Wi-Fi(π.χ.: Winner's Path a.k.a. Champ's Road) ή και Events αλλού στον κόσμο(π.χ Shiny Beasts). Με άλλα Λόγια...Όλα για τα Events εδώToungue!!!Κάτω παρουσιάζεται μια λίστα με τα τωρινά και μελλοντικά events που συμβαίνουν/θα συμβούν στην Ελλάδα.(κάποια είναι πανευρωπαικά)

Events Now:
Coming Soon:Snarl Zoroark, Karrablast, Shelmet
α ναι σωστά δεν το είχα δει.το πρόσθεσα πάνω.
λοιπον το θεμα με τα events επρεπε να παρουσιαστει ειδικα τωρα που θα οργιαζουν μεσω wifi...Αναμενουμε απο την Nortec να μας φερει το Μυσσηνιακο Arceus(απο μας ειναι στο κατω κατω,watch the movie) οπως και επισης περιμενουμε shiny event πχ VGCR09 Milotic τα οποια θα ικανοποιησουν τους συλλεκτες και θα εμπλουτισουν τη συλλογη τους

Οπως ομως λεει και ο Eraleas:"Είδωμεν"

Peoples of Greece want Arceus !!!!
μμ μυσιννιακό, ωραίοToungue!!VGCR09 Milotic. Με τίποτα στην ελλάδα...δυστυχώς. κανένα draco meteor jirachi εγώ θα ήθελα αλλά it;s okWink
παιδιά έκανα μια αλλαγή σχετικά με το yellow forest. ανακοινώθηκε ότι για εμάς θα είναι στις 2 απριλίου. μια μέρα μετά. it's okWink
ARCEUS EVENT!!!!!!!!!

Kampas Wrote:Τα event θα γίνουν σε Αθήνα και Πειραιά το Σάββατο και την Μ. Δευτέρα και σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης την Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη.

Επιπλέον, την εβδομάδα μετά το Πάσχα πιθανόν το Arceus να βρίσκεται μόνιμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Γιάννενα.

θα είμαι(ευτυχώς) τότε αθήνα!!!
Αν είναι στα και στα Γιάννενα είναι τέλεια Yahoo
Kampas Wrote:Σάββατο και Μ. Δευτέρα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη σε Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο και Κέρκυρα.

σε κέρκυρα καλύτεραToungue?να η αναβάθμηση που έκανε ο Kampas.
Σε Κέρκυρα είναι ακόμα καλύτερα!!!!!
Kampas Wrote:Λογικά, ο Arceus θα είναι και μόνιμα σε κάποια καταστήματα την εβδομάδα μετά το Πάσχα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πιθανόν Γιάννενα ή Βόλο).

και κάτι τελευταίο από τα λόγια του KampasToungue!
τι μαιο και απρίλιο!!αυτό ΑΝ θα έρθει, θα έρθει το 2011 τέτοια εποχή!!στην ιαπωνία ΜΑΛΛΟΝ θα βγει τον ιούνιο ως movie event!!
Λοιπον παιδια καλη η χαρα αλλα ποια θα ειναι τα καταστηματα στα οποια θα παραδιδεται το event Arceus?
Kampas Wrote:Τα event θα είναι σε καταστήματα Multirama, συγκεκριμένες ώρες.

Για Αθήνα θα είναι τα καταστήματα του Mall και του Πειραιά. Για Θεσσαλονίκη θα είναι το κατάστημα στην Τσιμισκί. Στην Κρήτη θα είναι το κατάστημα του Ηρακλείου. Στην Ρόδο και την Κέρκυρα το μεγάλο κατάστημα που είναι στην πόλη.

Όχι ταυτόχρονα, όχι όλες τις ώρες. Περισσότερες πληροφορίες από την vaso με το σχετικό νέο που θα ανεβεί, λογικά αύριο, αλλά και από την σχετική τηλεοπτική διαφήμιση.

Παράλληλα, θα μπορείτε να το βρείτε και στο Public του Συντάγματος, ενώ μετά το Πάσχα λογικά θα είναι και στα υπόλοιπα Public, σε Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και πιθανόν Βόλο ή Πειραιά.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's