Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(16-02-2013 10:47 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Καλώς ήλθες Αλέξανδρε!
Με την ευκαιρία,το Piplup μου στην Diamond,επειδή εξελίσσεται σε Prinplup->Empoleon το ονόμασα Alexander.Μήπως πρόβλεψα το γεγονός ότι θα έρθεις στο φόρουμ?Toungue

Χαχα μπορεί ;Ρ.. Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα (:
Welcome aboard! Hurrr~

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το chat το οποίο ναι μεν είναι ολίγον(έως αφάνταστα πολύ) νεκρό. Toungue Αλλά εγώ και ο Grim-Ripper είμαστε σχεδόν πάντα.
(16-02-2013 12:20 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Welcome aboard! Hurrr~

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το chat το οποίο ναι μεν είναι ολίγον(έως αφάνταστα πολύ) νεκρό. Toungue Αλλά εγώ και ο Grim-Ripper είμαστε σχεδόν πάντα.

Ευχαριστώ!! Προσπάθησα μια φορά, αλλά όπως είπα σε προηγούμενο post δεν έχω PC αυτή την περίοδο.. Και το κινητό δεν κάνει εύκολα refresh :/..
Χρησιμοποιείς Android; Αν ναι, θα μπορούσα να σε βοηθήσω με κανένα app.
Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε.
Ρώτα πάνω κάτω για τα πάντα στο forum.

Ναι ο fr3 θα μπορούσε να σου δώσει κάποιο irc client για android.

Υποθέτω θα είσαι κάπως in-active κάπου Μάιο-Ιούνιο λόγο εξετάσεων-πανελλήνιων αλλά καταλαβαίνουμε, οι περισσότεροι εδώ μέσα είχαν εξεταστικές αυτήν την περίοδο και έπεσε νέκρα στο forum.
(16-02-2013 12:29 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Χρησιμοποιείς Android; Αν ναι, θα μπορούσα να σε βοηθήσω με κανένα app.

Ναι χρησιμοποιώ Android

(16-02-2013 12:35 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε.
Ρώτα πάνω κάτω για τα πάντα στο forum.

Ναι ο fr3 θα μπορούσε να σου δώσει κάποιο irc client για android.

Υποθέτω θα είσαι κάπως in-active κάπου Μάιο-Ιούνιο λόγο εξετάσεων-πανελλήνιων αλλά καταλαβαίνουμε, οι περισσότεροι εδώ μέσα είχαν εξεταστικές αυτήν την περίοδο και έπεσε νέκρα στο forum.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Και ναι μάλλον θα είμαι.. :c Δίνω για δεύτερη φορά..
Αν έχεις WiFi, μπες στο Play Store και γράψε "irc". Διάλεξε το AndChat, παίξε με τις ρυθμίσεις και βγάλε του τα μάτια.(Αναφέρω αυτό το app διότι έχει Holo UI :Ρ Yes I have issues. xD )

O server μας είναι: irc.purplesurge.net και το κανάλι είναι #legendary_pokemon

Μόλις μπεις στον server γράψε "/join #legendary_pokemon"

Μπορείς και μέσω υπολογιστή είτε με το Mibbit που έχει το site είτε με το πρόγραμμα mIRC ή κάποιο άλλο του οποίου το όνομα ξεχνάω. Όσον αφορά το mirc και το άλλο πρόγραμμα υπάρχει οδηγός εδώ μέσα. Ή ψάξε στο ιντερνετ μπας και βρεις κανεναν πιο εύχρηστο.

My job here is done.~
(16-02-2013 12:50 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Αν έχεις WiFi, μπες στο Play Store και γράψε "irc". Διάλεξε το AndChat, παίξε με τις ρυθμίσεις και βγάλε του τα μάτια.(Αναφέρω αυτό το app διότι έχει Holo UI :Ρ Yes I have issues. xD )

O server μας είναι: irc.purplesurge.net και το κανάλι είναι #legendary_pokemon

Μόλις μπεις στον server γράψε "/join #legendary_pokemon"

Μπορείς και μέσω υπολογιστή είτε με το Mibbit που έχει το site είτε με το πρόγραμμα mIRC ή κάποιο άλλο του οποίου το όνομα ξεχνάω. Όσον αφορά το mirc και το άλλο πρόγραμμα υπάρχει οδηγός εδώ μέσα. Ή ψάξε στο ιντερνετ μπας και βρεις κανεναν πιο εύχρηστο.

My job here is done.~

Σ'ευχαριστώ!! Θα το προσπαθήσω!
Καλώς ήρθες. Smile
(16-02-2013 01:13 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Καλώς ήρθες. Smile

Σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα (:
(16-02-2013 12:28 PM)Alexandros Wrote: [ -> ]Ευχαριστώ!! Προσπάθησα μια φορά, αλλά όπως είπα σε προηγούμενο post δεν έχω PC αυτή την περίοδο.. Και το κινητό δεν κάνει εύκολα refresh :/..

και εσυ απο κινητο ε; και εγω απο android μπαινω και εχω το ιδιο προβλημα με το chat
Μπήκε όμως στο chat, κατέβασε αυτό το app που είπε ο fr3.

Address: irc.purplesurge.net
Port: 6669

Βάλτα για να μπορέσεις τουλάχιστον να μπεις στον server.

#join legendary_pokemon απλός για να μπορέσεις να μπεις στο chat
(16-02-2013 07:54 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ]
(16-02-2013 12:28 PM)Alexandros Wrote: [ -> ]Ευχαριστώ!! Προσπάθησα μια φορά, αλλά όπως είπα σε προηγούμενο post δεν έχω PC αυτή την περίοδο.. Και το κινητό δεν κάνει εύκολα refresh :/..

και εσυ απο κινητο ε; και εγω απο android μπαινω και εχω το ιδιο προβλημα με το chat

Ναι κατέβασε το AndChat και θα είσαι κομπλέ!! Βάλε τα στοιχεία που είπε ο Grim
Ο_Ο; Γιατί βρε δε λέτε πως είστε από κινητό; Αν είναι θα κατεβάσω το app και θα φτιάξω και έναν μικρό οδηγό όπου θα εξηγώ τι πορτς να βάλετε(είτε 6669 είτε +6697(secure) και άλλα πράγματα για το app.
Βασικα δεν χρειαστηκε να κατεβασω κατι τελικα για να μπω στο chatToungue

Μπηκα απο τον Opera Mobile στο chat.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's