Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Καλώς ήρθες φίλε. Smile
Καλώς σας βρήκα!
@tzanakos Ναι! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια! Έχω πάρει ήδη το 3ds και περιμένω για το μεθεπόμενο Σάββατο, θα αποφασίσω λίγο πριν φύγω από το σπίτι το πρωΐ προς κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών! Big Grin
Άμα είσαι τυχερός θα βρεις, αν όχι τότε περίμενε. Έπρεπε να είχες κάνει pre-order καλύτερα.
Οκ αν θες φέρε το 3ds για το plaza το Σάββατο και αν είναι σου δίνω και εγώ κάποιο από τα παιχνίδια 5ης γενιάς να παίξεις και να δεις πώς είναι.
@Grim Ripper Λες να μη βρω πια; :Ο Έχω σκοπό να πάω από πρωΐ-πρωΐ, στις 9.
Ε, αν είναι κρατημένες όλες για pre-orders, τι να κάνω; Θα περιμένω. :S

Edit: @tzanakos Την έχω δοκιμάσει την πέμπτη γενιά, αλλά ευχαρίστως θα παίξω λίγο, ευχαριστώ!
Ναι έχουν φύγει πολλά pre-order. Μένεις μήπως κοντά στο Ν.Ηράκλειο; (Στην περίπτωση που ξέρεις το console club, μπορεί να έχουν ίσως ακόμα για pre-order)
Μπα, μένω προς κέντρο. Και δεν έχω αποφασίσει κι ακόμα, οπότε θα δω τι θα κάνω. Αν γινόταν να προπαραγγείλω έτσι αόριστα μια από τις δύο θα το έκανα. :Ρ
Άντε καλή τύχη στο να βρεις όποια από της 2 θες.
Επειδή βαριέμαι να λέω σε κάθε έναν καλώς ήρθατε το λέω από τώρα.

Καλώς ήρθατε μέλη του nintendo.gr και μη στο φόρουμ του LegendaryPokemon.net
Ελπίζω να περάσατε ωραία εχθές στο meeting.
lol ToungueToungueToungue πολυ καλο αυτο Grim Toungue

καλως ορισατε και απο μενα προσεχη μελη του LP Toungue
Hello!
Ειμαι ο Dunadan απο το event εχθες στο μαρουσι Smile
Ειπα να μπω επιτελους μια και καλη εδω μιας και ηρθα μεσω του Nintendo.gr (Archer-Profile Pic Wink )
Ελπιζω να ξανακανονισουμε τετοια event και αυτη τη φορα να μεινω λιγο περισσοτερο,αν και εκατσα ενα ωραιο 3ωρο Big Grin
Καλώς ήρθες στο φόρουμ,Dunadan!
Btw,αρχίζει να γίνεται πιο γνωστό το φόρουμ ή μου φαίνεται?Toungue
Γειά σας παιδιά!! Είμαι η Livie (για τον υπόλοιπο κόσμο Σοφία) και πραγματικά δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό αμέλησα να γραφτώ στο φόρουμ παρότι γνωρίζω το σάιτ εδώ και μερικούς αιώνες... >< Συχνάζω στο nintendo.gr αλλά μιας κι είμαστε πολοί εδώ είπα να δώσω το παρόν!

Η πρώτη μου κασέτα ήταν η Red τότε που δεν ήταν ακόμα πολύ γνωστές (hipster Livie strikes again) και από τότε το παιχνίδι έχει παραμείνει ως το νούμερο ένα αγαπημένο μου μέχρι σήμερα τόσα χρόνια μετά! Έχουν αλλάξει πολά πράγματα από τότε που ήμουν 9 και ξεκίνησα αλλά σίγουρα όχι η αγάπη μου για τα Pokemon.
Ω τι αγενεια!
Με λενε Γιωργο και ειμαι απο το Νεο Ηρακλειο,Ξεκινησα να παιζω Ποκεμον απο την Yellow που τυχαια ηρθε στα χερια μου οταν ημουν στο Δημοτικο,απο τοτε καταφερα να ποιασω και τα 151 ( να ναι καλα ο μουστακας που μασταν κοντα εκει για τον Mew) και με αρκετη πορωση επαιζα μεχρι και τη Ruby.
Μετα σταματησα γιατι δεν ηθελα να παρω DS και στο τελος με επεισε η Χ Υ να γυρισω.Σημερα τελειωσα το Black Tower στην Β2 και θα παω να ποιασω το Regice & Regigas,να ναι καλα ο PAO που μου εδωσε τα κλειδια του Smile
Anyways,αυτα τα λιγα και απο μενα!
Θα παω να αφησω το FC μου απο το αναλογο ποστ(οταν το ανακαλυψω) και θα περιφερομαι λιγακι Big Grin
Καλώς ήρθατε παιδιά Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's