Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Epic ? στο τέλος.
Ποτε θα βγει το επομενο episode???
Παντως ειμαι ανακουφισμενη γιατι δεν ειμαι αυτη η Κatarina γιατι 1 γραμμα αν αλλαζεσ θα εβρισκεσ το πραγματικο μοθ ονομα
[ναι το βρηκατε Κατερινα]
(11-10-2011 09:55 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Παντως ειμαι ανακουφισμενη γιατι δεν ειμαι αυτη η Κatarina γιατι 1 γραμμα αν αλλαζεσ θα εβρισκεσ το πραγματικο μοθ ονομα

χμ σιγουρα ειναι κατερινα? η μας λες ψεματα? χεχεχε..... ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ! Δεν σε λενε κατερινα σε λενε εχμ.....κατριναToungue!!!!!!!

[Image: smile-its-contagious.jpg]

(10-10-2011 04:52 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Ποτε θα βγει το επομενο episode???

ελα μου 'ντεUndecided
(11-10-2011 09:55 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Παντως ειμαι ανακουφισμενη γιατι δεν ειμαι αυτη η Κatarina γιατι 1 γραμμα αν αλλαζεσ θα εβρισκεσ το πραγματικο μοθ ονομα
... μάλιστα, αν είναι θα σου στείλω Invite να μπεις στο team της ομάδας "Anonymous" γιατί δουλεύουμε σε ένα Project να φτιάξουμε ένα Meloetta μέσω hacked GTS Toungue μετά θα γνωριστούμε στο bar και πάει λέγοντας η ιστορία xD
Στο fb έχε το Στέλα με ημερομηνία 1977. (ουαου, είσαι 34 χρ.! Cool)
Οντος aldark τι γινεται?Αργει αρκετα το επ 7.........

(11-10-2011 09:58 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]

χμ σιγουρα ειναι κατερινα? η μας λες ψεματα? χεχεχε..... ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ! Δεν σε λενε κατερινα σε λενε εχμ.....κατριναToungue!!!!!!!

[Image: smile-its-contagious.jpg]

(10-10-2011 04:52 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Ποτε θα βγει το επομενο episode???

ελα μου 'ντεUndecided
Ανιτα(κ) την λενε.(Πλακα κανω Στελα ελπιζω να μην τα παιρνεις προσοπικα αυτα Toungue)

@πκμν640: πμηκες σε ολων μας τα φβ σωστα?Dodgy
Στο fb δεν με λενε Stella και κατι πιο σημαντικο ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΡΙΝΑ αν θελεται Κath ο αδερφος μου,μου το εβγαλε το ονομα
ok κατρινα[οχ θα φαω ξυλω οταν συναντιθουμε]
Βασιλέως τίποτα φορ ουαν τού, δεν κάνω Invisible attacks, αν και το fb έπρεπε να είχε IP lock, gtp το IDS του.

Κατερίνα, εγώ δεν σε είπα ετσι, σε Heart ! Blush
(14-10-2011 03:49 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Βασιλέως τίποτα φορ ουαν τού, δεν κάνω Invisible attacks, αν και το fb έπρεπε να είχε IP lock, gtp το IDS του.

Κατερίνα, εγώ δεν σε είπα ετσι, σε Heart ! Blush

XAXAXXAXAAXAXAXAX

xexe.......ε............νομιζω πως ειμαι λιγο υπερβολικα χερεκακος.Confused

τεσπα για την πρωτη προταση οκ.(btw lege to Four twelve Wink)
(14-10-2011 03:22 PM)staraptor Wrote: [ -> ]ok κατρινα[οχ θα φαω ξυλω οταν συναντιθουμε]
system messeage :
Katerina wants to fight staraptor
items detected :
staraotor - Quick Claw
Katerina - wide lens
!!! battle started !!!
staraptor used Wing Attack
-30HP
Katerina used payback
-20€
staraptor used Close Combat
it's super effective (-60HP!)
Katerina used Flash
no enough power, battery depleted
staraptor used Aerial Ace
attack missed
Karerina used Swagger
staraptor is angry, attack rose sharply
staraptor became confused
staraptor used Brave Bird
-60HP
katerina fainted
a virus detected in address 0x0001FA
*Pokemaniac gains 1003 exp points, throws a Smoke Ball and runs away*
Pokemaniac eisai epishmws mourlos! Toungue

Stella! Den sou exw milhsei pote? o.O kai eisai ki apo Patra? o.O Kai exeis username Stella enw se lene Katerina? o.O weirdo...
Erwthsh: paizei na se exw dei pote?

@ Aldark: Paraskevh today! Fronthse na einai peripoihmeno to ep kai panw apo ola... prosexe tous dialogous mou.Den 8elw xoxoxo,xouxouxou kai aderfisthkes ekfraseis.
Και εγω δεν θελω να φοναζω και να βριζω.........η οποιαδηποτε αναφορά σε σεξουαλικο.......ε.............περιεχομενο?Τεσπα ξερεις τι ενοω........Confused
(14-10-2011 06:09 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Και εγω δεν θελω να φοναζω και να βριζω.........η οποιαδηποτε αναφορά σε σεξουαλικο.......ε.............περιεχομενο?Τεσπα ξερεις τι ενοω........Confused

Βάλε τον KN412 κάναν gansgta που να περπατάει με το sk8 και το τσιγαριλίκι στο χέρι ενώ πουλάει μαγκιά στους περαστικούς. Για το άλλο περιεχόμενο καλύτερα μη σκεφτώ ενδεχόμενα γιατί έτσι κι αλλιώς θα τ αφαιρέσει κάνας admin διακριτικά Toungue.

Όσο για την περιγραφή σου Pokemaniac, σε επηρέασε εκείνο το video με το Pokémon Deathmatch; Κορυφαία, πάντως.
Ναι Staraptor σηγουρα θα φας φαπες
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's