Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(31-10-2011 09:48 PM)skorp Wrote: [ -> ]Epic ep me poly hax! Toungue Den hksera oti kanw ki egw maxes.Ena ena mou ta lete...
Btw, 100levo to Starly? Hack tou Domino na ypo8esw.
always hacked Toungue
(31-10-2011 09:48 PM)skorp Wrote: [ -> ]Also, o Domino exei parei 2 gkomenes se molis 9 eps.Ase kai gia mas ree!! Smile
στα 19 έκανα ντιζζζζζζζ με κάποια, μετά μόνος μου έμαθα και φσσσσσστ γκράου τις παίρνω όλες για πλάκα. Καλά κάνει ο aldark. Ο Gary μόνο να πληρώνει για να του κ@θ*ντ@ι ήξερε. Σε εμένα κάνει καλό story με τις περιγραφές αλλά ρε Aldark, στα dialogs είσαι λίγο για πέταμα, δεν ξέρεις από πέσιμο σε γυναίκες αλλά που θα πάει θα μάθεις Big Grin (ask the teacher : Dominator!)
(31-10-2011 09:48 PM)skorp Wrote: [ -> ]Q: To kouponi gia ta Goodies gia posa atoma einai?
είναι unlimited, γιατί είναι προσφορά της.. vodafone !
lΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
THROUGH FIRE AND FLAMES

Οι φλόγες είχαν τυλίξει το ξενοδοχείο του King Nothing και της αδερφής του. Στον δεύτερο όροφο , βρίσκονταν δύο σκοτεινοί τύποι με μαύρες στολές πυροσβέστη που τα είχαν κάνει όλα άνω κάτω , δίπλα ήταν ένα Charmillion όπου φαίνεται να τα είχε προκαλέσει όλα. Ξαφνικά εκεί που έψαχναν ανάμεσα στις καυτές πύρινες γλώσσες ένας κεραυνός πέταξε τον έναν απ’τους δύο τύπους πέντε μέτρα πίσω. Ο άλλος προς στιγμήν τρόμαξε και γύρισε να κοιτάξει τι συμβαίνει.
?:Τι έγινε πυρο-χέστες; Ποιον ψάχνεται;
Ο Άντρας γύρισε και ξαφνικά αντίκρισε μπροστά του τον Pokemaniac και το Pichu.
-ΕΣΥ! Ούρλιαξε ο άντρας! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! POKEMANIAC! ΠΑΛΙΟ ΜΠ*******! CHARMILLION! ΚΑΨ’ΤΟΝ!
O Pokemaniac , χαλαρός έβγαλε μία μπλε Pokeball.
-Μπλε Pokeball; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ POKEMANIAC?! ΒΡΩΜΕΡΕ HACKER!??!
-Αν δε σταματήσει κάποιος το βρωμερό αρχηγό σας , ο κόσμος θα καταστραφεί κι αφού κανείς δε ξέρει τι συμβαίνει εκτός απ’τον βρωμερό hacker , αυτός θα σε σταματήσει. Και μάλιστα με τα όπλα του αρχηγού σου! Επειδή εδώ θα παιθάνεις…Ετοιμάσου! TIRTUGA! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ! Φώναξε ο Pokemaniac.
-TIRTUGA? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΝΕΚΡΟΣ! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ , ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!
-Tirtuga , κάνε Water Pulse στο Charmillion.
Charmillion fainted without saying. Pokemaniac pwn’d.
-Τι στο καλό…το Tirtuga αυτό δε θα έπρεπε να είναι στα χέρια σου…Θα σε σφάξω!συνέχισε να ουρλιάζει ο τύπος με τη στολή.
Ο Pokemaniac πλησίασε το Tirtuga και το χάιδεψε. Κάτι του είπε και εκείνο πετάχτηκε πνίγοντας τον αντίπαλο του. Και το Pichu πλησίασε και καρβούνιασε τον άλλον με ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ. Ενώ οι άλλοι προσπαθούσαν να βρουν δρόμο μες στις φλόγες , ο εκπληκτικός κύριος Pokemaniac , έσωζε τη μέρα , το Tirtuga έσβησε τις φλόγες στους πάνω ορόφους , ενώ εμφανίστηκε και η πυροσβεστική. Στη συνέχεια έγλυψε τον Pokemaniac και γύρισε στην Pokeball.
Skorp:Κάτι γίνεται πάνω παιδιά , η φωτιά μοιάζει να σβήνει!
Ron:Ωπ! Έφτασε και η πυροσβεστική!
Pokemaniac:ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
Skorp&Ron: ΤΙ;! Τι έκανες εκεί πάνω;
Pokemaniac: Τίποτα το σπουδαίο , με το Pichu σβήσαμε τη φωτιά.
King Nothing: ΕΪ! Δεν ήταν και δύο τύποι με μάσκες και πυρρίμαχες στολές;
Pokemaniac:Α ναι ήταν δυο βλάκες εκεί αλλά μόλις με είδανε τρόμαξαν. Είδαν και τον φίλο Pichu και την έκαναν.
Το Pichu γέλασε , οι πυροσβέστες έσωσαν ότι είχε απομείνει. Αλλά κακά τα ψέματα , το κτήριο ήταν αρχαίο και είχε καταστραφεί. Ο King και η Liza είχαν μείνει χωρίς μοίρα στον ήλιο.
K:Σας ευχαριστούμε , αλλά…χάσαμε τα πάντα , είχαμε μια ελπίδα ότι θα πηγαίναμε μπροστά το ξενοδοχείο…δυστυχώς τώρα δεν έχουμε καν λεφτά για να το ξαναφτιάξουμε…
G:Τότε γίνεται εκπαιδευτές και ελάτε μαζί μας!
S:Α ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ! Έτσι θα πληρώνουμε όλοι μαζί τα σουβλάκια!
K:Εκπαιδευτές…; Δεν ξέρω…
R:Γίνετε όλοι εκπαιδευτές παιδιά και ελάτε να πάρετε το πρώτο έμβλημα κάνει μόνο 10 ευρώ και ξέρετε μπορείτε να…
Liza: King , εάν θες να πας πήγαινε , εγώ θα κάτσω εδώ , δεν έχω όρεξη για περιπέτειες , όμως εάν βγάλουμε και οι δύο λεφτά εσύ απ’τα Pokemon κι εγώ από διάφορες δουλειές , θα καταφέρουμε να ανοίξουμε και πάλι το ξενοδοχείο! Και να το φέρουμε στις παλιές του δόξες!
K:….. Είσαι σίγουρος George ότι θες έναν τόσο τέλειο τύπο όπως εγώ στην παρέα σου;
G:Δεν είμαι καν ο αρχηγός! Έλα King! Θα χουμε πλάκες!
S:Και θα μοιραζόμαστε τους λογαριασμούς στις ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα όπως είπα!
K:OK OK! Mε πείσατε! LITWICK! ΠΑΜΕ! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ!
Και καθώς ο κόσμος έφευγε απ’το δρόμο όπου βρισκόταν το καμένο ξενοδοχείο , οι φίλοι χώρισαν με σκοπό να ξανασυναντηθούν εκεί το επόμενο πρωί και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Ο Skorp πήγε να παλέψει το έμβλημα , ο George’T μαζί με τον King για να πάρουν σάντουιτς για το δρόμο και ο Pokemaniac με το Pichu είχαν να φροντίσουν κάτι.
TO BE CONTINUED….

(after long awaiting it's here Cool , για να τους δειξουμε πιο ειναι το πιο hot fic!) ΣΚΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ STAY TUNED!
Φοβερο Smile

και προβλεπω θα εχουμε και θανατους με τον πκμν640 εδω.......Big Grin Ωρεος.

(Btw ΘΑΥΜΑ! Δν φοναζω σαν τον μλκ Toungue (παντα πλακα κανω) )
(10-11-2011 05:07 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Stella: King , εάν θες να πας πήγαινε , εγώ θα κάτσω εδώ , δεν έχω όρεξη για περιπέτειες , όμως εάν βγάλουμε και οι δύο λεφτά εσύ απ’τα Pokemon κι εγώ από διάφορες δουλειές , θα καταφέρουμε να ανοίξουμε και πάλι το ξενοδοχείο! Και να το φέρουμε στις παλιές του δόξες!
Katarina δεν την λέγανε;
Hot επεισόδιο όντως Toungue
Πυρο-χέστες Big Grin....

So, αν έπαιζες Team Fortress 2 θα μπορούσες να το συνδιάσεις ωραία με τους τύπους με την πυρίμαχη στολή. Αλλά δεν πειράζει. Τέλος πάντων, καλό ep, περιμένουμε συνέχεια.
(10-11-2011 05:22 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]
(10-11-2011 05:07 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Stella: King , εάν θες να πας πήγαινε , εγώ θα κάτσω εδώ , δεν έχω όρεξη για περιπέτειες , όμως εάν βγάλουμε και οι δύο λεφτά εσύ απ’τα Pokemon κι εγώ από διάφορες δουλειές , θα καταφέρουμε να ανοίξουμε και πάλι το ξενοδοχείο! Και να το φέρουμε στις παλιές του δόξες!
Katarina δεν την λέγανε;

Βασικα αν μιλαμε για την αδερφη μου νομιζω πως την λεγανε Liza αλλα τεσπα , δν ειχα ποτε καλη μνημη Toungue
Liza τη λεγανε εγω εκανα πατατα απο κεκτημενη ταχυτητα Blush

please pardon my mind , ετσι κι αλλιως δε θα ξαναπαιξει (τουλαχιστον για τα επομενα 15 επς)

ΕΝΤΙΤ: ΠΑΙΖΩ TEAM FORTRESS 2 (PYRO FTW)
^
Έτσι ρε μαν, αλλά έπρεπε να περιγράψεις τον ένα τύπο με την στολή σαν τον Pyro, ξες, με το Backburner στο χέρι, τη μποτίλια στην πλάτη, την πυρομάνια στο μυαλό και το ωραίο κόκκινο-μαύρο συνολάκι (και το σκουπάκι τουαλέτας, το πιο κορυφαίο hat για Pyro).

Πάμε σε PM να μου πεις το steam account σου να παίξουμε και μαζί καμιά φορά αν μπορείς Smile
Kalo. Gia na pw thn alitheia den entypwsiasthka opws tis alles fores.Btw, ti mas kryvei o Pokemaniac?
Aldark, please, epeidh eimai sigouros gia to ti skopeveis na kaneis sto epomeno ep, prosexe tous dialogous mou.Mhn me vazeis na lew "kane auto kai meta ekeino kai meta to allo". Prepei na me valeis na paiksw stoixhma(kai na kerdisw vevaia).Hr8e o logariasmos tou revmatos!
Τitle of next Episode:

ALL EYEZ ON SKORP

Σύντομα και ένα μικρό Review/Trailer Cool
τώρα μας πορωσες xd!
(12-11-2011 04:31 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]τώρα μας πορωσες xd!

The white stripes?

@Aldark im looking forward to it Smile
Ρε Aldark ποτε θα μπω εγω???
(13-11-2011 09:40 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Ρε Aldark ποτε θα μπω εγω???

υπομονη , 31/11/2011 Cool
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's