Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Βάλε και εμένα!
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
PILOTE EPISODE 2

Τον καιρό του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης ζούσε ένα νεαρό παλικάρι στο κατώφλι της ενηλικίωσης , όπου έψαχνε εδώ και καιρό να βρει δουλειά. Τελικά ύστερα από ατέλειωτο ψάξιμο στις εφημερίδες κατάφερε να γίνει υπάλληλος σε σουβλατζίδικο. Το όνομά του είναι Skorp. Η ζωή του μέχρι πριν 2 ώρες ήταν αρκετά φυσιολογική λοιπόν , καθώς με τα λιγοστά λεφτά που είχε κατάφερε να αγοράσει PRO 2012 και έψαχνε ενδεκάδες και συστήματα , αυτή ήταν η μόνη του έννοια πλέον αφού είχε και δουλειά. Όμως όλα άλλαξαν στις 5 το απόγευμα καθώς πήγαινε στο σουβλατζίδικο. Πέρασε να πετάξει τα σκουπίδια με το μηχανάκι και ξαφνικά ο νεαρός μας ήρωας βρέθηκε με ένα μικρό Absol αγκαλιά. Από εκείνη τη στιγμή η μέρα του πήγε χάλια.Το Absol του έγινε τσιμπούρι. Ύστερα πήγε στη δουλειά και το αφεντικό τον έβρισε. Έτρεξε γρήγορα γιατί τα πιττόγυρα χρειάζονται ψήσιμο. Έσκυψε να πιάσει το τζατζίκι αλλά μέχρι να γυρίσει το κεφάλι του , το Absol είχε σκαρφαλώσει στην κουζίνα και μάσαγε τον ωμό γύρο. O Skorp πήγε να ουρλιάξει απ’τον τρόμο του μόλις είδε το μικρό Absolακι να τρώει γύρο , αναλογιζόμενος την οργή του αφεντικού του. Το άρπαξε καθώς αυτό μάσαγε και το έχωσε σε ένα ντουλάπι.
-ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΙΧ! Του είπε και επέστρεψε στη δουλειά του , αλλά οι παραγγελίες τρέχανε , το αφεντικό οργίαζε απ’έξω οι πίττες ήταν αλάδωτες , το Absol έκλαιγε μέσα στο ντουλάπι , τα καυτά λάδια έπεσαν και του καψαν την μπλούζα και γενικά όλα πήγαιναν χάλια.
-SKORP! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΚΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΤΕΣ; ΣΤΟ 4 ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΕΙ 3 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ 2 ΠΙΤΤΕΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ; Ακούστηκε ξαφνικά η φωνή του αφεντικού.
-ΤΩΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΟΟΟ…ΕΦΤΑΣΕΕΕΕ! Φώναξε και ο Skorp απ’την κουζίνα όπου πνιγόταν στη μυρωδιά του Τζατζικιού.
-Absoooooooool
-Absol; Τι ήταν αυτός ο ήχος νεαρέ; Ούρλιαξε το αφεντικό.
-Τι-Τίποτα , απλά μιμούμαι κάποια Pokemon στον ελευθερό μου χρόνο…Ξέρεται είμαι και μίμος….
-ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ SKORP! ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑΑΑ!
Ο Skorp γλίστρησε στα λάδια αλλά κατάφερε να πιάσει στον αέρα τις πίττες βγαίνοντας απ’την κουζίνα και πηγαίνοντας στον αντιπαθητικό σερβιτόρο (aka Rival) Staraptor τα σουβλάκια.
Staraptor:Τι έγινε πάμε προς απόλυση χαμένε;
Skorp:Στα όνειρά σου μικρέ….
Staraptor:Ωραία όσο αργείς να μου φέρεις την παραγγελία , τόσο οδεύεις προς την απόλυση!
Αφεντικό:ΣΚΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! 3 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ 2 ΠΙΤΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑΑΑ!
ΚΙ ΕΣΥ SKORP ΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑΑΑΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!
Ο Skorp έτρεξε αλλά μόλις αντίκρισε το Absol να χει καταβροχθίσει τα πάντα και να τον κοιτάει χαμογελαστό , πήδηξε να το πνίξει. Εκείνη τη στιγμή μπούκαρε μέσα το αφεντικό. Ο Skorp κατάλαβε πως το τέλος ήταν μπροστά του. Και είχε δίκιο , μόλις απολύθηκε. Ο Staraptor βλέποντας τον ανταγωνιστή να φεύγει με το Αbsol στο χέρι και τη μούρη κατεβασμένη άρχισε να γελάει.
-ΕΣΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΟΦΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ! Φώναξε το αφεντικό και ξαφνικά σταμάτησε γιατί μια νεαρή Ρωσίδα μπήκε στο μαγαζί και πήγε να την υποδεχτεί.
Ο Skorp λυπημένος βγήκε απ’το μαγαζί και έφτασε σε μια πλατεία. Προχώρησε προς το σιντριβάνι και άρπαξε το Absol και σαν παπάς που βαφτίζει το πέταξε μέσα.
-Πολλά μου τα ‘κανες μικρή! Δεν μπορώ να σε φροντίζω , λυπάμαι πολύ , εξ αιτίας σου απολύθηκα….Γι’αυτό σε παρατάω ακριβώς εδώ. Δε θα πάθεις τίποτα… ΑΝΤΙΟ ABSOL που μου κατέστρεψες τη μέρα!
Έτσι έστριψε και παράτησε το κλαμένο Absol. Πέρασε μέσα από μερικά Pidove που πετούσαν από δω κι από κεί και ξαφνικά γύρησε και έτρεξε μέχρι το σιντριβάνι. Το Absol πήδηξε στην αγκαλιά του και εκείνος δακρυσμένος είπε:
-Στο καλό , έλα μαζί μου , πάντα ήθελα ένα Pokemon κι επιτέλους…! Έπρεπε να φτάσω 18 για να τα καταφέρω αλλά… ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ! ΝΑΙ!
-ABSOOOOL!

Σύντομα η συνέχεια...Cool
χαχαχαχαχα καλα να παθεις σκορπ να μαθεις να μην ξαναπας ποκεμον στη δουλεια χαχαχαχα
Quote:ΚΑΙ 2 ΠΙΤΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ

Στην αρχή διάβασα κάτι άλλο Toungue

Keep the good work!
(16-09-2011 08:14 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]
Quote:ΚΑΙ 2 ΠΙΤΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ

Στην αρχή διάβασα κάτι άλλο Toungue

Keep the good work!
οι επισκέψεις στο video club στην "ακατάλληλη" περιοχή, σε έχουν καταστρέψει λίγο Toungue
8a ta poume Staraptor... sto epomeno epeisodio! Toungue

@ peke: Na sou orkistw oti diavasa to idio? Toungue

@ Aldark: Eriksa poly gelio. To xeis. Me empisteuomai sta xeria sou Toungue Mono pou sto telos me ekanes poly synais8hmatiko...
Όντως έχει φάση το fanfic όταν ανακατεύεις μέλη του forum, keep it up Aldark Smile.
Μπορώ να μπώ κι εγώ; Smile Έχει πλακα !
(17-09-2011 12:07 AM)skorp Wrote: [ -> ]Mono pou sto telos me ekanes poly synais8hmatiko...
το έκανε έξυπνα το story Angel
θενκς μαγκες , ολοι οι καλοι χωρανε οποτε θα μπει οποιος το ζητησε (μπορει να αργησει λιγο αλλα θα μπει Toungue)

@skorp:Χωρις λιγο δραμα και συναισθημα πως θα προχωρησει το πραμα; xD
@peke:Και σε ειχα για αθωο φιλε Toungue
Άι στον διάολο συγκινήθηκα βρε!
(17-09-2011 12:07 AM)skorp Wrote: [ -> ]8a ta poume Staraptor... sto epomeno epeisodio!
δεν επιτρεπετε να δινεις ιδεες στον σκηνοθετη
και να και το τραγουδι που σου τεριαζει....

ποιος χανη συνεχεια τη δουλια ο-ο σκοορπ
ανεργος ειναι και ειναι μπελας ο-ο σκοορπ
παρε ενα κουρδο και παμε κοντα σκο-ο-ορπ
αν δεις ενα absol να κολυμπα σκο-ο-ορπ
ετοιμοι?
σκο-ο-ορπ,σκο-ο-ορπ ανεργος μενα absol
χαχαχα-χαχαχαχα
τιριτιτι τουι
Kati mou leei oti 8a akolou8hseis ki esy kyrie Toungue Eksallou egw konomhsa kai Absol (akoma ena stoma na taïzw twra pou emeina xwris douleia)
(17-09-2011 03:17 PM)skorp Wrote: [ -> ]Kati mou leei oti 8a akolou8hseis ki esy kyrie

someone reads my plot 0___0 xD
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa θελω να απολυθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's