Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(13-10-2011 12:55 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Καλησπερα σας, ονομαζομαι ανδρεας, και ξεκινησα να παιζω ποκεμον απο την gold ,και συνεχιζω ακαθεκτα, ενω απο tcg ειχα παρει κατι φακελακια απο την αδερφη μου ενα base set, ena neo, ena aquapolis, και ενα EX ruby and sapphire,αλλα αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα,απο το EX Delta Species και μετα.
Επισης οποιος θελει random matchup wi-fi ,στη black, ειμαι προθυμος!
Καλοςηρθες και εσυ στο LP Ανδερα
Οποτε θες μαχη στειλε μου ΠΜ
(13-10-2011 12:55 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Καλησπερα σας, ονομαζομαι ανδρεας, και ξεκινησα να παιζω ποκεμον απο την gold ,και συνεχιζω ακαθεκτα, ενω απο tcg ειχα παρει κατι φακελακια απο την αδερφη μου ενα base set, ena neo, ena aquapolis, και ενα EX ruby and sapphire,αλλα αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα,απο το EX Delta Species και μετα.
Καλώς ήρθες, και βλέπω άρχισες ήδη να postareis (μανιωδώς
). Θα βρεις κι άλλα άτομα εδώ που ασχολούνται με το Pokémon TCG (αν και δεν ανήκω σ αυτούς) και σίγουρα αρκετοί που παίζουν competitive battles στα games.
Χεχε, βασικα τους βρηκα ηδη, στο thread ''Τουρνουα TCG''
Καλησπερα καλως σας βρηκα με λενε geoefse(Γιωργο) ειμαι 20 χρονων και ομως παιζω ακομα ποκεμον γραφτηκα πριν απο λιγο. Παρολο που ειμαι λιγο μεγαλος εχω ακομα αυτο το παθος με τα pokemon γιατι στον ελευθερο μου χρονο παιζω παρα πολλη.
Καλησπερα σε ολους ειμαι πολλη χαρουμενος που ειμαι σε αυτο το forum και μπορω να πω οτι τα pokemon δεν τα εχω ξεχασει ακομα και ουτε προκειται. Το ονομα μου ειναι geoefse(Γιωργος)
(07-02-2012 06:58 PM)geoefse Wrote: [ -> ]Καλησπερα καλως σας βρηκα με λενε geoefse(Γιωργο) ειμαι 20 χρονων και ομως παιζω ακομα ποκεμον γραφτηκα πριν απο λιγο. Παρολο που ειμαι λιγο μεγαλος εχω ακομα αυτο το παθος με τα pokemon γιατι στον ελευθερο μου χρονο παιζω παρα πολλη.
Καλησπερα σε ολους ειμαι πολλη χαρουμενος που ειμαι σε αυτο το forum και μπορω να πω οτι τα pokemon δεν τα εχω ξεχασει ακομα και ουτε προκειται. Το ονομα μου ειναι geoefse(Γιωργος)
Καλοσηρθες Γιωργο
Καλι διαμονι.
Καλώς ήρθες, μην ανησυχείς, υπάρχουν και αρκετοί μεγαλύτεροι εδώ
καλωσηρθες Γιωργο!!!!! ευκαιρια να μαθεις και ορθογραφια
Καλησπέρες!
Να αρχίσω από τα βασικά, λέγομαι Αλέξανδρος κι είμαι 16. Κλασσικά έβλεπα πόκεμον από τότε που τα χε αρχίσει το STAR και πρώτη επαφή με τα παιχνίδια ήταν με το advance sp ruby version. Βέβαια αργότερα δεν αγόρασα DS κλπ οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα. Μετά από 2-3 χρόνια απουσίας από τα πόκεμον, ξαναφούντωσε το πάθος μου γι αυτά οπότε ξέθαψα το παλιό μου gameboy και ξανάρχισα το παιχνίδι. Ψήνομαι να αρχίσω και με τις κάρτες αν και δεν παίζουν πολλοί απ' ό,τι βλέπω...
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε.Και εγώ στην ίδια φάση με σένα ήμουν δεν είχα ds και το είχα παρατήσει αλλά στο λύκειο ασχολήθηκα ξανά.Ελπίζω να σου αρέσει το forum και ότι απορία έχεις μη διστάσεις να μας την πεις
(05-04-2012 09:36 PM)Legolas6 Wrote: [ -> ]Ψήνομαι να αρχίσω και με τις κάρτες αν και δεν παίζουν πολλοί απ' ό,τι βλέπω...
Λίγοι και καλοί.
Τώρα που το σκέφτομαι αρκετοί είμαστε που παίζουμε, άμα καταφέρναμε να μαζευόμαστε τακτικά ωραία θα ήταν. Καλώς ήρθες πάντως!
(05-04-2012 09:36 PM)Legolas6 Wrote: [ -> ]Καλησπέρες!
Να αρχίσω από τα βασικά, λέγομαι Αλέξανδρος κι είμαι 16. Κλασσικά έβλεπα πόκεμον από τότε που τα χε αρχίσει το STAR και πρώτη επαφή με τα παιχνίδια ήταν με το advance sp ruby version. Βέβαια αργότερα δεν αγόρασα DS κλπ οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα. Μετά από 2-3 χρόνια απουσίας από τα πόκεμον, ξαναφούντωσε το πάθος μου γι αυτά οπότε ξέθαψα το παλιό μου gameboy και ξανάρχισα το παιχνίδι. Ψήνομαι να αρχίσω και με τις κάρτες αν και δεν παίζουν πολλοί απ' ό,τι βλέπω...
Αλέξανδρος 16 ετών (για 4 μέρες) και εδώ. Καλώς όρισες!
Γεία σας και από εδώ! Πολλοί φαντάζομαι να με γνωρίζετε από το Ninty.gr η από το φόρουμ του nintendo.gr . Ασχολούμαι με pokemon από την εποχή του Fire Red!
Υ.Γ. Χαιρετίσματα!
(19-05-2012 12:09 PM)Kyrlan Wrote: [ -> ]Γεία σας και από εδώ! Πολλοί φαντάζομαι να με γνωρίζετε από το Ninty.gr η από το φόρουμ του nintendo.gr . Ασχολούμαι με pokemon από την εποχή του Fire Red!
Υ.Γ. Χαιρετίσματα!
Εγώ δυστυχώς δέν σε ξέρω αλλά καλώς όρισες!
(19-05-2012 12:09 PM)Kyrlan Wrote: [ -> ]Γεία σας και από εδώ! Πολλοί φαντάζομαι να με γνωρίζετε από το Ninty.gr η από το φόρουμ του nintendo.gr . Ασχολούμαι με pokemon από την εποχή του Fire Red!
Υ.Γ. Χαιρετίσματα!
Καλωσόρισες στο "Forum" ελπίζω η διαμονή σου να είναι ευχάριστη και ότι απορία έχεις μην διστάσεις να την ρωτήσεις..Να περνάς καλά και καλή σου μέρα..
Καλησπέρα!Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ!Στο nintendo.gr είμαι ο -nintendo-man-!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15