Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Γενικά]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Παιδιά άκουσα ότι θα γίνει μοίρασμα το victini στα Carrefour Ισχύει?Και επίσης εκτός από το να πάμε πάλι σε μαγαζιά γίνεται και με WFC σωστά?
Ισχύει. http://www.nintendo.gr/el-gr/News.aspx?E...b7b245606f
Και ναι, το event είναι ήδη ενεργό μέσω Wi-Fi, θα διαρκέσει μέχρι τις 22/4.
Παίδες πάω να κατεβάσω το liberty ticket από το Mystery gift μέσω WFC και μου βγάζει error και λέει πρέπει να κάνω κάτι ρυθμίσεις ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνωUndecided?
Edit:Μεταφέρω το WFC settings από τις D/P/Pl/HG/SS αλλά και πάλι error βγάζει και δεν δουλεύει το mystery gift!
Παιδιά 2 ερωτήσεις μόνο. Sorry αν έχει ρωτηθεί ήδη αλλά οι σελίδες είναι πολλές και μια μικρή έρευνα δεν βρήκα τίποτα.

Πως λέγεται αυτός ο τόνος πάνω από το e στο pokemon (πρέπει να έχει ένα όνομα αλλά ίσως να το μπερδεύω) και υπάρχει καμιά πατέντα για να μπορώ να το προσθέτω στη γραμματοσειρά του pcιού μου; Ξέρετε για λέξεις τύπου Pokedex, Pokeball κτλπ
Λέγεται acute. Μπορείς να το βρεις στο Character Map (Start > Search > Character Map) και να το κάνεις copy/paste ή με alt code (Alt+0233 για το é, Alt+0201 για É)
Στις BW ,στο Entralink μόνο από Wireless με φίλο μπορώ να μπω?
re paidia mipos 3erete pws mporw na vrw ena kelpsy berry sts black kai white Sad exw faei ollon ton kosmo kai dn exw vrei kanena >:O
Ξέρετε μήπως πού μπορώ να βρώ το 3DS online σε καλή τιμή;
http://www.skroutz.gr/s/316771/Nintendo-3DS.html
και
http://www.skroutz.gr/s/329870/Nintendo-...ndles.html

Και αυτό που δεν λέει, αν έχεις κάρτα club Carrefour και το πάρεις από εκεί για 269€, σου επιστρέφεται ένα καλό ποσό (γύρω στα 50€ νομίζω, δεν είμαι σίγουρος) για αγορές σε Carrefour πάλι.

Edit: Το Amazon το έχει για 187 λίρες, περίπου 212€ + δεν ξέρω πόσο για μεταφορικά.
πως μπορω να δω τα προιοντ του τζαμπο στην πατρα 1[εθνικη οδος πατρων αθηνων]
Πηγαίνοντας εκεί... αν θες κάτι συγκεκριμμένο μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο: 2610 436326
Πως μπορω να βρω ενα zorua στην black????
Πρέπει να μεταφέρεις στην Black το event Celebi που μοιράστηκε στις 4 και 5 Μαρτίου ή κάποιο από τα Shiny Entei/Raikou/Suicune. Το Celebi ξεκλειδώνει το Zorua σε ένα κτίριο της Castelia, τα άλλα 3 ξεκλειδώνουν το Zoroark στο Lostlorn Forest το οποίο μπορείς μετά να αφήσεις στο Daycare για να πάρεις αυγό Zorua.

Χωρίς τα event Pokémon δεν γίνεται, μόνο μέσω ανταλλαγής.
πως μπορω να αλαξω το στοιχειο κατεβασματος?
πχ κατεβαζω κατι και διπλα διχνει ενα συμβολο google chrome. πως το κανω internet explorer?
Εγώ πάλι θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο... Είναι γνωστό ότι είμαι πολύ newbie αλλα μπορεί να στειλει κανείς το link για το πως κατεβάζουμε, ας πούμε το Liberty Pass ή ένα Shiny Entei και ένα Scraggy του Ash...??? NinjoMewtwo-sama δεν πειράζει για το Liberty Pass, τί είχαμε, τί χάσαμε... Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο! ;-) Φταίω που μπήκα αργά στα διαδυκτιακά... Αλλά ρε παιδιά μoυ φαίνεται γελοίο που για να βρείς ας πούμε ένα Mew, πρέπει να κατεβάσεις το τάδε αντικείμενο που ξεκλειδώνει εκείνη την περιοχή που έχει ένα πόκεμον το οποίο είναι Shiny και αν το ανταλλάξεις με ένα άλλο συγκεκριμένο shiny, σε πάει σε άλλο χάρτη όπου βρίσκεις το άλλο αντικείμενο που αν το συνδιάσεις με μια επίθεση θα σου επιτρέψει να μπεις στο τάδε καράβι που θα σε πάει σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα στο οποίο βρίσκεται το Mew και πρέπει να το κυνηγήσεις κιόλας και αυτό να κάνει συνέχεια flee....κ.ο.κ. XD Παίζουν και παιδάκια αυτά τα παιχνίδια... Δύσκολη η ζωή ενός συλλέκτη, τελικά... XD
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's