Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(22-09-2011 03:39 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ!

Κάθε πράμα στον καιρό του και το Επ αύριο το βράδυ.
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο George’T διάβασε άλλη μια φορά τον χάρτη που είχε σχεδιάσει με το χέρι ο πατέρας του. Απ’ότι καταλάβαινε , έπρεπε να πάει στο Παγκράτι για το πρώτο Έμβλημα. Όμως είχε μπερδευτεί και δεν ήξερε που ήταν η στάση του Λεωφορείου. Προχώρησε λίγο ακόμα στα στενάκια και έφτασε έξω από την πλατεία Συντάγματος. Λογικά είχε χαθεί μες στην ίδια του την πόλη. Σκέφτηκε τότε να ρωτήσει τον πρώτο που θα έβρισκε μπροστά του.
-Γεια σας , συγγνώμη , μήπως ξέρετε πού βρίσκεται η στάση των λεωφορείων;
Ο νεαρός που ρώτησε γύρισε και τον κοίταξε. Στην αγκαλιά του είχε ένα μικρό Absol που κοιμόταν.
-Εμ…νομίζω είναι από κει…κάτσε να σκεφτώ φίλε…
-Ούτε εσείς ξέρετε; Κρίμα… ο George’T πήγε να φύγει , αλλά ο νεαρός τον σταμάτησε.
-Α μη μου μιλάς στον πληθυντικό μικρέ! Δεν είμαι γέρος! Χοχοχο!
-Εντάξει…λοιπόν , τώρα φεύγω γιατί πρέπει να πάω στο πρώτο ΕΜΒΛΗΜΑΑ!!!
-ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?! ΠΟΥ;?!
-Στο Παγκράτι…
-Ωραία φιλάρα δε σε πειράζει να έρθει μαζί σου ένας νεαρός εκπαιδευτής που δεν διαθέτει ούτε ένα λεπτό αλλά έχει όρεξη να γίνει διάσημος!
-…Όχι υποθέτω , έτσι κι αλλιώς κι εγώ μόνος μου είμαι και θέλω κι εγώ να γίνω σπουδαίος εκπαιδευτής για να βοηθήσω την οικογένειά μου να τα βγάλει πέρα , ξέρεις φίλε μου έγιναν περικοπές στη δουλειά του πατέρα μου… Α! Συγγνώμη δε συστήθηκα! George’T!
-Ωπ , χαίρω πολύ μικρέ! Skorp! Κι από δω η μικρή , το ABSOL!
Έτσι λοιπόν οι δύο φίλοι έψαξαν για καμιά ώρα ανάμεσα στους Πακιστανούς και τους Μαύρους που πούλαγαν τα CD τους και την λοιπή πραμάτειά τους για την στάση του λεωφορείου. Ξαφνικά εκεί που περπατούσαν , το Absol ξύπνησε κι άρχισε να ουρλιάζει.
-ΤΙ ΣΤΟ…. Είπε ξαφνιασμένος ο Skorp , τι έγινε μικρή γιατί ουρλιάζεις; Ηρέμησε! Νάνι νάνι….
-Skorp νομίζω ότι γίναμε ρεζίλι….
Πράγματι όλοι στην πλατεία (ακόμα κι οι τσολιάδες με τα Poliwhirl τους) κοιτούσαν εκνευρισμένοι τους δύο νεαρούς εκπαιδευτές και το Absol που φώναζε.
S:Να πάρει λογικά πεινάει , αλλά να σκεφτείς ότι πριν έφαγε ένα μάτσο πίττες και γύρο…
G:Θα το ησυχάσω εγώ Skorp…Turtwig βγεεεεες!
Το Turtwig βγήκε ενοχλημένο απ’την Pokeball του και κοίταξε παραξενεμένο το Absol που έκλαιγε.
S:ΝΑ ΠΑΡΕΙ , GEORGE ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ABSOL!?
G:Α , έχω μισό λεπτό…πάω να φέρω κάτι από κείνη την καντίνα!
?:Γεια σας νεαροί , απ’ότι βλέπω το μικρό σας Absol κλαίει… λογικά κάτι κακό θα συμβεί σε λίγη ώρα…
S:Σεισμός;!; Και βασικά ποιος είσαι συ γέρο;
Ο Ηλικιωμένος τύπος που βρισκόταν μπροστά του φαινόταν αρκετά έξυπνος και ο μόνος που δεν ενοχλούταν απ’το κλάμα του Absol.
-Τι σημασία έχει απλά προσέξτε…..Αντίο σας και καλοί τύχη!
S:Έι περίμενε τι εννοείς μ’αυτά! Πήγε να κυνηγήσει το γέρο , αλλά ξάφνικα το κλάμα σταμάτησε .
S:Α , ηρέμησες; Ωραία….
Γύρισε το κεφάλι και είδε τον George’T να τρέχει λαχανιασμένος με το Turtwig να τρέχει από πίσω του τρομαγμένο. Κοίταξε από πάνω τους και είδε ένα Starly να τους κυνηγάει με μανία.
G:ΒΟΗΘΕΙΑΑ!
Turtwig:Tuuuuuurt!
S:Τι στο καλό…George! Απλά πιάστο!
G:Με τα χέρια; ΟΚ! Αλλά Τσιμπάει!
S:Δεν εννοώ αυτόο…
Ο George’T πήδηξε στον αέρα να πιάσει το Starly αλλά αυτό τον τσίμπησε με το ράμφος του. Πετάχτηκε πονεμένος στο έδαφος.
-ΠΙΑΣΤΟ ΜΕ POKEBALL! Έτσι το κάνουνε στα σίριαλ και τις ταινίες! Είπε ο Skorp.
-Ακριβώς…πολέμησε το και πιασ’το! Ακούστηκε η φωνή του γέρου. Ο Skorp κοίταξε και απέναντι ήταν μια στάση λεωφορείων. Ο Γέρος μπήκε μέσα σ’ένα κι έφυγε. O Skorp πήγε να πηδήξει στον αέρα απ’τη χαρά του που βρήκαν τα λεωφορεία αλλά ξαφνικά γύρισε και είδε τον George’T.
-Turtwig κάνε TACKLE!
Starly used growl
-ΤΑCKLE!
-Starlyyy!
-ΧΑΧ! Μόνο Growl κάνει , θα είναι εύκολο! Κάνε TACKLE!
-Starlyyyyyy! Με μία επίθεση χτύπησε το Turtwig και του έχασε πολύ ζωή όμως…
-ΚΑΝΕ TACKLE ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ! ΕΛΑ TURTWIIIIG!
-TUUUURT!
-Starlyyy
-Πολύ φασαρία κάνεις μικρέ με τα Pokemon σου , είπε μια σνομπ που περνούσε με ένα Snubbul.Όμως ο George’T ζούσε την πρώτη του μάχη! Και μόλις έριχνε μια Poke-ball! Καιιιιιι……….
-….
-ΝΑΙΙΙ! George! Έπιασες ένα Starly! Αναφώνησε ο Skorp
-Χαχα! Τέλεια! Επιτέλους! Το ονειρό μου θα γίνει πραγματικότητα! Πάω να διαλύσω το πρώτο έμβλημα!
-Μαζί σου mate , αλλά πρώτα πάμε στο λεωφορείο! Εκεί απέναντι!
Κι έτσι ξεκίνησαν για το Παγκράτι , όπου θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον πρώτο γυμναστή…
Nice συνέχισε xD Ο "οιωνός" του Absol θα έχει φάση πάντως Big Grin
ok μπαινω μεσα δειχνω τα μπρατσα μουμστον γυμναστη και αυτος τρομαξε και μου εδωσε το εμβλημα!υστερα ερχετε το selebi μας ταξιδευει στον χρονο και παμε και πιανουμε KabutopsToungue!
Ειλικρινά, πως σου ήρθε να έχουν οι τσολιάδες Poliwhirl; xD
δικιο εχεις! τους ταιριαζουν κατι Whaleord!Toungue
Pagrati, lol. .
(23-09-2011 08:17 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Ειλικρινά, πως σου ήρθε να έχουν οι τσολιάδες Poliwhirl; xD

μου ρθε Toungue

θενκς φορ δα κομς

καθε τρίτη και παρασκευή λογικά θα σκάνε Επς για να ξερετε Cool
(23-09-2011 09:56 PM)Aldark Wrote: [ -> ]
(23-09-2011 08:17 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Ειλικρινά, πως σου ήρθε να έχουν οι τσολιάδες Poliwhirl; xD

μου ρθε Toungue

θενκς φορ δα κομς

καθε τρίτη και παρασκευή λογικά θα σκάνε Επς για να ξερετε Cool

Ωρεα Smile Btw και αυτο οπως και τα προιγουμενα ενοειται ειναι πολυ ωρεο επεισοδειο........να ρωτισω αφου ο skorp και ο staraptor ειναι αντιπαλοι και ο skorp ειναι με τον george τωρα , συμαινει πως θα υπαρξει και ενας 4ος χαρακτηρας που θα ειναι με τον Staraptor?Rolleyes (αν ναι και δεν εχεις σχεδιασει ακομα την συνεχια βαλε εμενα Big Grin θα ηταν ωρεο να ειμαι απο τους βασικους χαρακτηρες Toungue)
Apogohteutika...koritsi Absol, mwro... KAI TRWEI PITOGYRA??? Se poio epeisodio ksekinaei na pinei mpyres? Toungue O,ti na'nai! Xoxoxo? Katse.Twra me mperdepses. Ton Skorp kanw h' ton Aï-Vasilh? Kata ta alla *oklokythi*! Ton Staraptor den vlepw omws kai anhsyxw.
Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
Επεισόδιο 5
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ TEAM SHADOW!

Αθήνα.Παγκράτι.Σταθμός λεωφορείου. Δύο παράξενοι τύποι , ένας μικρός και ένας μεγαλύτερος ο οποίος είχε στα χέρια του ένα Absol βγήκαν από μέσα. Φαίνονταν εκπαιδευτές. Πράγμα σπάνιο. Ποιος ασχολούταν με ένα τόσο επικίνδυνο επάγγελμα; Δεν είχε μέλλον λένε , δεν είχε ψωμί.
-Προς τα πού είναι άραγε το γυμναστήριο για το έμβλημα Skorp; είπε ο μικρότερος.
-Δεν έχω ιδέα George… είπε ο μεγαλύτερος.
-Είναι λίγο περίεργο πάντως που δεν βρίσκεται κανείς στο δρόμο για να ρωτήσουμε.Μόνο ένας κατέβηκε από το λεωφορείο…και δεν κυκλοφορεί και κανείς. Λες κι όλοι πέθαναν…
-ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ;! Απλά παίρνουν την σιέστα τους!
-Οχτώ το απόγευμα;
-Συγγνώμη μήπως ξέρεται πού βρίσκεται η πιτσαρία MINCCINO PIZZA; Ακούστηκε η φωνή του τρίτου άντρα που καθόταν λίγο πιο κει. Βρισκόταν μαζί τους στο λεωφορείο αλλά δεν τον είχαν προσέξει. Ήταν αρκετά ψηλός και φαινόταν εύστροφος αλλά σκοτεινός κατά κάποιο τρόπο. Στον ώμο του βρισκόταν ένα Pichu.
-Ε….όχι και μεις ψάχνουμε το γυμναστήριο για το έμβλημα….
-Δεν έχω ιδέα που είναι...νόμιζα ότι είστε της περιοχής πάντως.Πολύ άδεια είναι όμως…την περίμενα πιο ζωντανή.
-Τώρα που το πες το Αbsol μου πεινάει οπότε δε θα ταν κακή ιδέα να πάμε στην πιτσαρία! Το όνομά μου είναι Skorp , εσένα φίλε;
-Poke…εεε…με λένε Dominator!
-Χάρηκα Domino , με λένε George’T και πεινάω.
-Ε τότε πάμε στην πιτσαρία αλάνια πριν πεινάσουμε κι άλλο! Φώναξε ο Skorp αρπάζοντας τους άλλους δυο
-Και τι θα κάνουμε όμως με το έμβλημα;
-Είναι αργά τώρα οπότε καλύτερα να πάμε αύριο το πρωί! Πάμε για μάσες!
Ύστερα από λίγο κι αφού περπάτησαν στους έρημους δρόμους , ο ουρανός είχε σχεδόν δύσει και η πιτσαρία Minccino Pizza ήταν το μόνο ανοιχτό μαγαζί στον ορίζοντα. Από μέσα ακούγονταν φωνές.
-ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟ ΜΠ******Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
-Σας λέω δεν ξέρω…Μην μου κάψετε το μαγαζί σας παρακαλώ δεν έχω ιδέα που…
-ΣΚΑΣΕ ΡΕ! ΚΑΙ ΜΙΛΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΟΥ!
-Όχι σας παρακαλώ! Μην ακουμπήσετε το Minccino μου!
-ΤΟΤΕ ΛΕΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MEW!
Ξαφνικά η πόρτα του μαγαζιού άνοιξε και μπήκε μέσα ο Skorp.
-Συγγνώμη κύριοι αλλά νομίζω ενοχλείτε τον ιδιοκτήτη.
-ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ; Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ; Ούρλιαξε ο ένας απ’τους δύο μασκοφόρους μαυροντυμένους άντρες. Stunky! Βγες και καθαρισέ τον!
Stunky: STUUUUNK!
Skorp:Χα! Absol είσαι έτοιμη για την πρώτη μας μάχηηη; Όμως το Absol του γλειψε το χέρι και πήδηξε με ευλυγισία και χάρη στον πάγκο και ύστερα προσγειώθηκε στο πάτωμα γλυστρώντας ανάμεσα στα άδεια κουτιά και άρπαξε ένα κομμάτι μπέικον τρέχοντας προς την κουζίνα.
Skorp:Λοιπόν George , Domino μπορείτε να αναλάβετε; ABSOL ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!
George’T:ΟΚ! Δε ξέρω ποιοι είστε κύριοι αλλά δε μ’αρέσει ο τρόπος που φέρεστε οπότε…
Τύπος1:Τι λες μικρέ; Μην ανακατεύεσαι με την TEAM SHADOW! Stunky , κάνε FURY SWIPES!
G:Starly βγες έξω και κάνε Quick Attack!
Τύπος2:ΧΑΡ ΧΑΡ! ΦΥΓΕ EKANS!
Dominator:Δεν το νομίζω φίλε…Pichu κατέβα και κάνε Thunder Wave!
Τ2:EKANS! BITE!
Καθώς ο Dominator κι ο George πολεμούσαν τους δύο τύπους ο Skorp σήκωσε τον μαγαζάτορα και το Minccino του απ’το πάτωμα και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.
Skorp:Είστε καλά; Τι έγινε με αυτούς τους αγριάνθρωπους;
Μαγαζάτορας: (αναστενάζοντας) Δεν ξέρω…θέλουν….το Mew…μα δεν ξέρω που είναι..αργκ…
Skorp:Ηρέμηστε θα τους κανονίσουν οι φίλοι μου…ABSOL ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! SHIIIT! DOMINO! GEORGE! ΠΩΣ ΠΑΕΙ;
G:ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΟΥΜΕ! Starly χτύπα τον με Tackle!
D:Domino; ε; Τέλως πάντων…PICHU! THUNDER BOLT!
Τ1:STUNKY! FURY SWIIIIIPES!
T2:EKANS! BITE! ΟΧΙΙΙΙ
Το Ekans λυποθήμησε από το ισχυρό ηλεκτροσόκ. Ξαφνικά ο τύπος με το Stunky φώναξε:
-SMOKESCREAAAAAAN!
George & Domino:Τι;
Ξαφνικά η πιτσαρία γέμισε καπνούς και οι τρεις φίλοι άρχισαν να βήχουν μόλις εξαφανίστηκε ο καπνός οι δύο άντρες είχαν εξαφανιστεί μαζί με τα Pokémon τους.
S:Τι στο καλό έγινε;
D:Δεν έχω ιδέα…το σκασαν….
G:Έτσι φαίνεται…
S:ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ!
Ο George έτρεξε έξω στο δρόμο αλλά δεν υπήρχε ψυχή. Ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει εντελώς κι έτσι κλείνοντας την πόρτα ο μαγαζάτορας άρχισε να τους ετοιμάζει 3 πίτσες(με όσα υλικά δεν είχε φάει το Absol).
Το be continued…
Dominator; Χαχα, I see what you did there Toungue
Οπως παντα τελειο Smile

Btw που ειναι ο Staraptor?
στον κοσμο του Toungue
(27-09-2011 08:55 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Οπως παντα τελειο Smile

Btw που ειναι ο Staraptor?

δε ξερω εγω ξερω που εισαι συ... Toungue

/no spoilers yet!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's