Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ODY ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ!
Χαιρετίσματα στην παρέα και από μένα.
Ξεκίνησα το άθλημα σχετικά αργά (από Pearl-Diamond), αλλά κόλλησα και έπαιξα και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.
Καλως ηρθες Metamon Big Grin
(05-10-2011 11:22 AM)METAMON Wrote: [ -> ]Χαιρετίσματα στην παρέα και από μένα.
Ξεκίνησα το άθλημα σχετικά αργά (από Pearl-Diamond), αλλά κόλλησα και έπαιξα και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

καλωςηρθες metamon Smile
(05-10-2011 11:22 AM)METAMON Wrote: [ -> ]Χαιρετίσματα στην παρέα και από μένα.

Εμένα μου λες, εγώ πρώτο starter ever είχα Snivy. Καλωσόρισες πάντως, να 'σαι σίγουρος ότι εδώ θα περάσεις καλά και θα γνωρίσεις άλλους Pokémon fans.
Χαιρετω την παρεα.
Λεγομαι Argente, κατα κοσμον Χρηστος.
Ειμαι fan των Pokemon απο τον καιρο της Silver.Παιζω απο 7 χρονων, και μεχρι τωρα, μαζι με ενα φιλο εχουμε αποκτησει πολυ καλη εμπειρια σε θεματα teambuilding.
Μολις προσφατα ανακαλυψα το site, μιας και δεν περίμενα να υπάρχει άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα που να παίζει Ποκεμον. Toungue
Τέλος πάντων, χαίρομαι που έγινα μέλος της παρέας και ανιπομονο να γνωρίσω όσο περισότερα παιδιά ( αλλά και μεγάλους αν υπάρχουν) γίνεται.
(10-10-2011 11:22 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Μολις προσφατα ανακαλυψα το site, μιας και δεν περίμενα να υπάρχει άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα που να παίζει Ποκεμον. Toungue

Υπάρχουνε αρκετοί, πίστεψε με xD
Καλός μας ήρθες Argente! Big Grin
(10-10-2011 11:22 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Χαιρετω την παρεα.
Λεγομαι Argente, κατα κοσμον Χρηστος.
Ειμαι fan των Pokemon απο τον καιρο της Silver.Παιζω απο 7 χρονων, και μεχρι τωρα, μαζι με ενα φιλο εχουμε αποκτησει πολυ καλη εμπειρια σε θεματα teambuilding.
Μολις προσφατα ανακαλυψα το site, μιας και δεν περίμενα να υπάρχει άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα που να παίζει Ποκεμον. Toungue
Τέλος πάντων, χαίρομαι που έγινα μέλος της παρέας και ανιπομονο να γνωρίσω όσο περισότερα παιδιά ( αλλά και μεγάλους αν υπάρχουν) γίνεται.

Καλοςηρθες στο LP Argente Smile

Για ελληνες που ασχολουνται με ta pkmn θα δεις οτι υπαρχουν αρκετοι εδω (και οχι μονο εδω Smile ) Αν θες καποια απο αυτες τις μερες να κανουμε και καμια μαχη γιατι οπως βλεπω ξερεις απο competitive.......
Καλώς όρισες Argente! Πράγματι κι εγώ αρχικά έπαθα έκπληξη με το πόσοι Έλληνες παίζουν pokemon Wink
(11-10-2011 04:50 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Καλώς όρισες Argente! Πράγματι κι εγώ αρχικά έπαθα έκπληξη με το πόσοι Έλληνες παίζουν pokemon Wink

οταν λες οτι παιζουν pokemon ενoεις αυτο?:

[Image: smosh_pokemon.jpg] Toungue
GeorgeT, για να πω την αληθεια..δεν ειχα αυτο ακριβως στο μυαλο μου xD
Kingnothing, οτι ξερω ξερω, απλα συχνα η θεωρια δεν μου βγαινει στην πραξη.Μολισ κανουμε μαχη καποια στιγμη θα το δεις. ^^
Argente844, είδες το Banner από το http://www.pokemon.com.gr ? γιατί και εκεί έχω διαφήμιση του Legendary.
(11-10-2011 10:39 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]GeorgeT, για να πω την αληθεια..δεν ειχα αυτο ακριβως στο μυαλο μου xD
Kingnothing, οτι ξερω ξερω, απλα συχνα η θεωρια δεν μου βγαινει στην πραξη.Μολισ κανουμε μαχη καποια στιγμη θα το δεις. ^^

Λολ να σου πω την αληθια και εγω ετσι ειμαι Toungue Btw τελειο sig Big Grin
(11-10-2011 10:39 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]GeorgeT, για να πω την αληθεια..δεν ειχα αυτο ακριβως στο μυαλο μου xD

αφου εχεις τετοιο δυναμικοToungue γιατι δεν κανουμε μια μαχη?
βεβαια με το προγραμμα http://pokemon-online.eu/ επειδη το wi-fi connection μου εχει χαλασει τις τελευταιες μερες για μαχη με ds η wiiUndecided
Καλησπερα σας, ονομαζομαι ανδρεας, και ξεκινησα να παιζω ποκεμον απο την gold ,και συνεχιζω ακαθεκτα, ενω απο tcg ειχα παρει κατι φακελακια απο την αδερφη μου ενα base set, ena neo, ena aquapolis, και ενα EX ruby and sapphire,αλλα αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα,απο το EX Delta Species και μετα.
Επισης οποιος θελει random matchup wi-fi ,στη black, ειμαι προθυμος!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's