Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Βλέπω πως μπαίνουν νέα μέλη συνεχώς. Ωραία Wink

Μπορεί κάποιοι να με ξέρετε από το nintendo.gr. Έχω το ίδιο όνομα και σε εκείνο το φόρουμ και το ίδιο avatar. Στις online μάχες είναι λίγο δύσκολο να με έχετε δει. Μόνο από κανένα TheEnigma (αν τον ξέρετε) που είχαμε παίξει σε ένα τουρνουά (και με νίκησε άνετα btw). Αλλιώς, δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο να με γνωρίζει κάποιος από τα pokemon. Μόνο εαν έχουμε πάιξει μαζί, πράγμα σχεδόν απίθανο.

Anyway... Ας μπω στο ψητό σιγά σιγά.
kalwsir8esWink

8a sou aresei edw eimai sigouros.
καλωσηρθατε παιδια have a nice time over here
γεια σας ειμαι ο δημητρης,ειμαι καινουριος στο site,xαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalos ir8es Dimitri !!!!!!!!
Καλωσήρθες κι από μένα Δημήτρη!
καλωσηρθες δημητρη!
Καλως ορισες Δημητρη!!!Εγω σου ελεγα να γραφτεις εδω και πολυ καιρο αλλα καλιο αργα παρα ποτε που λεει και η παροιμια!!
καλωσηρθες συνονοματε Wink
kalosorises!!
Λοιπον... Καλησπερα!

Το ψευδωνυμο μου ειναι Master Chef, αλλα με λενε Πανο. Ειμαι 15 χρονων και, οπως ειναι φυσικο για να ειμαι εδω, μου αρεσουν τα Pokemon.

Εμμ... για να πω την αληθεια εχω ανχωθει καπως! Big Grin Ειμαι πολυ χαρουμενος βλεποντας 'Ελληνες fans των Pokemon χωρις αυτιν τιν απαισια αντιληψη τυπου "μεγαλωσα και δεν παιζω Pokemon". Το site το βρηκα εντελως τυχαια. Εμμ... δεν ξερω τι αλλο να πω...
... αυτα υποθετω... ναι... ελπιζω να το εγραψα σε σωστο forum γιατι εχω μιαν Αλφα ανασφαλεια... Αυτα λοιπον... Συγγνωμη αν παρατραβηξα την απαντηση...

P.S: Χαιρετισματα απο τον Πειραια!!!
χαιρετισματα απο τον Κορυδαλλο

καλωσηρθες Master chef και μην αγχωνεσαι καθολου
Welcome MC! Smile
Καλωσόρισες στην παρέα μας, αν και τυχαία. Ελπίζουμε να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου τόσο στο φόρουμ μας όσο και στο βασικό site.
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!

Χαιρομαι που μπηκα Google σημερα! xD
Καλώς ήρθες Master Chef!
Πιστεύω πως θα περάσεις πολύ ωραία στο Site!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's