Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Οποτε aldark.............επιστρεφουμε πισο στο παλιο προγραμα?(τριτη παρασκευη νεα επ) Η Αλλαζει?Rolleyes
(03-10-2011 09:49 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Υπόψιν ότι έπαιζε τρίο badge με pichu + εμένα + την Ρωσίδα Toungue
Τυχερή η Ρωσίδα, τον καλύτερο του χωριού βρήκε να περάσει την όμορφη νύχτα της Cool, η Stella77 πιστεύω ότι είναι ποιο καλή σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει μέλλον ακόμη Big Grin, θα τη δω σε επόμενο episode.

θα κανω μαλλον ενα νεο fanfic οι νυχτερινες περιπετειες του Pokemaniac με πρόσβαση άνω των 18 φυσικά CoolToungue

@King , το προγραμμα μου ψιλοφορτωνεται σιγα σιγα οποτε μαλλον θα αλλαξει , αυριο παντως δε θα χετε επ for sure Big Grin
(03-10-2011 10:18 PM)Aldark Wrote: [ -> ]
(03-10-2011 09:49 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Υπόψιν ότι έπαιζε τρίο badge με pichu + εμένα + την Ρωσίδα Toungue
Τυχερή η Ρωσίδα, τον καλύτερο του χωριού βρήκε να περάσει την όμορφη νύχτα της Cool, η Stella77 πιστεύω ότι είναι ποιο καλή σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει μέλλον ακόμη Big Grin, θα τη δω σε επόμενο episode.

θα κανω μαλλον ενα νεο fanfic οι νυχτερινες περιπετειες του Pokemaniac με πρόσβαση άνω των 18 φυσικά CoolToungue

@King , το προγραμμα μου ψιλοφορτωνεται σιγα σιγα οποτε μαλλον θα αλλαξει , αυριο παντως δε θα χετε επ for sure Big Grin
lol οκ Btw Εσυ 14 δεν εισε?Big Grin
(03-10-2011 10:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]lol οκ Btw Εσυ 14 δεν εισε?Big Grin

κι ομως οχι! Cool
(03-10-2011 10:39 PM)Aldark Wrote: [ -> ]
(03-10-2011 10:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]lol οκ Btw Εσυ 14 δεν εισε?Big Grin

κι ομως οχι! Cool

Ποσο εισε τοτε?Δεν ειχες πει πως εισε 14 μια φορα? (Ψευτη Toungue)
(03-10-2011 10:49 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(03-10-2011 10:39 PM)Aldark Wrote: [ -> ]

κι ομως οχι! Cool

Ποσο εισε τοτε?Δεν ειχες πει πως εισε 14 μια φορα? (Ψευτη Toungue)

15 ειμαι μωρε xD

Νεο Επεισοδιο καποια στιγμη ENTITLED:

GEORGE’T VS RON! FIRST BADGE CHALLENGE!
(03-10-2011 10:18 PM)Aldark Wrote: [ -> ]θα κανω μαλλον ενα νεο fanfic οι νυχτερινες περιπετειες του Pokemaniac με πρόσβαση άνω των 18 φυσικά CoolToungue

(04-10-2011 03:02 PM)Aldark Wrote: [ -> ]15 ειμαι μωρε xD

Εσύ δηλαδή δεν θα το διαβάζεις;
(05-10-2011 09:36 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]
(03-10-2011 10:18 PM)Aldark Wrote: [ -> ]θα κανω μαλλον ενα νεο fanfic οι νυχτερινες περιπετειες του Pokemaniac με πρόσβαση άνω των 18 φυσικά CoolToungue

(04-10-2011 03:02 PM)Aldark Wrote: [ -> ]15 ειμαι μωρε xD

Εσύ δηλαδή δεν θα το διαβάζεις;
είναι το καλό παράδειγμα 15χρονου, δεν θα διαβάζει αυτά που ήδη γράφει και είναι για 18+. Toungue
(03-10-2011 09:49 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Καταρίνα είναι fail πάντως.

Καταρίνα καλούτσικο όνομα είναι, θυμίζει Ρωσία και τέτοια. Εμένα πάντως με θυμίζει LoL και no cost spells αλλά άλλο αυτό.

Βλέπω καλά προχωράει το fanfic. Βάλε και τον Phoenix όμως, να δούμε κι αυτός τι ρόλο θα βαράει Smile
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
EPISODE 7
GEORGE’T VS RON! FIRST BADGE CHALLENGE!

Καθώς ξημέρωνε , ο George’T κοιτούσε απ’το παράθυρο τον ήλιο. Σήμερα ήταν η μέρα που περίμενε όλη του τη ζωή. Θα πήγαινε στο πρώτο του έμβλημα. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί απ’την αγωνία αλλά και το κρύο που έμπαινε απ’το ορθάνοιχτο , σπαμένο παράθυρο , αλλά δεν ένοιωθε κούραση. Όλ’αυτά σε αντίθεση με τον Skorp που κοιμόταν στο πάτωμα ακόμα , αλλά και το Absol του το οποίο κοιμόταν στο κρεβάτι(του Skorp)μέσα στις τρύπιες κουβέρτες. Την ίδια στιγμή στον πάνω όροφο ο Pokemaniac ντυνόταν. Η Katarina εξέλαβε απ’το χέρι του μια δεσμίδα χαρτονομισμάτων και χαμογέλασε.
-Λοιπόν , ευχαριστώ πολύ Katarina… Ίσως κάποτε να τα ξαναπούμε. Αν και αμφιβάλω.
-Κι εγώ αμφιβάλω παίδαρε… Με αυτά τα λεφτά μπορώ να γυρίσω στην Ρωσσία και να ανοίξω ένα μαγαζί εσωρούχων.
-Κι εγώ με αυτό το χαρτί θα αποκτήσω το πιο ακριβό και σπάνιο Pokemon του κόσμου…χαχα! Τέλως πάντων , καλή συνέχειαα! Βγήκε απ’το δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα. Το πάτωμα έτριξε αλλά αυτός κατέβηκε τις σκάλες. Ήταν οχτώ το πρωί. Απ’τα παράθυρα μπορούσε κανείς να δει τα αγουροξυπνημένα πρόσωπα των ανθρώπων που πήγαιναν στις δουλειές τους. Κατέβηκε στη Ρεσεψιόν , όπου ο King κοιμόταν και κάποιος έτρωγε. Αγνόησε τα πρόσωπα και άφησε ένα 10ευρω για φιλοδώρημα. Ξαφνικά άκουσε μια φωνή:
-ΕΟΥΜ! ΝΤΟΜΙΝΟ! ΤΙ ΚΑΝΙΠΣ ΕΔΩΜ;;;
-Ε; Ποιος; Γύρισε και είδε τον George’T που ‘τρωγε κάτι απροσδιόριστης φύσης.
-ΩΡΑΙΑΦΣ! ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕΠΜΠ!
-Γεια σου George…..πώς κι από’δω;
-ΠΑΜΕΦ ΓΙΑΓΦΝΦ ΤΟΠΣ ΕΜΔΦΒΛΗΜΑ!
-Ε;
(Αφού κατάπιε ο George’T συνέχισε):Θα έρθεις τελικά μαζί μας; Πάμε για το έμβλημα σήμερα.
-Εμ…δε νομίζω να….
Όμως τότε το σατανικό του μυαλό σκέφτηκε κάτι που αμέσως τον έκανε να αλλάξει γνώμη.
-Λοιπόν!Δεν θα είναι άσχημη για λίγο η ζωή του τυχοδιώκτη! ΠΑΜΕ!
-ΑΛΗΘΕΙΑ; Φώναξε ο George’T και πετάχτηκε στον από πάνω όροφο ξυπνώντας τον King ο οποίος κοιμόταν πάνω στον πάγκο και κουτούλησε πάνω στα ντουλάπια που βρίσκονταν πίσω του. Αυτά , φτιαγμένα από ξύλο που είχε σαπίσει πέσανε πάνω στο κεφάλι του.
Εν τω μεταξύ , ο Skorp κοιμόταν στο πάτωμα. Το Absol στο κρεβάτι του. Ο George’T μπούκαρε μέσα άρπαξε το Absol και πάτησε τον Skorp στο κεφάλι.
Skorp:WTF?
George’T:ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΟ!
Skorp:Ε;
Absol:Soool….
George’T:Πάμε! Μας περιμένει το έμβλημα Skorp! Βρήκα και τον Domino…
Skorp:Οκ φίλε πάμε…ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΟ;
G:ΝΑΙ!
Λίγα λεπτά αργότερα και οι τρεις(+ το Pichu) βρίσκονταν έξω.
Skorp:Λοιπόοοον…εγώωω…πάωω να βρω μια καφετέρια…..
George’T:Δε μπορώ να περιμένω! Το έμβλημα μας περιμένει! Dominooo πάμε οι δυο μας;
Dominator:Ποιος είν ο Domino;
G:Ωραία χάρηκα που συμφωνείς. Άρπαξε τον Domino/Dominator/Pokemaniac απ’το χέρι κι άρχησε να τρέχει. Ο Skorp χασμουρήθηκε και χάιδεψε το Absol που του ‘γλειφε το πόδι.
-Πάμε να φάμε… είπε.
Μερικά στενά πιο πέρα βρισκόταν ένα παλιό σχετικά γυμναστήριο. Ο George’T και ο Dominator μπήκαν μέσα. Δεν ήταν άσχημο εκ πρώτης όψεως. Στη ρεσεψιόν βρίσκονταν τρεις άντρες(με Growlith) και συνομιλούσαν με την νεαρή. Ο Dominator έβαλε τα γυαλιά ηλίου του. Ο George’T πήγε να σκουντήσει τον έναν άνθρωπο αλλά τον τράβηξε(ο Dominator) .
G:Πώς θα μάθουμε που είναι ο γυμναστής;;;
D:Άκου τι λένε οι τύποι. Μιλάνε για έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
G:Τι; Δολοφονία; Αμέσως έστησε αυτί για να καταλάβει τι γινόταν.
-Ο άνθρωπος είναι απειλή λοιπόν , είπε ο πρώτος άντρας , μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε όλο το GTS.
-Ακριβώς , δε ξέρουμε πως ακριβώς είναι αλλά κινείτε με το όνομα Pokemaniac. Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί πλήρως. Πρόσθεσε ο δεύτερος.
-Και είπατε ότι χάκαρε το GTS κλεύοντας ένα πάρα πολύ σπάνιο Pokemon; Είπε έκπληκτη η κοπέλα.
-Μάλιστα. Ένα απ’τα τρία που έχουν απομείνει στον κόσμο…! Και θα έπρεπε να ανήκει στον David Salmon κανονικά.
-Τον ζάπλουτο επιχειρηματία; Ψέλισε η κοπέλα.
G:Δεν κατάλαβα Domino…γιατί κάποιος να κλέψει ένα Pokemon;
D:Πού να ξέρω…Τέλως πάντων ας τους αφήσουμε λογικά εκείνος είναι ο Γυμναστής.
Στο πίσω μέρος του γυμναστηρίου υπήρχαν δύο μεγάλοι βράχοι. Και στη μέση καθόταν ένας νεαρός που προσπαθούσε να επικεινωνήσει με ένα Geodude.
G:Γεια σας! Είστε ο γυμναστής;
Ο Τύπος ξαφνιασμένος κοίταξε τον George’T.
-Ε ναι! Εγώ είμαι! Καλημέρα! Είμαι ο Ron! Συγγνώμη που ξαφνιάστηκα αλλά ξέρεις πλέον κανείς δεν πατάει εδώ εκτός από τους πιστούς μου μαθητές. Και δεν είναι πολλοί…Αλλά εσύ;
G:Ήρθα για να σε νικήσω! Και να πάρω το έμβλημα!
R:Το έμβλημα; Ώστε έτσι! Χαίρομαι που ένας νεαρός αποφάσισε να γίνει εκπαιδευτής! ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ! ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!
?:Συγγνώμη εσείς δεν είχατε παραγγείλει κάτι πιττόγυρα;

TO BE CONTINUED….
Al, den pinw kafe...protimw krya sokolata Toungue Also, to Absol olo glyfei.Einai kai koritsi...to kovw na anoigoume mpour...ekadiko sto telos. Btw, h Katarina Rwsida den htan? Ti Oukrania leei?
Tous gymnastes na tous vazeis me xarakthristika onomata.Ti Ron einai auto? O 2os 8a einai o Harry kai 3h h Ermionh? Vale Chuck Norris,Bruce Lee,Rocky Balboa (rock type Wink)
Kata ta alla poly kalo.
Q: Ta lefta pou ta vriskoun oi hrwes?
skorp Wrote:Btw, h Katarina Rwsida den htan? Ti Oukrania leei?
Q: Ta lefta pou ta vriskoun oi hrwes?

1)Νομιζω δεν το χα διευκρινισει....:Ρ τεσπα το διορθωσα γτ μπορει να υπεπεσα σε ολησθημα και αντιφαση xD
2)O Pokemaniac ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. He's la mafia afterall.
Nice. Also, ο Pokemaniac έγινε hacker παγκοσμίου φήμης; Toungue
(07-10-2011 09:55 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Nice. Also, ο Pokemaniac έγινε hacker παγκοσμίου φήμης; Toungue

nah , εντος των συνορων Toungue

thanks σε ολους για την υποστήριξη Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's