Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(05-12-2011 10:25 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]
(05-12-2011 12:37 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Αχχ..πανω που αρχισε το στερητικο συνδρομο Toungue
Ωραια η αρχη ττου Skorp.Ομως αυτο που δεν καταλαβαινω..ποτε βρεθηκε ο Pokemaniac απο το καμενο ξενοδοχειο στην Αθηνα μεχρι το Hilton ? H θεωρητικα υπαρχει μια χρονικη διαφορα μεταξυ αυτου κι του προηγουμενου Part ?
Θα γράψω ένα part αυτού του κομματιού. Toungue

θα παρεις [spoiler]0 νομπελ![spoiler]
Ποιος ασχολείται με τους διαγωνισμούς Pokemon!? Ο skorp ! Toungue Άντε και στο Pokemon Musical μετά να ντύνει με φορέματα το θηλυκό Absol xD
(05-12-2011 12:37 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Αχχ..πανω που αρχισε το στερητικο συνδρομο Toungue
Ωραια η αρχη ττου Skorp.Ομως αυτο που δεν καταλαβαινω..ποτε βρεθηκε ο Pokemaniac απο το καμενο ξενοδοχειο στην Αθηνα μεχρι το Hilton ? H θεωρητικα υπαρχει μια χρονικη διαφορα μεταξυ αυτου κι του προηγουμενου Part ?

γραψε , ουσιαστικα περασε μια μερα συνολικα (τωρα θα περασει κανας μηνας στο επομενο Toungue) και δεν ειναι δυσκολο να πας απ'το παγκρατι στο κεντρο...am i right?
(05-12-2011 06:26 PM)Aldark Wrote: [ -> ]

γραψε , ουσιαστικα περασε μια μερα συνολικα (τωρα θα περασει κανας μηνας στο επομενο Toungue) και δεν ειναι δυσκολο να πας απ'το παγκρατι στο κεντρο...am i right?

Ασχετο , αλλα να φανταστω γραφεις με βαση αυτο το map? Toungue
[Image: Pokemon_Map__Greece_by_DemetriTheGreek.png]
Έρχεται το Timeskip και ξεκινάμε το νέο κεφάλαιο της ιστορίας! Cool

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
ROLLING IN THE SH*T

coming......
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
ROLLING IN THE SH*T

2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

-Αστυνομία , φιλοξενείτε στο ξενοδοχείο σας έναν νεαρό με μαύρα μαλλιά; Ναι είναι εμφανίσιμος και σχετικά ψηλός. Στον ώμο του συνήθως έχει ένα Pichu…
-Χμ νομίζω… μένει στο δωμάτιο 525.
-Ωραία , ευχαριστώ , έχω ένταλμα σύλληψης για τον εν λόγω κύριο.
Ο Αστυνόμος μπήκε στο ασανσέρ. Το Growlith του ακολούθησε.
Ο Pokemaniac κατέβηκε απ’τις σκάλες άφησε 50 ευρώ στη ρεσεψιόν το Pichu έκλεισε το μάτι του στη ρεσεψιονίστ και βγήκε με τη βαλίτσα του απ’το ξενοδοχείο. Τον περίμενε ένα ταξί έξω. Σύντομα θα είχε προβλήματα.

Εν τω μεταξύ ο Skorp είχε ήδη προβλήματα. Είχε μείνει μισός , από τότε που κανείς δε του πλήρωνε τα σουβλάκια. Στο σπίτι της Liza και του King , τρέφονταν με σαλάτες. Α όχι μαγείρευαν και κρέας. Αλλά στην κατσαρόλα. Δηλαδή πίκρα η κατάσταση. Φυσικά είχε μαζέψει κάποια λεφτά από τη δουλειά του στο συνεργείο αυτοκινήτων. Αλλά τα μάζευε για εξοπλισμό. Πήγαινε να χτυπήσει τη μπίζνα , θα γινόταν συντονιστής. Κι ας του λεγε ο George’T κι ο King για Ψηνάκιδες και FAB 5. Ήταν σίγουρος ότι είχε βρει τον προορισμό του.
Οι μέρες είχαν περάσει. Ήταν έτοιμοι , για να φύγουν.
-Το 2ο έμβλημα του πάγου είναι στην Πάρνηθα.
-ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!
-ABSOL!
-SHIIINX!
-Ναι όπως έλεγα , το δεύτερο έμβλημα…
-SHIIIIINX!
-ΝΑΙΙΙ!
-ΣΚΑΣΤΕ!
-Kάντου ένα spark.
Ο George’T πήγε να χτενίσει τα μαλλιά του εκνευρισμένος. Το ηλεκτροσόκ αν και αδύναμο του χάλασε το χτένισμα. Ταυτόχρονα ο King ετοίμαζε σάντουιτς για την ‘’εκδρομή’’ τους στην Πάρνηθα. Είχαν συγκεντρώσει γύρω στα 650 ευρώ τους δύο μήνες. Δεν ήταν πολλά , αλλά θα ήταν αρκετά για να τα βγάλουν πέρα. Η Liza (και το Purloin) δεν έβλεπαν την ώρα , όπου θα ξεκουμπίζονταν απ’το σπίτι οι τρεις μαντράχαλοι και τα Pokemon τους. Είχε φάει αρκετά στη μάπα το Litwik , τώρα με άλλα 4 Pokes , ε δε πήγαινε άλλο.
Έτσι εκείνη τη κρύα μέρα του Δεκέμβρη , οι τρεις φίλοι , μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν. Μπήκαν στο λεωφορείο με σκοπό την Πάρνηθα. Όχι το καζίνο , αλλά το γυμναστήριο. Α και το διαγωνισμό. Το gala του Χειμώνα.
Liza: Αντίο! Δε θα μου λείψετε!
King:Lizaa! Όταν επιστρέψω θα είμαι διάσημος! Και θα έχουμε λεφτά!
Liza:Στην Πάρνηθα πας , δεν πας στην Αυστραλία…
King: Δε θα γυρίσω αν δε γίνω γνωστόος! GEORGE! Έχεις τα λεφτά;
George: Φυσικά μαν , 650 ευρώ δικάαα μας. Ωχ. Που ‘ν’ τα;
K:Μη μου πεις… Πού είναι ο Skorp;
G:SHIT! Γι’αυτό έψαχνε τις βαλίτσες μας! ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Skorp: Γεια σας παιδιά , έχετε φάει ποτέ Pokeblocks;
K:Έι , SKORP! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
S:Ποια; Α ναι , εδώ είναι μωρέ.
G:Αυτά είναι 300….
S:Κι αυτά είναι Pokeblocks , Poffins και ρούχα!
K:ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!;;;
S:Έι , εσύ θα αγόραζες Pokeballs! Οπότε τα υπόλοιπα τα κάνετε ότι θέλετε.
G:Είχαμε πει κάτι Skorp , τώρα το μπάτζετ μας έπεσε 50%...
S:Από λίγα Pokeblocks και μια τυρόπιτα; HELL NO.
K:HELL YEAH! Δεν θα φας τίποτα και δε θα μείνεις μαζί μας στο ξενοδοχείο στην Πάρνηθα.
S:Ι Don’t Think soooo.
L:Καλά αντίο. Έκλεισε την πόρτα και έμειναν μόνοι τους στο δρόμο να τσακώνονται.
Προχώρησαν μέχρι τη στάση φωνάζοντας ο ένας στον άλλον. Μπήκαν στο λεωφορείο φωνάζοντας ο ένας στον άλλον. Αγνόησαν τους τύπους που τσακώνονταν για Barca και Real φωνάζοντας ο ένας στον άλλον. Και άλλαξαν στάση φωνάζοντας ο ένας στον άλλον. Και τότε…
-Αστυνομία , συλλαμβάνεστε.
Κοιτάχτηκαν και οι τρεις. Το λεωφορείο έφυγε. Οι Αστυνόμοι τους περικύκλωσαν. Ήταν τρεις και είχαν όπλα. Α και Growlith να τους ακολουθούν.
S:Συγγνώμη , αλλά έχουμε μια συζήτηση.
K: OH FUCK! ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!
G:Αστυνομία; Συλλαμβανόμαστε; Γιατί;
Αστυνόμος 1: Είστε συνένοχοι του μεγαλύτερου χάκερ που υπάρχει στη χώρα μας , συλλαμβάνεστε λέω.
Αστυνόμος 2: Βάρα τους μία με το glob να δούμε για πότε θα έρθουν.
K:Λυπάμαι , αλλά δεν κάναμε τίποτα. Ποιος Hacker;
Α1:ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΚΕΡ;
Α2:ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
Α3:ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0Α0
Α1:Μη με κοροϊδεύεις μικρέ! Ξέρεις ποιον λέω! ΤΟΝ POKEMANIAC!
G:Ποιος είν’αυτός;
A2:ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΜΠΕΜΠΗ;
S:Συγγνώμη αλλά θα χάσουμε το Gala…
A1:ΣΚΑΣΜΟΣ!
Ο Μπάτσος έσπρωξε τον Skorp , το Absol αγρίεψε και πετάχτηκε απ’τον ώμο του πάνω στον αστυνόμο. Ευτυχώς το παιζε αμερικάνος και φόραγε γυαλιά ηλίου. Αλλιώς θα του βγαζε το μάτι.
Α1:GROWLITHE! ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! EMBER!
G:Να πάρει , μάχη , King πάμε , τους έχουμε.
S:Shit και είχα γίνει ειρηνιστής. Shinx βγες κι εσύ έξω!
Α2&Α3:FLAME WHEEL! ΣΤΟ SHINX! ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ LITWICK!
K:LITWICK ΚΑΝΕ FIRE SPIN!
G:ABSORB! ΚΑΙ STARLY , QUICK ATTACK!
Κι έτσι το Shinx , το Absol , το Litwick , το Turtwig και το Starly βρέθηκαν ενάντια στα 3 Growlithe. Ο κόσμος που περνούσε κοίταζε απορημένος τη μάχη. Ξαφνικά ο ένας αστυνόμος , έβγαλε το μπιστόλι του και φώναξε:
-ΛΟΙΠΟΝ! ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ , ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ!ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΙΣΟΒΙΑ!
Τα Pokemon σταμάτησαν να παλεύουν . Ένα Growlithe είχε λυποθημήσει , όπως και το Turtwig με το Absol.
S:Φίλε , δεν έχουμε ιδέα γιατί μας κατηγορείς!
G:Δεν ξέρουμε κανέναν Hacker , κανέναν Pokemaniac!
Α1:ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩΩ!
?:Πέτα το όπλο κάτω μπάτσε.
Α1:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ;
Ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος. Κοίταξαν όλοι προς τα δεξιά όπου ακουγόταν η φωνή. Ένας άντρας με πουκάμισο και μάσκα Pichu εμφανίστηκε. Στο χέρι κρατούσε μια Pokeball. Και στον ώμο του ήταν ένα αληθινό Pichu.
G,S,K:!!!

TO BE CONTINUED…
Επρεπε να βαλεις το Litwick μου να τους σκοτονει ολους εναν εναν , ησηχα ησηχα χωρις να καταλαβενουν....*Evil laugh*

Τεσπα καλο και αυτο , συνεχισε αλλα προσπαθησε να βρεις καλυτερο ονομα την επομενη φορα Toungue
^
Ναι, να πηγαίνει σε έναν-έναν από πίσω αόρατο όπως είναι ghost και ήρεμα να τους ρουφάει την ψυχή.
(11-12-2011 03:16 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Επρεπε να βαλεις το Litwick μου να τους σκοτονει ολους εναν εναν , ησηχα ησηχα χωρις να καταλαβενουν....*Evil laugh*

Τεσπα καλο και αυτο , συνεχισε αλλα προσπαθησε να βρεις καλυτερο ονομα την επομενη φορα Toungue

επεισοδιου; το επομενο λεγεται "Αποκαλύψεις" Cool

@litwick , ενα noob litwick ειναι σιγα μη ρουφαει και ψυχες
Τι εγινε, ο Ποκεμανιακ την ειδε V for Vendetta ?? xD
Ο Pokemaniac είναι πολύ κουλ εδώ. Ο Skorp μας χάλασε όμως! Toungue
Πoιος κανονικος ανθρωπος το παιζει μασκοφορος με μασκα Pichu???
(11-12-2011 08:07 PM)Stella77 Wrote: [ -> ]Πoιος κανονικος ανθρωπος το παιζει μασκοφορος με μασκα Pichu???

μην το λες.Δες εδω:
[Image: deadmau5-399x600.jpg]
Νομιζω οτι ανεφερα την λεξη ''κανονικος''
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (POKEMON’S CREED: REVELATIONS)

?:Δε θα το ξαναπώ Αστυνόμε , άσε τους ήσυχους.
Α1:ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ PICHU ΣΤΟΝ ΩΜΟ!
S:Μα αυτός είναι ο Dom…
K(ψιθυριστά): Μη φωνάζεις ! Θα τον προδώσεις!
S(ψιθυριστά):Μα τον κατάλαβαν ήδη…
?:Λοιπόν άσε κάτω το μπιστόλι , είπα και πάρε τα σκυλιά σου και φύγετε.
Α1:ΜΑΡΚ! (Αστυνόμος 2) Πυροβολησέ τον!
Α2:Ε; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;
Α1:ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ!
Α3:ΟΚ , I’M RELOADED!
G:ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ!
?:TIRTUGA! WATERFAAAAALL!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα 2 Growlithe πήγαν να πέσουν πάνω του το Pichu κατέβηκε έριξε μια κλοτσιά στο ένα και το πέταξε πίσω. Το Tirtuga έριξε ένα μεγάλο κύμα νερού πάνω στους 3 αστυνόμους και τους πέταξε πίσω. Ο κόσμος έβλεπε με ανοιχτό στόμα.
K:Γρήγορα ! Litwick Fire Spin και περικύκλωσε με φλόγες τους αστυνόμους!
Το Pichu έβγαλε νοκ άουτ με ένα ηλεκτροσόκ και το δεύτερο Growlithe. Έπεσε κάτω και φίλησε τα ποντίκια του. Ύστερα έτρεξε , πήδηξε πάνω στο Tirtuga και μαζί κάνανε ένα THUNDERWATER-PULSESHOCK!
?:Ελάτε παιδιά! Τελειώσαμε για την ώρα!
Οι τρεις φίλοι τρέξανε και μπήκαν σε ένα αμάξι που είχε παρκάρει εκεί ο Pokemaniac/Domino/Dominator/Pichu-Man .
S:ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΟ;
G:Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ! Μας χρωστάς εξηγήσεις…’’ΦΙΛΕ!’’
K:…
G:Αλήθεια που ήσουν τους τελευταίους δύο μήνες; Εξαφανίστηκες μετά από εκείνη την πυρκαγιά!
Κ:Μη λες αυτή τη λέξη…πλιζ.
S:ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!
-Παιδιά ηρεμήστε , ξέρω ότι όλα αυτά είναι πολύ περίεργα όμως έχουν συμβεί διάφορα. Καταζητούμε απ’την Αστυνομία γιατί hackαρα το GTS δυο φορές και έκλεψε τα Pokemon ενός πολύ ισχυρού άντρα. Η Αστυνομία λοιπόν με κυνηγάει. Αλλά εκτός απ’την αστυνομία με κυνηγάει και η Team Shadow.
G:Η TEAM SHADOW!
P:Ναι αυτοί κάψανε το ξενοδοχείο του King για να με σκοτώσουν… Αλλά δεν ήμουν μέσα.
Το Tirtuga που είδατε είναι το ένα Pokemon που έκλεψα. Και το άλλο είναι ένα Zorua. To Tirtuga το χρειαζότανε ο αρχηγός της Team Shadow για να ανοίξει την Πύλη του Χωροχρόνου και να ταξιδέψει στην προϊστορική εποχή. Κάτι το καταστροφικό έτσι και συμβεί απ’τον εν λόγω άνθρωπο.
G:Ποιος είναι αυτός;
P:Κανείς δεν ξέρει…
K:Εσύ ξέρεις;
P:Δεν είναι αυτό το θέμα! Χρειάζεται 3 αρχαία Pokemon για να τα θυσιάσει και να ταξιδέχει στο παρελθόν. Αν το κάνει θα καταστρέψει όλα. Έτσι έκλεψα το Tirtuga πριν το πάρει αυτός από το GTS. Το Zorua δεν έχω ιδέα γιατί το θέλει αλλά , δεν θα είναι για καλό.
S:Χμ , γιατί νομίζω ότι μας λες μπαρούφες;
P:Tι;
S:Αφού η Team Shadow είναι ‘’κακιά’’ ομάδα , γιατί σε κυνηγάει εσένα η Αστυνομία και όχι αυτούς; Ε;
P:Ο Αρχηγός της Team Shadow είναι απ’τους ευεργέτες της χώρας , είναι διάσημος…
G:ΑΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ!
P:ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!
-ΈΙ! Ο SKORP!
S:SHIT!
Κοίταξαν έξω απ’το παράθυρο. Ο Pokemaniac σταμάτησε το αυτοκίνητο. Είχε νυχτώσει και δεν φαινόνταν καλά οι φάτσες τους , αλλά ο Staraptor τους είχε δει.
Skorp:Staraptor…
Sktaraptor:SKORP! Τι έγινε φίλε! Κάνεις τράκα και σε μεταφέρουν τώρα! ΧΑΧΑ! Εγώ μπήκα σε μια ομάδα όπου πιάνουμε σπάνια Pokemon! Έχω βγάλει ΛΕΦΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤEAM SHADOW! BIATCH!
G:Ποιος είν’αυτός;
Skorp:Δηλαδή σε απέλυσαν κι εσένα; ΧΑΧΑΧΑΧ
St:Σκάσε! Εσύ τι έκανες όλον αυτόν τον καιρό; Ζητιάνευες στην ομόνοια; Ε;
Sk:Όχι , έγινα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ! ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!
St:ΣΥΝΤΟ…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ; ΧΑΧΑΧΑ! Γιατί δεν πας στο Fab 5;
K:ΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ FAB 5!
Sk:Θα σε δείρω κι εσένα ε….
St:Λοιπόν , τώρα τις γιορτές θα έχω λίγες μέρες άδεια! Θα έρθω κι εγώ στην Πάρνηθα να σε δω! ΑΧΑΧΑΧΑ!
Sk:Έλα να δεις το θρίαμβό μου! ΈΛΑ!
St:ΘΑ ΕΡΘΩ! ΑΧΑΧΑ!

ΣΥΝΤΟΜΑ CHRISTMAS SPECIAL EPISODE!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's