Legendary Pokémon

Full Version: Battle Frontier (platinum)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
πως σας φανηκε το battle frontier της πλατινουμ? δυσκολο? μετριο? ευκολο? μωρουδιακο ή απλα ελεεινο? για μενα ειναι απλα ευκολο, μιας και καταφερα να νικησω την frontier brain του battle arcade. battle tower, σου ρχομαι!!! Big Grin

εσεις??
Αύριο θα την πάρω,το πολύ BF θα πέσει Ιούλιο και μετά που θα έχω και εξάδα,πιστεύω δεν θα μου φανεί όσο δύσκολο της Emerald γιατί εκεί έχω άπατα Pokemon Toungue.
(16-06-2009 02:13 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]πως σας φανηκε το battle frontier της πλατινουμ? δυσκολο? μετριο? ευκολο? μωρουδιακο ή απλα ελεεινο? για μενα ειναι απλα ευκολο, μιας και καταφερα να νικησω την frontier brain του battle arcade. battle tower, σου ρχομαι!!! Big Grin

εσεις??


λοιπον, πιστεύω οτι είναι μέτριο προς δύσκολο(για εκπαιδευτή δικούμμου επιπέδου)... προς το παρόν έχω νικήσει τον Brain του battle castle 1 φορα... θα ξαναπροσπαθήσω με το Garchomp που φτιάχνω τώρα!
μπραβο ρε θηριο!! ετσι σε θελω! Big Grin

anyway, παω να ξεσκισω τον brain του battle tower. θα ναι ελεεινη υποθεση, μιας και τον ειχα νικησει στη diamond......
χμμ, το brain του Tower θα τον νικήσω με τα pokemon που τον νικούσα και στηνν Diamond... πολύ με δυσκολέυει το factory...
Εγώ πάντος χαοζεφταδεκατεσσερα βρισκω(οπως και τ το battle frontier της Platinum το ς Emerald άλλωστε) της Platinum ποιό σπαστικό και εκνευριστικό απο την αδερφη μου.
Εκεί που χέρεσαι(αδικα) και έχεις ΣΕΡΙ από νίκες σου ρχέται ξαφνικά κάατι δύσκολο και χάνειςAngry/.
Αλλά μια φορά οταν συναντισα τον εγκεφαλο στην Diamond τον νίκησα με την πρώτη.
(16-06-2009 04:11 PM)Johan Wrote: [ -> ]πολύ με δυσκολέυει το factory...

για να πω την αληθεια, κι εμενα με δυσκολευει, μιας και τα ποκεμον που μας παρεχει
1 εχουν αλλα νταλλον κινησεις, αντικειμενα και natures. επισης
2 σ δινουν αχρηστα (τα πιο πολλα) ποκεμον στην αρχη....
3 οι αντιπαλοι κανουν διαρκως 10000000000 χαξ, κατι που με τσαντιζει ιδιαιτερα..... Angry
λοιπόν πάω να πιάσω hippopotas και κινώ προς Battle Tower με Swords Dance Sweeper!(Garchomp) ότι δεν βγάλει έξω ο Garchomp θ ατο βγάλει ο DD Sweeper μου(Feraligatr)
Μη βιαζεστε να πειτε οτι ενα Frontier ειναι ευκολο. Δεν εχω παιξει ακομα για να πω, αλλα πιστευω πως αν και φαινεται σαφως πιο ευκολο απ την Emerald, δεν θα ειναι παιxνιδακι να παρετε ολα τα χρυσα.
@ BLUE: αν αναρωτιεσαι με ποιες εγκαταστασεις να ξεκινησεις, σου συνιστω να ξεκινησεις με το battle arcade & το battle tower. ειναι πανευκολα και ελεεινα, σ αντιθεση με το factory.... Sad
Δεν αναρωτιεμαι. Οποιο μου φανει καλο εκεινη τη στιγμη. Το Factory παντως ειναι ενα καλο Challenge γιατι τεσταρει τις γνωσεις και την εμπειρια μας περα απο τα συνηθισμενα Pokemon που εχουμε μαθει απ' εξω. Δεν ξερω ποτε θα ξεκινησω Frontier γιατι δεν ξερω ποτε θα παρω Platinum.
(17-06-2009 02:38 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Το Factory παντως ειναι ενα καλο Challenge γιατι τεσταρει τις γνωσεις και την εμπειρια μας περα απο τα συνηθισμενα Pokemon που εχουμε μαθει απ' εξω.

Α, για αυτό στο Factory χάνω:Ρ
Χωρίς πλάκα όντως το Factory είναι μια καλή Challange για τις Skills μας.Αλλά όπως είπε και ο χαοζ τα Pokemon που επιλέγεις έχουν χάλια αντικείμενα και κάποιες φορές έχουν χάλια κινήσεις.Είναι δύσκολο το Factory.
Και προσωπικά και από την Emerald δεν το έχω πάρει του Factory.Mόνο ένα ασημένιο στο Battle Pike πείρα και αυτό στην τύχη:Ρ
edit: αν θελετε να δειτε τη μαχη που ειχα με τη brain του battle arcade, την εχω στειλει μεσω wifi σ εκεινη τη battle video gallery του GTS.....
(17-06-2009 02:38 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Δεν αναρωτιεμαι. Οποιο μου φανει καλο εκεινη τη στιγμη. Το Factory παντως ειναι ενα καλο Challenge γιατι τεσταρει τις γνωσεις και την εμπειρια μας περα απο τα συνηθισμενα Pokemon που εχουμε μαθει απ' εξω.

ναι σε αυτό έχιες δίκιο, χτες πήγα Factory και είπα Open Level μου έβαλε 100lv Poemon, ένα απο αυτά που διάλεξα ήταν Adamant Lapras. Τώρα θα μου πείτε "Adamant Lapras είναι μλκια" αντιθέτως! Ήταν πολύ καλό με Curse, Aqua Tail για δυνατο Stab, Ice Shard Stab και επιτίθετε πρώτο και μαζί με Curse είναι πολύ καλό τέλος είχε Avalance 60 power (4 Curse =X3 Αttack και σίγουρα επιτήθετε 2ο)Χ3(Curse X4)X2(αν φάει Attack(που σιγά μη φάει))Χ1,5(Stab)=540 Base Power!

Chaos714 Wrote:edit: αν θελετε να δειτε τη μαχη που ειχα με τη brain του battle arcade, την εχω στειλει μεσω wifi σ εκεινη τη battle video gallery του GTS.....
πιστεύω οτι η Brain του Arcade όπος η Brain του Hall έχει κάθε φορα διαφορετικά πόκεμον, την πρώτη φορά που πολέμησα μαζί της είχε Pinsir και την άλλη Gliscor, με το Pinsir έχασα αλλα το Glisco το νίκησα!
Ο John(εγώ) σέλνει έξω το Garchomp(Garchomp 50lv αγόρι)
Η Frontier Brain στέλνει έξω το Gliscor (Gliscor 50lv κορίτσι)
ο Garcomp χρησιμοποιεί Dragon Claw
Το Gliscor χάνει 52% HP
Ο Garchomp παίρνει 10% ζημιά απο το Life Orb
Το Gliscor χρησιμοποιεί Sandstorm!!!!!!

Ο Garchomp χρησιμοποιεί Dragon Claw
Το Gliscor χάνει 53% HP
Ο Garchomp παίρνει 10% ζημιά απο το life Orb
Το Gliscor έχει χάσει όλο του το HP
ο John νικάει!
Το Adamant Lapras ειναι ακομα καλυτερο με Dragon Dance!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's