Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Γενικά]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(15-10-2010 02:41 AM)skorp Wrote: [ -> ]Mia erwthsh panw se auto: An ena ktirio (2os orofos) einai au8aireto, mporeis na kaneis kati wste na synexiseis na meneis ekei(enoikiazomena)?

Αν είναι ημιυπαίθριος που έχει κλειστεί ώστε να γίνει κατοικία, τότε μπορείς να το "τακτοποιήσεις" με τον πρόσφατο νόμο, δηλαδή να πληρώσεις ένα εφάπαξ ποσό που αντιστοιχεί στο Χ της αντικειμενικής αξίας κτλ και να γίνει νόμιμο.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αν το πάρει χαμπάρι η πολεοδομία (μετά από καταγγελία) θα πληρώνεις κάθε χρόνο ένα πρόστιμο, μέχρι να το γκρεμίσουν, αν ποτέ το γκρεμίσουν, γιατί ποτέ κανείς δεν το κάνει.

Ιδανικά, δεν το λες πουθενά αν είναι δικό σου άπαξ και η παρανομία έχει ήδη γίνει. :/
Αν το νοικιάζεις και δεν είναι δικό σου, *κολοκύθι* μέσα, πάλι το κάνεις γαργάρα και δεν το λες πουθενά.
(16-11-2010 01:26 PM)BLUE Wrote: [ -> ]@Spyros: Ελπίζω στο παιδαγωγικό να έρθεις επειδή γουστάρεις να γίνεις δάσκαλος και όχι για επαγγελματική αποκατάσταση, γιατί θα σε δείρω! Πάντως πέτυχες και τον Αρχιτέκτονα και το Δάσκαλο! Μήπως σκέφτεσαι και για ΑΣΟΕΕ; Toungue

Μπα, δεν την πολυκοιτάζω την επαγγελματική αποκατάσταση. Προς το παρόν, κοιτάζω τι μου κινει το ενδιαφέρον και τι θα μου ήταν ευχάριστο να κάνω, ώστε να μην το βλέπω σαν αγγαρία μετά από λίγο καιρό. Και όχι, δε σκέφτομαι για ΑΣΟΕΕ και ούτε νομίζω πως θα αρχίσω να σκέφτομαι ποτέ (χωρίς παρεξήγηση Θάνο Toungue). Τέσπα, θενξ για την απάντηση!
Απλά έχουν δει τα ματάκια μου διάφορους *κολοκύθες* Toungue γι αυτό λέω. Στην επόμενη συνάντηση μπορούμε να σου κάνουμε ένα μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού!
Αν μπορεσω να έρθω, πολύ ευχαρίστως. Big Grin
(16-11-2010 05:18 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Απλά έχουν δει τα ματάκια μου διάφορους *κολοκύθες* Toungue γι αυτό λέω. Στην επόμενη συνάντηση μπορούμε να σου κάνουμε ένα μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού!

OMFG

για πες ημερομηνια... ο.O
Ε, δεν είπε πως είναι και κανονισμένη. Πάντως πιστεύω πως μπορεί να γίνει μία μεσα στις διακοπές των Χριστουγέννων.
as always ψαχνει συναντησεις ο Spyros xD
@ Arty2: thanks.Apla to ktisma to eixe xtisei o pateras enos filou mou (o opoios ekane paranomies Sad) alla den zei pia kai to noikiaze kapoios allos kai twra fainetai kapoios to karfwse kai h Deh exei hdh kopsei to revma ektos apo to spiti tou filou mou opou logika eprepe na meinei mexri na enhlikiw8ei (xwris enoikio) alla twra den kserw ti 8a ginei...

Synanthsh?Xristougenna erxomai mall me filous.An einai na kanonisoume.Na pame kai hooters Big Grin
Καλά, δεν κρίνω τίποτα καθώς δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους που μπορεί να τον ανάγκασαν στο να το φτιάξει παράνομο, μα αν το έχει χτίσει ο συγχωρημένος ο πατέρας του, δεν το έχει κληρονομήσει ή ο ίδιος ή η μάνα του; Άρα το ενοίκιο δεν πολυκατάλαβα που παίζει, σε ποιον θα το πληρώνει; :/
Όπως και να χει, αν η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα, δεν το βλέπω καλά, καθότι ρεύμα = νομιμοποίηση.
Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια με ένα θεματάκι. Ρώτησα στο YT έναν τύπο πώς βγέζει βίντεο από το Wii του και μου απάντησε: "I use an Easycap DC60+ USB device which connects to the Red/yellow/white plugs from the wii and converts it to USB for the computer to connect to - then I use Ulead Studio 10 (which came with the Easycap) to record it".

Ξέρετε αν είναι αξιόπιστη λύση; Επίσης πώς μπορώ να τα βρώ αυτά τα μαραφέτια που αναφέρει;
Αν και δεν έχω ασχοληθεί, απ' ό,τι διάβασα φαίνεται να την κάνει καλά τη δουλειά του.
Unofficial site που εξηγεί περί τίνος πρόκειται αν θες να κοιτάξεις.
Τώρα για το πού το βρίσκεις, κάτι τέτοια εγώ συνήθως σε eBay, Amazon, κλπ τα ψάχνω, δεν βρίσκονται εύκολα στα μαγαζιά.
Θενξ. Επίσης, τα eBay και Αmazon που ανέφερες πώς λειτουργούν; Εννοώ, με τι τρόπο πληρώνεις; Πιστωτική, αντικαταβολή ή κάπως αλλιώς;
Πιστωτική πάντα ή Paypal/Google Checkout (πάλι μέσω πιστωτικής)
Ιδανικά μπορείς να πάρεις μια προπληρωμένη VISA για να μην έχεις επιτόκια ή φόβους ότι θα σου πάρουν περισσότερα λεφτά από ο,τι έχεις μέσα.
Η καλιτερη λυση ειναι η προπληρομενη VISA που ειπε ο ARTY αλλα προσεχε γιατι εκει ειπαρχουν αντικειμενα σε δημοπρασιες και αλλα για αμεση αγορα επισις προσεχε να ερχετε στιν Ελλαδα και ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης και προσεχε ο πολιτής να εχει καλη φημη και πολυ πχ 100%(1024)(τα εχει στιλει ολα που ολα ειναι 1024).Προσεχε και την κατασταση του αντικιμενου κοιτα τα σχολια.
Και πως μπορώ να βγάλω Visa; Είναι μεγάλη διαδικασία;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's