Legendary Pokémon

Full Version: Καλώς ορίσατε, συστηθείτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδώ. Όχι, ψέματα, πάντα τραγουδώ. Big Grin

Είμαι 28 χρονών κι είμαι φανατικός οπαδός των Pokemon από την πρώτη κιόλας γενιά (τότε πήγαινα λύκειο κι αγνοούσα τα πειράγματα των συμμαθητών μου για την ασχολία μου μ' αυτά κι ας μην την έδειχνα σχεδόν καθόλου στο σχολείο, απορώ ακόμα πως στον κόρακα το μάθανε αν και δεν έχει σημασία) κι ήξερα γι' αυτά (έστω κι ονομαστικά) πριν καλά-καλά έρθουν στην δυτική αγορά.

Περιττό να σας πω ότι το Pokemon αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και το πάθος μου αυτό δεν περιορίζεται μονάχα στην βασική rpg σειρά αλλά και στο όλο francise γενικά. Xαρακτηριστικά, η anime σειρά ήταν από τους κύριους λόγους που άρχισα ν' ασχολούμαι με τα anime πιο σοβαρά (μετά ακολούθησαν σειρές όπως Digimon Tamers, One Piece, InuYasha, Trigun και Full Metal Panic) αν και το μικρόβιο με τα anime το είχα υποσυνείδητα από μικρό παίδι με σειρές όπως το Igano Kabamaru και το Getter Robo. Αν και φυσικά το manga είναι κλάσεις ανώτερο εξακολουθώ να διασκεδάζω με το anime κι ας υπάρχουν και καλύτρες anime σειρές (να φανταστείτε δεν το 'χω καν ούτε στο Top10 μου). Τουλάχιστον έχει την πλάκα της και την απολαμβάνω πιο πολύ από άλλες, δήθεν πιο σοβαρές σειρές.

Αν και μέχρι τώρα έπαιζα κυρίως single player (άντε να 'χω κάνει μερικές κόντρες με φίλους και γνωστούς στις δύο πρώτες γενιές) θέλω τώρα με το Pokemon Black/White να το ρίξω πιο πολύ στο multiplayer (είτε wireless είτε μέσω wi-fi). Γι' αυτό και δεν είμαι ιδιαίτερα skillful ως player (αν και παίρνω κάποια μαθήματα από έναν φίλο μου που εδώ και χρόνια παίζει το unofficial Pokemon Online κι είναι από τους κορυφαίους παίχτες του κόσμου).

Για όσους απορούν, Vetus στα λατινικά σημαίνει Παλαιός (που είναι και το επίθετό μου).

Χάρηκα για την γνωριμία. Wink
Καλώς ήρθες, άντε να γινόμαστε πολλοί. Toungue
Καλωσωρισες Vetus! Χμμμμμ......αγγλικη λεξη με ριζα το Vetus....Veteran! Αν και με βλεπω για τεχνολογικη κατευθυνση,μου αρεσει πολυ η ετυμολογια.
Καλώς σας βρήκα αγαπητοί!

Είμαι ο Θανάσης και τώρα είμαι καλύτερα! Big Grin
Είμαι σχεδόν 34 (ανεβάζω το μέσο όρο) και ακολουθώ τα pokemon μαζί με τις αναγκαίες αλλαγές στις κονσόλες από την πρώτη γενιά. Δούλευα τότε ως υπεύθυνος ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε ένα παιχνιδάδικο και έτσι είχα από πρώτο χέρι επαφή με τα καινούρια παιχνίδια. Ως λάτρης των anime rpg το pokemon με κέρδισε από τη στιγμή που μου έδειξε ο καθηγητής Oak πώς να πιάσω το πρώτο μου pokemon!

Όλα αυτά τα χρόνια παίζω τα παιχνίδια μόνος μου, αγοράζοντας όλες τις εκδόσεις (μόνο η Leaf Green γλίτωσε γιατί μου φάνηκε υπερβολή εκ μέρους της game freak) και αντάλλασα μόνος μου γιατί είχα την τύχη να βρω ένα δεύτερο ds σε καλή τιμή (ροζ αλλά ποιος νοιάζεται, σωστάWink Wink

Λόγω οικονομικής κρίσης και προσωπικής στενότητας φέτος πήρα μόνο την white έκδοση και παρόλο που το GTS έχει ανοίξει ορίζοντες στο παιχνίδι, αποφάσισα να γίνω πιο κοινωνικός και να ψάξω φίλους που τους αρέσουν τα pokemon. Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν πάτησα το banner από το serebii.net και βρέθηκα εδώ! Και νομίζω ότι έκανα καλά.

Λυπάμαι πολύ που δε θα μπορέσω να έρθω στο ανοιξιάτικο forum meeting λόγω δουλειάς. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Καλοκαιριάτικο meeting δε θα γίνει; Wink

Και πάλι χάρηκα που σας βρήκα! Wink
Με παρέα έχουν άλλη γλύκα τα Pokemon όπως και να το κάνουμε. Wink
Καλώς ήρθες και εσύ Θανάση. Smile
Καλώς ήρθατε και οι δύο, enjoy your time here.
Τα Pokémon είναι παιχνίδια καθαρά φτιαγμένα για multiplayer και επικοινωνία μεταξύ των παικτών, γι' αυτό υπάρχουν οι κοινότητες στο internets, για να μαζευόμαστε και να παίζουμε πού και πού. Big Grin
Ωραία, νέα μέλη με εμπειρία στα Pokemon.

Καλώς ορίσατε και από εμένα.
Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα! Big Grin Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν του online multiplayer (με μερικές εξαιρέσεις αλλά και πάλι μερικές κόντρες μόνο μια στο τόσο). Αλλά δεδομένου ότι το online κομμάτι στο Black/White το 'χουν βελτιώσει (αλλά κι επειδή το 'χω βαρεθεί τόσα χρόνια να παίζω μονάχα single player) είπα να το ρίξω στο online. Ήδη σήμερα έκανα την πρώτη μου online ανταλλαγή και συγκεκριμένα με τον Thanasis (τον οποίο κι ευχαριστώ και δημόσια για τις ανταλλαγές).

Μια απορία λύστε μου μόνο: γιατί τα περισσότερα threads είναι στα αγγλικά παρόλο που είναι ελληνικό forum;
Καλώς τον λοιπόν :]
Είναι μικτό φόρουμ βασικά, σε κάθε αγγλική κατηγορία εκτός των ανταλλαγών αντιστοιχεί μια ελληνική. Το κοινό του φόρουμ έχει καταλλήξει σχεδόν αμιγώς ελληνικό, αλλά το κοινό της κύριας σελίδας είναι με μεγάλη διαφορά αγγλόφωνο.
Γεια σας ειμαι ο γιωργος παπανδρεου. ειμαι ξαδερφος του Aldark (γνωστου στα λημερια) και θα βγαλω τη χωρα απ'την κριση Big Grin εχω μια Pearl που ειναι μαργαριταρενια χωρις μαργαριταρι , αυτα ειχα να σας πω παιδια.

Υ.Σ:το σεπτεμβριο θα γινει το event του Azureus
Elpizw na edwses la8os stoixeia.Wellcome btw!

Azureus???
(10-08-2011 04:30 AM)skorp Wrote: [ -> ]Elpizw na edwses la8os stoixeia.Wellcome btw!

Azureus???

ρε το Arceus το ελεγε ενας Azureus και το εβαλα γιατι ειχε πλακα ))D
ελα μικρο Αζουμαριλ ακα georget ακα ξαδερφι καλωσηρθες (επιτελους) στο LP ^^
γεια σας παιδια , ειμαι ο Κωστας και παιζω ποκεμον απο 6 χρονον , τωρα ειμαι 13 αλλα δεν εχω μαθει και πολλα για τα στατς και τα natures προσπαθω να τερματιζω τις κασετες μου ειτε νικωντας το πρωταθλημα η μαζευοντας ολα τα ποκεμον , πριν 2 μερες τελειωσα το national pokedex sthn pearl και ειμαι πολυ χαρουμενος , πιρα την black και προσπαθω να ανεβω , χρειαζομε συμβουλες για το team in black και για το πως να κανω ev training στην pearl συγκεκριμενα στο gallade μου , ειναι adamant nature εχει sword dance ,psycho cut,thunder wave και close combact ειναι 32lvl και θελω να του ανεβασω το speed και το attack
Welcome gallademaster! Egw pali ksekinhsa na paizw ap'ta 11. Anyway, an kai akatallhlo thread: English EV training guide or Greek EV training guide(V Gen, works for other gens too)

Den kserw an eprepe na dwsw link gia ton deutero guide mias kai einai entry gia diagwnismo alla mou arese. Remove it an einai.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's