16-10-2011, 03:54 PM
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8
Η ΜΑΧΗ!
Ron:Πιττόγυρα; Τι;
Υπάλληλος Σουβλατζίδικου: Σόρρυ φίλος αλλά μου παν να φέρω κάτι πιττόγυρα σε ένα γυμναστήριο α και κάτι μπύρες…FIX…Εδώ είναι το μόνο γυμναστήριο…
Dominator:Μπύρες και σουβλάκια στο γυμναστήριο; SRSLY WTF?
Το Pichu έφυγε απ’τον ώμο του και πήγε στην τουαλέτα. O Ron προσπαθούσε να καταλάβει τι στο διάλο γινότανε. Ο George’T έξυσε το κεφάλι του. Και τότε…
Skorp:ΕΕΕΕΪ! Εδώ τα σουβλάκια μάγκα!
Υπάλληλος: Α να είδατε;!
Ο Skorp είχε μόλις μπει στο γυμναστήριο με μια φραπεδιά στο χέρι. Δίπλα το Absol με τη γλώσσα έξω στάμπαρε ένα κεμπάπ που παλλόταν και μύριζε μέσα απ’την σακούλα.
S:Έλα ρε , εγώ παρήγκειλα γιατί πείναγα , λεφτά δεν πάιζουν όμως φίλε , θα σου δώσω μόλις πάρω το έμβλημα!
Υπ:Ε; ΤΙ; ΕΕΕΪ! Τότε δεν έχει καν σουβλάκια!
S:Ναι όντως μόλις τα φαγε το Absol μου.
Ο Υπάλληλος έσκυψε να δει , το Absol πετάχτηκε άρπαξε τη σακούλα και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Ο Skorp άνοιξε το ποτηράκι του καφέ και έχυσε λίγο στην κουκούλα του υπάλληλου.
Υπ:ΕΪ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;!
S:Που είναι τα σουβλάκια;
Υπ:Ε;
S:Πήγαινε φέρε μου τα πιττόγυρα που παρήγκειλα , πάω να βρω το Absol μου.
Ο Υπάλληλος έμεινε σύξιλος να κοιτάει τον Skorp που τον είχε τρολλάρει.
R:Λοιπόν , τέρμα η πλάκα , GEORGE’T! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ;
G:ΝΑΙ!
R:Ωραία περίμενε να κατουρήσω μία και πάμε.
Ο Dominator/Domino/Pokemaniac κάθησε σε κάτι κερκίδες. Το Pichu πλησίασε στο αυτί του και σαν να ψιθύρισε κάτι. Δίπλα του κάθησε ο υπάλληλος , απελπισμένος. Και μπροστά στην ¨αρένα¨ απ’τη μία μερία στάθηκε ο George’T που κρατούσε μια Pokeball και απ’την άλλη ο Ron που κούμπωνε το παντελόνι του.
G:ΛΟΙΠΟΝ! TURTWIG! ΦΥΓΕ!
R:GEODUDE! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ!
Απ’τη μία μεριά λοιπόν το Turtwig κι απ’την άλλη το Geodude. Ο George’T κοίταξε στην κερκίδα και πήρε κουράγιο από τo Pichu που έξυνε τον πισινό του.
R:GEODUDE! DEFENCE CURL!
G:Turtwig…Tackle!
Τo Turtwig όρμηξε και χτύπησε το Geodude το οποίο ανέβασε την αμυνά του. Ο Ron φώναξε πάλι ακριβώς το ίδιο. Ο George’T σκεφτόμενος ότι πρώτα πρέπει να το χτυπήσει και μετά να αναλάβει την δικιά του άμυνα (Withdraw) συνέχισε με Tackle , τα οποία όμως δεν έκαναν σχεδόν τίποτα στο σκληροτράχηλο Geodude.
R:ΟΚ! Καλή δουλειά Geodude! Ώρα για μάχη! KANE ROCK THROW!
G:ΤΙ;TACKLE! ΜΗΗΗ! ΟΧΙΙ!
Το Geodude πέταξε μια πέτρα στο Turtwig, αυτό απέκτησε καρούμπαλο , προσπάθησε να χτυπήσει αλλά το σώμα του Geodude το πλάκωσε. Και άρχισε να τρώει μπουνιές.
R:TACKLE!TACKLE!TACKLE! ΧΤΥΠΑ!
G:TURTWIG! ΚΑΙ ΣΥ TACKLE! TURTWIG! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Το Turtwig προσπαθούσε , μα…. μάταια. Τίποτα δε γινότανε. Η μάχη ήταν χαμένη. Ο Pokemaniac σηκώθηκε απ’τη θέση του και γυρνώντας προς το μέρος του υπαλλήλου τον ρώτησε κάτι και ύστερα του έδωσε 20 ευρώ. Αυτός τον προσκύνησε μία και μετά έφυγε. Το Pichu κοίταξε στην αρένα. Κανείς δεν τους έδινε σημασία. Έφυγαν απ΄τις κερκίδες και προχώρησαν προς τη ρεσεψιόν. Οι τρεις άντρες είχαν φύγει. Η κοπέλα ήταν όμως εκεί. Και είχε PC.
Την ίδια στιγμή ο George’T κινδύνευε να χάσει το πρώτο του Pokemon.
G:ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ TURTWIG! ΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ WITHDRAW! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!
Ξαφνικά το Turtwig πέταξε το Geodude από πάνω του και…..απορόφησε(Absorb) λίγη απ’τη ζωή του.
G:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΡΤΟΥ(Grass)! ΈΤΣΙ! ΚΑΝΕ ABSORB!
R:Να πάρει….την έβαψα…
5 λεπτά αργότερα , χάρη στη νέα κίνηση το Geodude ήταν στο πάτωμα , είχε λιποθυμήσει. Ενώ το Turtwig είχε ακόμα αρκετή ενέργεια.
R:Δεν τελείωσε η μάχη μικρέ! Τώρα ώρα για το βαρύ πυροβολικό…NOSEPASS!
Ο George’T δεν τρόμαξε , θα το νικούσε με Absorb…ήταν τύπος πέτρας(Rock). Κοίταξε στις κερκίδες. Δεν ήταν κανείς;!
G:Τι στο… ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ! TURTWIG! ABSORB!
R:NOSEPASS!ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΗARDEN!
G:ABSORB!
R:HARDEN!
R:ROCK THROW!
G:ΩΧ.
R:ROCK THROW!ROCK THROW!ROCK THROW!ROCK THROW!
G:ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ! ΚΑΝΕ WITHDRAW ΑΜΕΣΩΣ!
R:GAME OVER. Tackle.
Turtwig fainted. George’T shocked. TO BE CONTINUED…
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8
Η ΜΑΧΗ!
Ron:Πιττόγυρα; Τι;
Υπάλληλος Σουβλατζίδικου: Σόρρυ φίλος αλλά μου παν να φέρω κάτι πιττόγυρα σε ένα γυμναστήριο α και κάτι μπύρες…FIX…Εδώ είναι το μόνο γυμναστήριο…
Dominator:Μπύρες και σουβλάκια στο γυμναστήριο; SRSLY WTF?
Το Pichu έφυγε απ’τον ώμο του και πήγε στην τουαλέτα. O Ron προσπαθούσε να καταλάβει τι στο διάλο γινότανε. Ο George’T έξυσε το κεφάλι του. Και τότε…
Skorp:ΕΕΕΕΪ! Εδώ τα σουβλάκια μάγκα!
Υπάλληλος: Α να είδατε;!
Ο Skorp είχε μόλις μπει στο γυμναστήριο με μια φραπεδιά στο χέρι. Δίπλα το Absol με τη γλώσσα έξω στάμπαρε ένα κεμπάπ που παλλόταν και μύριζε μέσα απ’την σακούλα.
S:Έλα ρε , εγώ παρήγκειλα γιατί πείναγα , λεφτά δεν πάιζουν όμως φίλε , θα σου δώσω μόλις πάρω το έμβλημα!
Υπ:Ε; ΤΙ; ΕΕΕΪ! Τότε δεν έχει καν σουβλάκια!
S:Ναι όντως μόλις τα φαγε το Absol μου.
Ο Υπάλληλος έσκυψε να δει , το Absol πετάχτηκε άρπαξε τη σακούλα και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Ο Skorp άνοιξε το ποτηράκι του καφέ και έχυσε λίγο στην κουκούλα του υπάλληλου.
Υπ:ΕΪ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;!
S:Που είναι τα σουβλάκια;
Υπ:Ε;
S:Πήγαινε φέρε μου τα πιττόγυρα που παρήγκειλα , πάω να βρω το Absol μου.
Ο Υπάλληλος έμεινε σύξιλος να κοιτάει τον Skorp που τον είχε τρολλάρει.
R:Λοιπόν , τέρμα η πλάκα , GEORGE’T! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ;
G:ΝΑΙ!
R:Ωραία περίμενε να κατουρήσω μία και πάμε.
Ο Dominator/Domino/Pokemaniac κάθησε σε κάτι κερκίδες. Το Pichu πλησίασε στο αυτί του και σαν να ψιθύρισε κάτι. Δίπλα του κάθησε ο υπάλληλος , απελπισμένος. Και μπροστά στην ¨αρένα¨ απ’τη μία μερία στάθηκε ο George’T που κρατούσε μια Pokeball και απ’την άλλη ο Ron που κούμπωνε το παντελόνι του.
G:ΛΟΙΠΟΝ! TURTWIG! ΦΥΓΕ!
R:GEODUDE! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ!
Απ’τη μία μεριά λοιπόν το Turtwig κι απ’την άλλη το Geodude. Ο George’T κοίταξε στην κερκίδα και πήρε κουράγιο από τo Pichu που έξυνε τον πισινό του.
R:GEODUDE! DEFENCE CURL!
G:Turtwig…Tackle!
Τo Turtwig όρμηξε και χτύπησε το Geodude το οποίο ανέβασε την αμυνά του. Ο Ron φώναξε πάλι ακριβώς το ίδιο. Ο George’T σκεφτόμενος ότι πρώτα πρέπει να το χτυπήσει και μετά να αναλάβει την δικιά του άμυνα (Withdraw) συνέχισε με Tackle , τα οποία όμως δεν έκαναν σχεδόν τίποτα στο σκληροτράχηλο Geodude.
R:ΟΚ! Καλή δουλειά Geodude! Ώρα για μάχη! KANE ROCK THROW!
G:ΤΙ;TACKLE! ΜΗΗΗ! ΟΧΙΙ!
Το Geodude πέταξε μια πέτρα στο Turtwig, αυτό απέκτησε καρούμπαλο , προσπάθησε να χτυπήσει αλλά το σώμα του Geodude το πλάκωσε. Και άρχισε να τρώει μπουνιές.
R:TACKLE!TACKLE!TACKLE! ΧΤΥΠΑ!
G:TURTWIG! ΚΑΙ ΣΥ TACKLE! TURTWIG! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Το Turtwig προσπαθούσε , μα…. μάταια. Τίποτα δε γινότανε. Η μάχη ήταν χαμένη. Ο Pokemaniac σηκώθηκε απ’τη θέση του και γυρνώντας προς το μέρος του υπαλλήλου τον ρώτησε κάτι και ύστερα του έδωσε 20 ευρώ. Αυτός τον προσκύνησε μία και μετά έφυγε. Το Pichu κοίταξε στην αρένα. Κανείς δεν τους έδινε σημασία. Έφυγαν απ΄τις κερκίδες και προχώρησαν προς τη ρεσεψιόν. Οι τρεις άντρες είχαν φύγει. Η κοπέλα ήταν όμως εκεί. Και είχε PC.
Την ίδια στιγμή ο George’T κινδύνευε να χάσει το πρώτο του Pokemon.
G:ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ TURTWIG! ΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ WITHDRAW! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!
Ξαφνικά το Turtwig πέταξε το Geodude από πάνω του και…..απορόφησε(Absorb) λίγη απ’τη ζωή του.
G:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΡΤΟΥ(Grass)! ΈΤΣΙ! ΚΑΝΕ ABSORB!
R:Να πάρει….την έβαψα…
5 λεπτά αργότερα , χάρη στη νέα κίνηση το Geodude ήταν στο πάτωμα , είχε λιποθυμήσει. Ενώ το Turtwig είχε ακόμα αρκετή ενέργεια.
R:Δεν τελείωσε η μάχη μικρέ! Τώρα ώρα για το βαρύ πυροβολικό…NOSEPASS!
Ο George’T δεν τρόμαξε , θα το νικούσε με Absorb…ήταν τύπος πέτρας(Rock). Κοίταξε στις κερκίδες. Δεν ήταν κανείς;!
G:Τι στο… ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ! TURTWIG! ABSORB!
R:NOSEPASS!ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΗARDEN!
R:ROCK THROW!
G:ΩΧ.
R:ROCK THROW!ROCK THROW!ROCK THROW!ROCK THROW!
G:ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ! ΚΑΝΕ WITHDRAW ΑΜΕΣΩΣ!
R:GAME OVER. Tackle.
Turtwig fainted. George’T shocked. TO BE CONTINUED…