Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Καλησπέρα σας,

Γραφτηκα στο forum μολις σημερα ψάχνωντας ένα μέρος για αν συζητήσω με άλλους Έλληνες fans για τα αγαπημενα μας pokemon.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παίξει ποτέ ούτε ένα από τα παιχνίδια pokemon. Ποτέ ως τώρα. Ότι ξέρω το έμαθα από τη σειρά και όσες ταινίες έχω δει μικρός. Είχα χρόνια να ασχοληθώ με το θέμα αλλά από τα Χριστούγεννα και μετά είπα να δω τι γίνεται.

Ξαναβλέπω τη σειρά τώρα σωστά και ολοκληρωμένη στα αγγλικά, μαζί με τις ταινίες. Στην αρχή νόμισα πως απλώς μ έπιασε καμιά κρίση νοσταλγίας αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι. Έτσι είπα κι εγω ενόψη της Black n White να γραφτώ και σ' ένα καλό community.

Btw, με λένε Χρήστο και είμαι 15.
γεια χριστο,ελπιζω να σου αρεσει το φορουμ
Καλώς όρισες Χρήστο, καλό το anime και οι ταινίες αλλά δεν νικάνε τα παιχνίδια με τίποτα. Big Grin
(02-03-2011 09:02 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Καλώς όρισες Χρήστο, καλό το anime και οι ταινίες αλλά δεν νικάνε τα παιχνίδια με τίποτα. Big Grin

Ακριβώς γι αυτό και σκοπεύω να δοκιμάσω λίγο μια έκδοση της Black/White μολις βγει
Καλωσόρισες Χρήστο. Μ'αρέσει το username σου. Wink

Btw, είναι ευχάριστο να βλέπεις νέα μέλη. Ας ελπίσουμε να βοηθήσει λίγο στην αναζωογόνηση του φόρουμ. Smile
Καλωσήρθες Χρήστο! Smile
Χριστακι καλωσόρισες και καλιο αργα παρα ποτε για να αρχισεις να παιζεις Pokemon!Wink
Γεια σας με λενε Ιωσηφ,ειμαι 13 χρονων, ασχολουμαι με τα pokemon παρα πολλα χρονια . Βρηκα το site αυτο εδω και εναμιση χρονο αλλα δεν ειχα σκευτει να γινω μελος. Παρ'ολα αυτα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες.
Καλώς τον λοιπόν, have fun :]
(20-03-2011 11:04 AM)PokeSif Wrote: [ -> ]Γεια σας με λενε Ιωσηφ,ειμαι 13 χρονων, ασχολουμαι με τα pokemon παρα πολλα χρονια . Βρηκα το site αυτο εδω και εναμιση χρονο αλλα δεν ειχα σκευτει να γινω μελος. Παρ'ολα αυτα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Wink
Καλώς ήρθες. Smile
(20-03-2011 11:04 AM)PokeSif Wrote: [ -> ]Γεια σας με λενε Ιωσηφ,ειμαι 13 χρονων, ασχολουμαι με τα pokemon παρα πολλα χρονια . Βρηκα το site αυτο εδω και εναμιση χρονο αλλα δεν ειχα σκευτει να γινω μελος. Παρ'ολα αυτα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες.

Εγώ από την άλλη έκανα registration μόλις το βρήκα. Σίγουρα τώρα που θα μπορείς να συμμετέχεις ενεργά θα το βρεις ακόμα καλύτερο.
και έπονται ακόμα καλύτερα πράγματα στο προσεχές διάστημα...
ένα γερό φόρουμ meeting θα το κάνουμε σίγουρα, ίσως και κάτι παραπάνω
(20-03-2011 06:14 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]ένα γερό φόρουμ meeting θα το κάνουμε σίγουρα, ίσως και κάτι παραπάνω

Soundz interesting.

Για λέγε... O.o

Btw, καλωσήρθες Ιωσήφ!
(20-03-2011 04:28 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]

Εγώ από την άλλη έκανα registration μόλις το βρήκα. Σίγουρα τώρα που θα μπορείς να συμμετέχεις ενεργά θα το βρεις ακόμα καλύτερο.

Το ελπιζω!!
Καλή διαμόνη φίλε μου Wink!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's