Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Aldark, καλά μέχρι εδώ, εγώ παλιά είχα το πρώτο μου nickname ως Noname, μετά το έκανα pokemaniac αλλά επειδή υπάρχουν πολλοι pokemaniac το έκανα Pokemon626 και ύστερα Pokemon640(από το 2005 μεχρι σήμερα). Το nickname που είχα παλιά για κακούς σκοπούς ήταν το "Ν" ! όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, μετά το copyαρε η nintendo στην black & White. Ως dominator δείχνει καλό, αλλά το domino μου παραείναι gay Toungue
To Dominator που το βρηκες???
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 [PART 1]
ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

-Λοιπόν οι τύποι εμφανίστηκαν πριν από κανά μισάωρο. Με την εμφάνιση των μοτοσυκλετών τους όλοι οι άνθρωποι χώθηκαν στα σπίτια τους. Ξέρετε ο κόσμος έχει φοβηθεί..! Δε θέλει βία. Έτσι λογικό είναι να κρύβονται με την εμφάνιση τέτοιων ανθρώπων. Είναι γνωστοί. Τις προάλλες κάψανε ένα μαγαζί στην από πίσω γειτονιά. Φυσικά κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία. Όλοι φοβούνται την Team Shadow.
-Και τι ήθελαν από εσάς;
-Από μένα; Δεν έχω ιδέα…αλλά είναι πολύ επικύνδηνο πλέον να έχω ανοιχτό το μαγαζί. Δυστυχώς…το μαγαζί αυτό είναι όλη μου η ζωή…
Ο Μαγαζάτορας αναστέναξε καθώς έκλεινε τα φώτα και χαιρέταγε τους τρεις φίλους. Το Minccino του με λυπημένο πρόσωπο πήδηξε πάνω του και χαιρέτησε με τη σειρά του.
Skorp:Τον καημένο , αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι…
George’T:Δυστυχώς… Όμως βασικά πού θα κοιμηθούμε απόψε;
Dominator a.k.a Domino: Λοιπόν εγώ να φεύγω , ευχαριστώ για όλα! Την κάνωω!
Skorp:Πού πας;! Κάτσε θα βρούμε κάποιο μέρος για να κοιμηθούμε! Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία εδώ;! ΈΕΕΙ! Dominooo! Πού πααας;
George’T:Κρίμα πάλι οι δύο μας…Τέλως πάντων..Λοιπόν πρέπει να κοιμηθούμε κάπου…ελπίζω εκείνο το ξενοδοχείο στη γωνία να χωράει δύο μόνους εραστές.
S:ΔΥΟ ΤΙ;
G:Εκπαιδευτές!
Το ξενοδοχείο φαινόταν να είναι αρχαίο. Απ’τη δεκαετία του ’70. Προφανώς δεν είχε ανακαινιστεί ποτέ ή τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Μπήκαν μέσα στο κτήριο. Στη ρεσεψιόν βρισκόταν μία κοκκινομάλλα που κοιμόταν.
S:Συγγνώμη δεσποινίς….Μήπως…
Ξαφνικά ένα Purloin πετάχτηκε από πίσω απ’τη ρεσεψιόν πάνω του γρατζουνώντας το προσωπό του.
G:ΑΑΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΟΟΟΟΟ!
???:Litwiiiiiik!
G:ΑΑΑΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΑΣ!
Άντρας:ΕΕΕΪ! Litwik ηρέμησε και μην γλύφεις τον πελάτη! ΜΗΗΗ!
G:ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ
S:ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΟΟΟΥΝ!
Κοκκινομάλλα:ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΛΙΟ @@@@@ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ?!
Άντρας:Μη φωνάζεις Liza! Ήρθαν πελάτες!
Κοκκινομάλα:Τι εννοείς King; ΩΧ! ΠΕΛΑΤΕΣ! ΟΥΠΣ!
King+Liza:Καλωσήρθατε στο PALACE HOTEL! Το μόνο ξενοδοχείο της περιοχής! Διαθέτουμε πολλά δωμάτια και για τους 2!
S:ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΗ ΓΑΤΑΑΑ!
Liza:Purloin! Φύγε απ’τον κύριο! King εξυπηρετησέ τους!
King:Από πότε είσαι αφεντικό μου αδελφούλα;
Liza:ΣΚΑΣΕ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!
G:Συγγνώμη έχετε κανά δωμάτιο;
K:Ελάτε μαζί μου θα σας δώσουμε ένα δίκλινο. Εκτός κι αν περιμένετε τίποτα Ρωσσίδες..χοχο! Πλάκα κάνω φυσικά , α δε συστήθηκα με λένε King Nothing. Αυτή είναι η αδερφή μου η Liza Nothing! Κληρονομήσαμε αυτό το ξενοδοχείο απ’τον πατέρα μας και είστε οι πρώτοι μας πελάαατες!
S+G:ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ;
K:Θα ναι κανάς χρόνος…
Ο King με τη βοήθεια του Litwik (ω , ναι δεν υπήρχαν λάμπες ή άλλα φώτα στο ξενοδοχείο) ανέβασε απ’τις σκάλες που τρίζαν τους δύο φίλους και αφού προχώρησαν στο σκοτεινό διάδρομο φτάσανε σε αραχνιασμένο δωμάτιο.
K:ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ! Και προσοχή στο φάντασμα!
Και έκλεισε την πόρτα πίσω του.

Την ίδια στιγμή σε ένα κακόφημο μπαράκι της πόλης έμπενε μέσα ένας νεαρός. Φαινόταν αρκετά έξυπνος για να κυκλοφορεί σε τέτοια μέρη. Είχε ένα Pichu στον ώμο του. Το μπαρ , γεμάτο καπνό απ’τα τσιγάρα,τα πούρα και τις πίπες μύριζε πολύ άσχημα. Παντού έβλεπες ανθρώπους έλληνες και ξένους (αλλά και κάποια Lickitung,Snorlax,Lickiliky) μεθυσμένους , κάποιες ‘’κυρίες’’ βρίσκονταν πάνω σε τραπέζια κάνοντας στριπτίζ. Ο άντρας τα αγνόησε όλα αυτά. Ήξερε που πήγαινε. Πλησίασε την μπάρα και κοίταξε στα μάτια το Machoke που έβαζε τις βότκες. Το Machoke σαν να κατάλαβε έδειξε την άλλη μεριά του μπαρ όπου βρισκόταν μία ξανθιά κυρία.
-Καλησπέρα… η Katarina; Ρώτησε ο άντρας
-Η ίδια… Εσύ να υποθέσω είσαι ο διαβόητος Pokemaniac; Είπε με ελαφρά ξενική προφορά.
-Ακριβώς…αλλά αυτό το όνομα δεν ισχύει πλέον…πλέον με λένε Dominator.
-Δε με ενδιαφέρει πως σε λένε αγόρι. Ξέρω όμως τι θες και ξέρεις τι θέλω.
Το Pichu χαμογέλασε έτριξε τα νύχια του.
-Οκ οκ , όλα θα γίνουν εδώ έχω τα λεφτά. Είπε ήρεμα ο Pokemaniac aka Dominator aka Domino.
Η Katrina κοίταξε το χέρι του. Το μάτι της γυάλισε. Το Pichu ξερογλύφτηκε. Ο Pokemaniac ψιθύρισε κάτι. Σηκώθηκε απ’το τραπέζι. Φώναξε το Machop , τον σερβιτόρο. Πλήρωσε και του άφησε και 2 ευρώ πουρμπουάρ . Προχώρησε μαζί του και βγήκαν απ’το μαγαζί η νύχτα θα ‘ταν μεγάλη…εφ όσων βρίσκαν ξενοδοχείο…

Συνεχίζεται στο 2ο μέρος...

Το ντομινεητορ το βρηκα στο μπλογκ του Cool
Epic Machoke barman is epic.
λολ Οκ δεν επεσες εξω Toungue (εκτος απο το litwick που συμπεριφερεται σαν lilipup και την αναφορα στεις ρωσιδες που δεν θα εκανα ποτε ο.Ο) Πολυ ωρεο και αυτο το επ. Smile Btw πως ηξερες πως εχω αδερφη?(ειναι 2 χρονια μικροτερη μου αλλα δεν πειραζει Toungue) και να φανταστω πως αυτη που σηνεργαζεται με τον πκμν640 ειναι η........στελα77?Η η zoromonoark?Rolleyes

Α ναι ξεχασα να αναφερω......ειμαι 14 χρονων μονο Toungue
(30-09-2011 03:43 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Epic Machoke barman is epic.

of course , δουλευει νυχτα Cool
Μου έχει ανοίξει η περιέργεια να δω τι θα είμαι εγώ x)
lol'd στο Machoke Toungue Η σκηνή στο μπαρ με τα μεθυσμένα Pokemon και τις "κυρίες" είναι όλα τα λεφτά Toungue
(30-09-2011 05:49 PM)Aldark Wrote: [ -> ]
(30-09-2011 03:43 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Epic Machoke barman is epic.

of course , δουλευει νυχτα Cool

Και μπράβος θα κολλούσε.
Aν ειμαι εγω αυτη που σθνεργαζεται με τον Pokemaniac τοτε που ειναι ο Dark[το umbreon]και ζητησα να με λενε Alou
Μπα, για μπράβος θα ταίριαζε ένα Watchog
την επομενη φορα να βαλουμε ενα Cleffa για σερβιτορο αν σας χαλαει το Machoke Toungue

ΥΓ οντως λιγο fail τα Machoke. Αλλα αν ποτε κανεις ιστορια με παλατι ο βασιλιας ο γελοτοπιος θα ειναι GUNDURR Toungue
(30-09-2011 10:22 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Aν ειμαι εγω αυτη που σθνεργαζεται με τον Pokemaniac τοτε που ειναι ο Dark[το umbreon]και ζητησα να με λενε Alou

ποια συνεργαζεται με τον ποκεμανιακ; xD don't jump in concluzions ppl ειναι απλα μια ρωσσιδα με το ονομα κατρινα που παιζει μονο εδω και στο επομενο part Toungue σιγα σιγα θα μπειτε ολοι αλανια δεν εχετε δει τιποτα so stay cool κι απολαυστε CoolCoolCool DirolDirolDirol
παντως απολαμβανεις περισοτερρο εσυ απο εμαςUndecided
Γιατί βρε Γεώργιε'Τ; Αφού ούτε έχει βάλει τον εαυτό του μέσα, ούτε έχει την αγωνία μας για τη συνέχεια Toungue.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's