Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Τελεια και τα 2 επεισοδεια Aldark
Το οτι οι ηρωες ειναι ατομα απο το forum που ξερουμε το κανει ακομα πιο ωρεο.A ναι μην ξεχασεις και εμενα με το Litwick μου........
YΓ: Θα το προτιμουσα αν τα πκμν μου δεν ηταν τιποτα αλλο παρα Ghost ,Psychic ,fire ,dark ,dragon και ισως fighting type αν εχουν ενα απο τους αλλους τυπους που ανεφερα και να ειναι βασισμενα σε Speed , attack kai sp attack...........αν ειναι ευκολο και για εσενα βεβεα
Εγω οταν μπω στην ιστορια με το καλο θελω να εχω shiny umbreon και το ονομα μοθ να ειναι Alou
κι εγω θελω ενα κοτερο και ενα Shiny Arceus
Οκ θα προσπαθησω να μπουν στο πλοτ και αυτα :Ρ
συντομα σκαει το τριτο και τελευταιο πιλοτικο επεισοδιο...! The Action starts sooooon!
Μπορώ να έχω για αρχικό Larvesta, Scyther ή Gligar;
εγώ θα ήθελα starter κάνα dragonite στην red αλλά δεν μου κάθεται
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
PILOTE EPISODE 3
2011.ΑΘΗΝΑ.GLOBAL TRADE STATION.Ένας νεαρός περνάει έξω από το κτήριο με ένα Laptop στο χέρι. Σταματάει και πατάει κάποια πλήκτρα. Στη συνέχεια φέυγει αθόρυβα , ενώ ένα Pichu τον ακολουθεί. Επιστρέφει σπίτι. Ανοίγει και πάλι το Laptop και φορτώνει κάποια αρχεία με ένα USB STICK.
-Ωραία…σχεδόν τέλειωσα…
-PICHU!
Πληκτρολογεί. Πατάει Enter και βάζει μία Pokeball σε μια θηκούλα στο Laptop. Ξαφνικά αρχίζουν και φορτώνονται αρχεία και η Pokeball αρχίζει και γεμίζει. Τη σηκώνει και μετά την βάζει στην τσέπη του.
-ΤΕΛΕΙΑ…
-PICHU!
Στη συνέχεια φεύγει απ’το σπίτι και πετάει το Laptop στα σκουπίδια. Μετά παίρνει τηλέφωνο την τηλεφωνική εταιρία.
-Γεια σας , ΟΤΕ εκεί; Θα ήθελα να διακόψετε τη συνδεσή μου στο Internet.
-PICHU!
-Ευχαριστώ. Αρπάζει όλα τα καλώδια του τηλεφώνου και τα πετάει.
Το παραπάνω θα μπορούσε να είναι ταινία καταδίωξης.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ! Είναι ένα κόλπο ενός επίδοξου HACKER του GTS. Ο οποίος μόλις το χάκαρε και μόλις απέκτησε ένα Pokemon. Προφανώς είναι κάτι σπάνιο. Το όνομα λοιπόν του συγκεκριμένου νεαρού είναι Pokemaniac. Κανείς δε ξέρει γιατί τον λένε έτσι. Ή μάλλον κανείς δε ξέρει ποιο είναι το πραγματικό του όνομα. Βγήκε λοιπόν απ’το σπίτι. Κλείδωσε πήρε τα πράγματά του και την έκανε. Είχε σκοπό να μην γυρίσει παρά μόνο όταν καταλάγιαζε η οργή των ανθρώπων που εξαπάτησε. Καιρό σκόπευε να Hackαρει το GTS , αλλά φυσικά θα προκαλούταν σάλος καθώς μόνο μια ειδικευμένη ομάδα το είχε κάνει μέχρι στιγμής. Τώρα και ο ίδιος είχε χακάρει το GTS. Και είχε στα χέρια του ένα σπάνιο Pokemon. To Zorua. Βγήκε στα κρυφά απ’το σπίτι λοιπόν και περπάτησε ανάμεσα στα πλήθη. Σύρθηκε ανάμεσα στους Αγανακτισμένους και προχώρησε στις πλατείες με τα Pidgey , τα Starly και τα Pidove. Το Pichu πίσω του φύλαγε τσίλιες. <<Προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα ντόρος με το Zorua. Καλό αυτό.>> Μαζί με το Pichu συνέχισαν το δρόμο τους και μπήκαν σε ένα Λεωφορείο. Θα απομακρυνόταν απ’την περιοχή όπως είχε σχεδιάσει.
Ο Staraptor δούλευε μέχρι πριν λίγες μέρες σε ένα σουβλατζίδικο. Όμως δυστυχώς απολύθηκε εξ αιτίας μιας Ρωσίδας που γυάλισε του αφεντικού. Να φανταστεί κανείς ότι πριν λίγο είχε πάρει προαγωγή. Τώρα τριγύρναγε σε μπαρ και έψαχνε να βρει εκεί κάποια δουλειά. Όλα λοιπόν του πήγαιναν χάλια. Ευτυχώς που δεν είχε βρει τον μισητό του αντίπαλο που του την έσπαγε τόσο. Τον Skorp. Είχε απολυθεί λίγες ώρες πριν απ’αυτόν. Τώρα βρισκόταν στα σοκάκια της Αθήνας με το Pokemon του , το Chindaquil. Ένα Chindaquil που το είχε συναντήσει πριν από 2 χρόνια σε μία κάβα να κατεβάζει κρασιά Βουργουνδίας. Από τότε πάνε παντού μαζί. Βέβαια είχε κι ένα άλλο Pokemon. Ένα Staravia , σύντροφό του από παλιά. Ξαφνικά είδε μία αφίσα που έλεγε πως μία ομάδα Sha(ήταν ξεθωριασμένα τα γράμματα) έψαχνε άντρες για να βρουν κάποιο Pokemon , υψηλές πληρωμές.
-YOSH! Αυτό είναι! Θα γίνω κυνηγός POKEMOON! Θα πιάσω σπάνια και θα βγάλω λεφτά με το τσουβάλι! ΧΟΧΟ! Αυτό είναι! Κι άσε τον Skorp να παιδεύεται…χαχαχα!
NEXT TIME….THE TRUE BEGINNING…!
Lol πολυ καλο.
Για καποιον λογο το φανταστηκα απο εκει που λες πως ο τυπος ειχε ενα λαπτοπ στο χερι οτι θα ηταν ο pokemaniac
Pokemaniac The Hacker
θενκς και no worries που ειναι λιγο μικρο , απ'τα επομενα μπενουμε στο ζουμι οποτε...
Πολύ καλό! Βέβαια, το ποιος ηταν ο χακερ το ψιλο-μυρίστηκα όταν άκουσα για το Pichu
A re Pokemaniac hacker!
Hackare to GTS, konomhse kai Zorua.
Xaxaxaxaxa!!!!! Poly ka8hse o Staraptor.
From Russia with love
Για αυτό είχε γράψει εκείνα για το πώς δουλεύουν οι Poké Balls και είχε κάνει και τα σχέδια, σκόπευε να κλέψει Zorua...
Παίζει να μου 'χε πάρει και το Lucky Egg μήνες πριν, που το έψαχνα κάτω απ' τα κρεβάτια
Πέρα, απ' τη πλάκα, όντως ωραία φάση, περιμένουμε συνέχεια.
ναααααααιιιιιιιι τεεελλλλλλλλεεεειιιιιιοοοοοοο μαντεψες ακρυβος το 2ο αγαπημενο μου ποκεμον
ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16