Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Καλώς ήρθες Λίο.
Καλώς ήρθες Λεωνίδα! Σκεφτόμουν να κάνω έναν οδηγό στα ελληνικά αλλά τώρα έχουν πέσει εργαστήρια μαζί με εξεταστική στη σχολή, οπότε αν είναι να το κάνω, θα το κάνω μετά τις 10 Φλεβάρη.

Απλά για να ξέρεις. Toungue
(15-01-2013 05:55 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Καλώς ήρθες Λεωνίδα! Σκεφτόμουν να κάνω έναν οδηγό στα ελληνικά αλλά τώρα έχουν πέσει εργαστήρια μαζί με εξεταστική στη σχολή, οπότε αν είναι να το κάνω, θα το κάνω μετά τις 10 Φλεβάρη.

Απλά για να ξέρεις. Toungue

Μην ανησυχείς!
Αν δεν μπορείς,θα προσπαθήσω να μεταφράσω έναν οδηγό (πχ του Titan) με τη βοήθεια ενός λεξικού και του Google μετάφραση (αν κάνει τίποτα) και να τον δημοσιεύσω εδώ πέρα ή να στον στείλω για να τον δημοσιεύσεις εσύ.Ό,τι βολεύει.
Αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία.

Και για να δοκιμάσω τα smileys. Aikido mustaine2
Xaxα ωραίος. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις το chat, το οποίο ναι μεν είναι νεκρό αλλά που και που μιλάμε με τον Grim-Ripper. Toungue Οι άλλοι βαριούνται να μπούνε. >_>;
Πες τα ρ fr3quency, btw σήμερα δεν θα είμαι και πολύ μέσα στο chat, αλλά είναι μόνο για σήμερα και αύριο θα είμαι από το βραδάκι μέσα.

Sorry για το spam.
Καλώς ήρθες Hachi.Να ξέρεις ότι για οτιδήποτε μπορείς να ρωτήσεις και θα σε βοηθήσουμε εφόσον μπορούμε Big Grin Επίσης από το όνομα καταλαβαίνω ότι είσαι και anime fan,σωστά;
Αν τύχει θα ψάξω κανένα επεισόδιο από Naruto.
Μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι,ήξερα πάρα πολλούς χαρακτήρες,αλλά τώρα λίγα θυμάμαι και δεν ξέρω γιατί.
Αλλά το όνομα το πήρα από τον Hachiko,γνωστός ως Chuken Hachiko.Ήταν ένας λευκός σκύλος ράτσας Ακίτα ο οποίος έγινε διάσημος για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στον κύριό του, στον οποίο έμεινε πιστός για όλη του την ζωή.
Α οκ.Την ξέρω την ιστορία με το σκύλο έχω δει και την ταινία με το Richard Gere.
Καλησπέρα!Big Grin
Ονομάζομαι Λυδία και ξεκίνησα να παίζω πόκεμον απο diamond και pearl(σχετικά αργά). Πιο πριν έβλεπα τη σειρά, σύλλεγα κάρτες κτλπ. Βρήκα τυχαία το φόρουμ σας στο google και χάρηκα όταν έμαθα ότι ασχολόυνται και άλλα άτομα στην Ελλάδα με τα πόκεμον.
Καλώς ήρθες στην παρέα Λυδία.Ελπίζω να σου αρέσει το φόρουμ και όπως λέω σε όλους αν θες κάτι ρώτα χωρίς δεύτερη σκέψη Big Grin
Καλώς ήρθες Λυδία, θα σου λύσουμε ότι απορία έχεις αν έχεις, με pokemon και μη.
Καλώς ήρθες Λυδία!
Κι εγώ ξεκίνησα με Diamond (ενώ είχα την ευκαιρία να πάρω R/S/E/FR/LG,αλλά τότε δεν ασχολούμουν με τα Pokemon),οπότε δεν είσαι μόνη.
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Αλέξανδρος (προφανώς..). Μένω στη Καλλιθέα και μου αρέσουν πολύ τα pokémon!! Άρχισα να παίζω από μικρός την pokémon Red. Μετά ξανά άρχισα με Emerald και ξετρελάθηκα!! Γι'αυτό αγόρασα όλες τις pokémon GBA versions και τις τερμάτισα. Πριν λίγα χρόνια αγόρασα την pokémon Pearl και μου άρεσε πολύ αλλά σταμάτησα ξαφνικά να παίζω.. Τώρα ξανάρχισα στην τύχη να παίζω και ξανά κόλλησα. Λόγο πανελλαδικών δεν έχω χρόνο να αγοράσω τις νέες pokémon versions αλλά σίγουρα θα τις αγοράσω σύντομα!! Χάρηκα πολύ που βρήκα ένα ελληνικό pokémon φόρουμ!!
Καλώς όρισες Αλέξανδρε.Καλό κουράγιο για τις πανελλήνιες και για ό,τι θες εδώ είμαστε
Καλώς ήλθες Αλέξανδρε!
Με την ευκαιρία,το Piplup μου στην Diamond,επειδή εξελίσσεται σε Prinplup->Empoleon το ονόμασα Alexander.Μήπως πρόβλεψα το γεγονός ότι θα έρθεις στο φόρουμ?Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's