Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hello..!
Ελπιζω να περασεις ωραια κατα την διαμονη σου στο Legendary Pokemon. Also, το username σου μ'αρεσει παρα πολυ.
^ 99% spammer, ignore him

Paketomonsters

γειαα Big Grin χαιρομαι που γραφτηκα και ανυπομονω για την πεμπτη γενια Zekrom 4 Life Heart
Καλώς όρισες, πολύ ευρηματικό nickname Wink
Edit: Το comment μου έμοιαζε με του spammer Toungue
Λίγο off-topic αλλά ντάξει...

Γιατί τόσοι Spammers? Και δεν εννοώ για αυτούς που μπαίνουν κάπου για να σπάσουν πλάκα με spamming. Εννοώ γι'αυτούς που είναι πληρωμένοι για να είναι spammers. Το έχω δει σε πολλά site.
Φαντάσου σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκονται ώστε να βγαίνουν και να κάνουν αυτό το πράγμα. Αμφιβάλλω αν το ημερομίσθιό τους ξεπερνά το 1$
Άλλοι τόσοι grindάρουν στο WOW κάθε WOW παράγοντας εικονικό χρυσό για ένα κομμάτι ψωμί
Welcome Paketomonsters.Καλά να περάσεις στο forum αλλά και στο site του LP.
Btw,αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε αντιιοικά προγράμματα, τώρα τι θα χρησιμοποιούμε; Αντισπαμμερικά??? Toungue
Καλημέρa παιδιά,με λένε νίκο,είμαι από πειραιά και είμαι ένας από τους καινούργιους αυτής της μεγάλης παρέας του LP.Ελπίζω να με τον καιρό να γνωριστουμε καλύτερα και να περάσουμε καλα(μάχες,ανταλλαγες και ότι άλλο προκυψει)

Y.ΓSadΌπως θα καταλάβατε από το όνομα και το avatar pic,υπάρχει ένα μεγάλο κόλλημα με to Lucario Toungue)
Καλώς ήρθες λοιπόν :]
Welcome on board. Smile
(30-01-2011 03:04 AM)Lucario the Ancestor Wrote: [ -> ]Καλημέρa παιδιά,με λένε νίκο,είμαι από πειραιά και είμαι ένας από τους καινούργιους αυτής της μεγάλης παρέας του LP.Ελπίζω να με τον καιρό να γνωριστουμε καλύτερα και να περάσουμε καλα(μάχες,ανταλλαγες και ότι άλλο προκυψει)

Y.ΓSadΌπως θα καταλάβατε από το όνομα και το avatar pic,υπάρχει ένα μεγάλο κόλλημα με to Lucario Toungue)

Kαλώς ήρθες!!!
Καλώς όρισες Νίκο. Smile

Edit: Είσαι και πατριωτάκι απ' ό,τι βλέπω. Toungue
Γεια σου Νίκο. =) Ελπίζω να περάσεις τέλεια σε αυτήν την Ελληνική poke-community. :ρ
Καλως ηρθες Νικο Big Grin
Καλως όρισες! Ποιό είναι το αγαπημένο σου pokemon Toungue;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's