lΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
THROUGH FIRE AND FLAMES
Οι φλόγες είχαν τυλίξει το ξενοδοχείο του King Nothing και της αδερφής του. Στον δεύτερο όροφο , βρίσκονταν δύο σκοτεινοί τύποι με μαύρες στολές πυροσβέστη που τα είχαν κάνει όλα άνω κάτω , δίπλα ήταν ένα Charmillion όπου φαίνεται να τα είχε προκαλέσει όλα. Ξαφνικά εκεί που έψαχναν ανάμεσα στις καυτές πύρινες γλώσσες ένας κεραυνός πέταξε τον έναν απ’τους δύο τύπους πέντε μέτρα πίσω. Ο άλλος προς στιγμήν τρόμαξε και γύρισε να κοιτάξει τι συμβαίνει.
?:Τι έγινε πυρο-χέστες; Ποιον ψάχνεται;
Ο Άντρας γύρισε και ξαφνικά αντίκρισε μπροστά του τον Pokemaniac και το Pichu.
-ΕΣΥ! Ούρλιαξε ο άντρας! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! POKEMANIAC! ΠΑΛΙΟ ΜΠ*******! CHARMILLION! ΚΑΨ’ΤΟΝ!
O Pokemaniac , χαλαρός έβγαλε μία μπλε Pokeball.
-Μπλε Pokeball; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ POKEMANIAC?! ΒΡΩΜΕΡΕ HACKER!??!
-Αν δε σταματήσει κάποιος το βρωμερό αρχηγό σας , ο κόσμος θα καταστραφεί κι αφού κανείς δε ξέρει τι συμβαίνει εκτός απ’τον βρωμερό hacker , αυτός θα σε σταματήσει. Και μάλιστα με τα όπλα του αρχηγού σου! Επειδή εδώ θα παιθάνεις…Ετοιμάσου! TIRTUGA! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ! Φώναξε ο Pokemaniac.
-TIRTUGA? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΝΕΚΡΟΣ! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ , ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!
-Tirtuga , κάνε Water Pulse στο Charmillion.
Charmillion fainted without saying. Pokemaniac pwn’d.
-Τι στο καλό…το Tirtuga αυτό δε θα έπρεπε να είναι στα χέρια σου…Θα σε σφάξω!συνέχισε να ουρλιάζει ο τύπος με τη στολή.
Ο Pokemaniac πλησίασε το Tirtuga και το χάιδεψε. Κάτι του είπε και εκείνο πετάχτηκε πνίγοντας τον αντίπαλο του. Και το Pichu πλησίασε και καρβούνιασε τον άλλον με ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ. Ενώ οι άλλοι προσπαθούσαν να βρουν δρόμο μες στις φλόγες , ο εκπληκτικός κύριος Pokemaniac , έσωζε τη μέρα , το Tirtuga έσβησε τις φλόγες στους πάνω ορόφους , ενώ εμφανίστηκε και η πυροσβεστική. Στη συνέχεια έγλυψε τον Pokemaniac και γύρισε στην Pokeball.
Skorp:Κάτι γίνεται πάνω παιδιά , η φωτιά μοιάζει να σβήνει!
Ron:Ωπ! Έφτασε και η πυροσβεστική!
Pokemaniac:ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
Skorp&Ron: ΤΙ;! Τι έκανες εκεί πάνω;
Pokemaniac: Τίποτα το σπουδαίο , με το Pichu σβήσαμε τη φωτιά.
King Nothing: ΕΪ! Δεν ήταν και δύο τύποι με μάσκες και πυρρίμαχες στολές;
Pokemaniac:Α ναι ήταν δυο βλάκες εκεί αλλά μόλις με είδανε τρόμαξαν. Είδαν και τον φίλο Pichu και την έκαναν.
Το Pichu γέλασε , οι πυροσβέστες έσωσαν ότι είχε απομείνει. Αλλά κακά τα ψέματα , το κτήριο ήταν αρχαίο και είχε καταστραφεί. Ο King και η Liza είχαν μείνει χωρίς μοίρα στον ήλιο.
K:Σας ευχαριστούμε , αλλά…χάσαμε τα πάντα , είχαμε μια ελπίδα ότι θα πηγαίναμε μπροστά το ξενοδοχείο…δυστυχώς τώρα δεν έχουμε καν λεφτά για να το ξαναφτιάξουμε…
G:Τότε γίνεται εκπαιδευτές και ελάτε μαζί μας!
S:Α ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ! Έτσι θα πληρώνουμε όλοι μαζί τα σουβλάκια!
K:Εκπαιδευτές…; Δεν ξέρω…
R:Γίνετε όλοι εκπαιδευτές παιδιά και ελάτε να πάρετε το πρώτο έμβλημα κάνει μόνο 10 ευρώ και ξέρετε μπορείτε να…
Liza: King , εάν θες να πας πήγαινε , εγώ θα κάτσω εδώ , δεν έχω όρεξη για περιπέτειες , όμως εάν βγάλουμε και οι δύο λεφτά εσύ απ’τα Pokemon κι εγώ από διάφορες δουλειές , θα καταφέρουμε να ανοίξουμε και πάλι το ξενοδοχείο! Και να το φέρουμε στις παλιές του δόξες!
K:….. Είσαι σίγουρος George ότι θες έναν τόσο τέλειο τύπο όπως εγώ στην παρέα σου;
G:Δεν είμαι καν ο αρχηγός! Έλα King! Θα χουμε πλάκες!
S:Και θα μοιραζόμαστε τους λογαριασμούς στις ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα όπως είπα!
K:OK OK! Mε πείσατε! LITWICK! ΠΑΜΕ! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ!
Και καθώς ο κόσμος έφευγε απ’το δρόμο όπου βρισκόταν το καμένο ξενοδοχείο , οι φίλοι χώρισαν με σκοπό να ξανασυναντηθούν εκεί το επόμενο πρωί και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Ο Skorp πήγε να παλέψει το έμβλημα , ο George’T μαζί με τον King για να πάρουν σάντουιτς για το δρόμο και ο Pokemaniac με το Pichu είχαν να φροντίσουν κάτι.
TO BE CONTINUED….
(after long awaiting it's here
, για να τους δειξουμε πιο ειναι το πιο hot fic!) ΣΚΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ STAY TUNED!