Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Γενικά]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Γύρω στα 10-15 λεπτάκια σε κάποια τράπεζα που έχει αντίστοιχες κάρτες (πχ Eurobank, Attiki, Πειρεώς)
Πρέπει να είσαι ενήλικος βέβαια, ή βγάζει κάποιος από τους γονείς σου για σένα. Η μόνο οικονομική επιβάρυνση είναι το 1-1.5€ κάθε φορά που θα την φορτώνεις με το ποσό που θες.
ΠΡΟΣΟΧΗ να μην σε βάλουν να πάρεις πιστωτική, οι προπληρωμένες δεν είναι πιστωτικές.
E Παιδια πιος απο το σαιτ ειναι απο Γιαννενα.Αν ειπαρχει κανενας ας απαντισει
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Έχω κι άλλη ερώτηση τώρα όμως. Toungue

Με format "καθαρίζουμε" εντελώς τη μνημη του υπολογιστή; Αν ναι, πώς κάνω format;
Την "μνήμη", με την πληροφορική έννοια, τον σκληρό σου δίσκο για την ακρίβεια. Μπορείς να το κάνεις από το μενού της εγκατάστασης των Windows/Linux, έτσι και αλλιώς θα χρειαστείς λειτουργικό σύστημα μετά το format Toungue

Κατα την άποψη μου, είναι ιδιαίτερα δραστική λύση και χωρίς λόγο, θα χρειαστείς 2 μέρες για να κάνεις όλα τα updates και να ξαναπεράσεις όλα τα προγράμματα που θες. Απλά ψάξε το CCleaner, σβήσε ότι προγράμματα δεν χρειάζεσαι, καθάρισε αυτά που δεν θες να τρέχουν με την εκκίνηση, άντε κάνε και ένα καθαρισμό στην Registry με αυτό (με προσοχή) και θα είσαι καλά.
Κι εγώ νομίζω ότι δικαιούμαι μια ερωτησούλα...
Λοιπόν, όπως γνωρίζει το 90% του forum,έχω ένα psp το οποίο πρόσφατα (αρρώστησε) έπαθε κάτι που θα αναλύσω στην συνέχεια.Αρχικά, ο φορτιστής μου άρχισε να μην πιάνει τόσο καλά και να χρειάζεται κόλπα για να δουλέψει.Τις τελευταίες 2-3 μέρες λοιπόν, σταμάτησε να δουλεύει και αναγκαζόμουν να το φορτίζω από κάποιο pc,laptop ή router χρησιμοποιόντας το usb.Χτες το μεσημέρι καθώς έπαιζα παρατήρησα ότι αναβόσβηνε το λαμπάκι της μπαταρίας αλλά το αγνόησα αφού ούτος ή άλλος θα σταματούσα σε λίγο και θα το φόρτιζα αργότερα.Πράγματι, μετά από λίγο το σταμάτησα και έκανα μια απόπειρα να το φορτίσω με τον φορτιστή του.Ύστερα όμως, σκέφτηκα μήπως συμβαίνει κάτι με την μπαταρία (την έχω κάνει pandora με κατσαβιδάκι,μαχαιράκι,κτλ.) και την έχω κλείσει με μονοτική ταινία.Να μην τα πολυλογώ, έβγαλα την μπαταρία και αφού έλεγξα ότι ήταν ok,την ξανατοποθέτησα στην θέση της.Όταν όμως προσπάθησα να το ανάψω ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ! Η μπαταρία που είχε ήταν ελάχιστη (περίπου 10 λεπτά). Τί μπορεί να φταίει?Δέν νομίζω να κάηκε γιατί πρώτα απ'όλα δεν καίγονται τόσο εύκολα αυτά τα πράγματα και γιατί αυτό το πράγμα το έχω κάνει πάρα πολλές φορές.Τί να κάνω?
http://www.pokemongoldsilver.com/us/#/news/trio/
Συγγνομη που παρεμβενω στην ερωτηση σου σκορπ αλλα ειδα αυτο στο ποκεμον.κομ και μπερδευτικα λιγο για το που και ποτε (και αν θα ερθει για ελλαδα) για κοιταξτε λιγο ολοι.
(27-12-2010 10:41 AM)songohan Wrote: [ -> ]http://www.pokemongoldsilver.com/us/#/news/trio/
Συγγνομη που παρεμβενω στην ερωτηση σου σκορπ αλλα ειδα αυτο στο ποκεμον.κομ και μπερδευτικα λιγο για το που και ποτε (και αν θα ερθει για ελλαδα) για κοιταξτε λιγο ολοι.

Πού: Στα καταστήματα GameStop στην Αμερική.
Πότε: Στις ημερομηνίες που λέει.
Για Ελλάδα δεν έχει ακουστεί κάτι απ' όσο ξέρω, αλλά δεν έχουμε στερηθεί events, λογικά θα έρθουν κι αυτά εν καιρώ.
Ξερει κανεισ το Kick gaming και αν εχει αγορασει κανεισ τιποτα θα μπορουσε να μου αν ειναι αξιοπιστοToungue
Ποτε θα ανανεωθει το pokedex του σαιτ με την ελευση των νεων κασετων
Αφότου παραδώσω την διπλωματική μου (Φλεβάρης - Μάρτης)
Ευχαριστω πολυ ρε μεγαλε για ολα και κιτα λιγο τα σχολια στα Ελλινικα για τα θριλικα απο τα event thanks.
Και αμα θες καμια βοηθεια μετα με το pokedex πες για μεταφραση και τιποτα αλλο θα εχουμε και εμεις χρονο τοτε(αν και εχεις πολους να βοηθεισουν).Ευχαριστω εισαι κοριφη.
Λοιπόν, ερώτηση που η απάντησή της θα σώσει πολλούς και θα κάνει την ζωή τους πιο εύκολη.Έχω σύνδεση hol και router της ίδιας εταιρίας.Το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να παίξω με κάποιον στο ds μέω wifi.Εμφανίζει error code.Για αυτό ειμαι 90% σίγουρος ότι φταίει κάποιο firewall.Η απάντηση που δίνει η nintendo σε αυτό το error code είναι να ανοίξω όλα τα ports-πράγμα το οποίο όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να γίνει.Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιο port κάνει την δουλειά αυτή ώστε να την ανοίξω ή πως μπορώ να την εντοπίσω/ανακαλύψω μόνος μου.
Ευχαριστώ.

ΥΓ. Σε γενικά online πράγματα όπως GTS δεν υπάρχει πρόβλημα.
28910, 29900, 29901 and 29920 και 80 (HTTP) και 443 (HTTPS)
οι δυο τελευταίες είναι ανοικτές ήδη

δοκίμασε να κλείσεις και το firewall του router, δεν κάνει και πολλά έτσι και αλλιώς...
Δεν μπορω να ανοιξω installers (μου λέει οτι το WINHTTP.dll ειναι κατεστραμένο) και οταν πάω στην προσθαφεραιση προγραμμάτων δεν μου βγάζει κανένα πρόγραμμα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's