Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Καλώς ήρθες victini99. Smile
Καλώς τον. Big Grin
Καλωσήρθες! Smile
Η σειρα μου να συστηθω. Με λενε Κωστα αλλα οι φιλοι με φοναζουν Κωωωωωωωωωωσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :Ρ . ειμαι 14 . παιζω και βλεπω ποκεμον απο οσο θυμαμαι τον ευατο μου :Ρ . εχω παιξει τουλαχιστον 1 παιχνιδι απο καθε σειρα . favorite : pokemon Black . Ψαχνω για ατομα για battles . 6 Χ 6 για να τεσταρω την ομαδα μου . PMs
Σας Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Big GrinCool

Κώστα καλωσόρισες κι εσύ!
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Με λένε Γιώργο και είμαι 20 χρονών κ ασχολούμαι με τα Pokemon από το 1999 που ήρθα Αθήνα, συγκεκριμένα έβλεπε ένας ξάδερφος μου στην tv και κόλλησα και εγώ. Μου είχε κάνει εντύπωση η ουρά του pikachu. Anyway το πρώτο μου παιχνίδι νομίζω ήταν η Pokemon Yellow και μετά Red and Blue. Από generation d/p και έπειτα δεν έχω κανένα game λόγο του ότι δεν έχω ds/dsi/3ds αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να παίξει κανείς pokemon (όχι σε κονσόλα), βέβαια δεν είναι οι καλύτεροι αλλά τι να κάνουμε pokemon είναι αυτά.
Στο TCG είμαι κυρίως συλλέκτης παρά παίκτης, μόνο online παίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις ίσως φτιάξω ένα deck και πάω σε κάποιο games fair.
Καλως ηρθες Grim Ripper. Καλα το Ds εχει 6 με 7 χρονια που εχει βγει. Πως την παλευεις τοσα χρονια χωρις κανεναν παιχνιδι Pokemon; εγω θα παθαινα στερητικο συνδρομο Toungue
Καλώς ήρθες Γιώργο, άντε να γινόμαστε λίγο περισσότεροι οι του TCG. Big Grin
Καλώς όρισες.

NM2, με την όρεξη θα μείνεις. Toungue Toungue
Καλώς ήρθες Γιώργο. Big Grin
Ευχαριστώ για την υποδοχή παιδιά.

Water Gym Leader, ελπίζω τα Χριστούγεννα να πάρω ένα 3ds ήδη έχω πάρει το πρώτο μου 3ds game (Kingdom Hearts).

NM2 έχουμε μιλήσει και στο forum της Κάισσας, Ελπίζω να έφτιαξες το πρόβλημα με τα activation links.

GeorgeSlayer μια χαρά χορτάτος θα είναι διότι έχω φίλους που θα αρχίσουν το TCG ο ένας
ήδη έχει έτοιμο ένα Ho-oh EX deck και μάλλον θα πάει και στο games fair που συνήθως γίνεται πριν τα Χριστούγεννα.
Σε κατάλαβα. Για το activation δεν μας έχουν ξαναπεί τίποτα για πρόβλημα οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά θα το κοιτάξουμε.
Μακάρι να ξαναδούμε και κόσμο που ξεπερνάει τα 10 άτομα σε fair, καιρό έχουμε. Toungue

Btw, προσπάθησε να μην αναφέρεσαι ιδιαίτερα στο κομμάτι του post που έσβησα, όλοι ξέρουμε τι και πώς, απλά θέλουμε να αποφεύγουμε τη συζήτηση περί αυτού στο forum κυρίως λόγω της νομιμότητας του ζητήματος.
Ok έγινε ΝΜ2 κανένα πρόβλημα με το post που έσβησες δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα αυτό.
Ευτυχώς που βρήκα τον moderator στο chat και σε ειδοποίησε.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα ονόματα τον Pokemon χωρίς όμως τους αριθμούς; Θέλω να τα βάλω στο λεξικό του Speckie για τον IE που κατέβασα, ένα ένα να τα βάλω θα μου πάρει αιώνες.
Μια πρόχειρη λίστα, όσα έχουν formes είναι πάνω από μια φορά.

(sorry για το off-topic)
Ήρθα κι εγώ!
Λέγομαι Λεωνίδας (φωνάξτε με Λίο ή Hachi [το nickname μου στο Pokecheck,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία]).
Να πως βρήκα αυτό το site.
Όλα άρχισαν όταν ήθελα να αρχίσω RNG abusing για breeding.Έψαξα για οδηγό στα ελληνικά και βρέθηκα σε ένα θέμα εδώ για το αν το RNG θεωρείται hacking.
Έτσι έκανα λογαριασμό εδώ πέρα.
Αν κάποιος μου βρει έναν οδηγό για RNG abusing για breeding,στείλτε μου ένα μήνυμα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's