Legendary Pokémon

Full Version: Περιπέτειες στον καιρό του Μνημονίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8
Η ΜΑΧΗ!

Ron:Πιττόγυρα; Τι;
Υπάλληλος Σουβλατζίδικου: Σόρρυ φίλος αλλά μου παν να φέρω κάτι πιττόγυρα σε ένα γυμναστήριο α και κάτι μπύρες…FIX…Εδώ είναι το μόνο γυμναστήριο…
Dominator:Μπύρες και σουβλάκια στο γυμναστήριο; SRSLY WTF?
Το Pichu έφυγε απ’τον ώμο του και πήγε στην τουαλέτα. O Ron προσπαθούσε να καταλάβει τι στο διάλο γινότανε. Ο George’T έξυσε το κεφάλι του. Και τότε…
Skorp:ΕΕΕΕΪ! Εδώ τα σουβλάκια μάγκα!
Υπάλληλος: Α να είδατε;!
Ο Skorp είχε μόλις μπει στο γυμναστήριο με μια φραπεδιά στο χέρι. Δίπλα το Absol με τη γλώσσα έξω στάμπαρε ένα κεμπάπ που παλλόταν και μύριζε μέσα απ’την σακούλα.
S:Έλα ρε , εγώ παρήγκειλα γιατί πείναγα , λεφτά δεν πάιζουν όμως φίλε , θα σου δώσω μόλις πάρω το έμβλημα!
Υπ:Ε; ΤΙ; ΕΕΕΪ! Τότε δεν έχει καν σουβλάκια!
S:Ναι όντως μόλις τα φαγε το Absol μου.
Ο Υπάλληλος έσκυψε να δει , το Absol πετάχτηκε άρπαξε τη σακούλα και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Ο Skorp άνοιξε το ποτηράκι του καφέ και έχυσε λίγο στην κουκούλα του υπάλληλου.
Υπ:ΕΪ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;!
S:Που είναι τα σουβλάκια;
Υπ:Ε;
S:Πήγαινε φέρε μου τα πιττόγυρα που παρήγκειλα , πάω να βρω το Absol μου.
Ο Υπάλληλος έμεινε σύξιλος να κοιτάει τον Skorp που τον είχε τρολλάρει.
R:Λοιπόν , τέρμα η πλάκα , GEORGE’T! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ;
G:ΝΑΙ!
R:Ωραία περίμενε να κατουρήσω μία και πάμε.
Ο Dominator/Domino/Pokemaniac κάθησε σε κάτι κερκίδες. Το Pichu πλησίασε στο αυτί του και σαν να ψιθύρισε κάτι. Δίπλα του κάθησε ο υπάλληλος , απελπισμένος. Και μπροστά στην ¨αρένα¨ απ’τη μία μερία στάθηκε ο George’T που κρατούσε μια Pokeball και απ’την άλλη ο Ron που κούμπωνε το παντελόνι του.
G:ΛΟΙΠΟΝ! TURTWIG! ΦΥΓΕ!
R:GEODUDE! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ!
Απ’τη μία μεριά λοιπόν το Turtwig κι απ’την άλλη το Geodude. Ο George’T κοίταξε στην κερκίδα και πήρε κουράγιο από τo Pichu που έξυνε τον πισινό του.
R:GEODUDE! DEFENCE CURL!
G:Turtwig…Tackle!
Τo Turtwig όρμηξε και χτύπησε το Geodude το οποίο ανέβασε την αμυνά του. Ο Ron φώναξε πάλι ακριβώς το ίδιο. Ο George’T σκεφτόμενος ότι πρώτα πρέπει να το χτυπήσει και μετά να αναλάβει την δικιά του άμυνα (Withdraw) συνέχισε με Tackle , τα οποία όμως δεν έκαναν σχεδόν τίποτα στο σκληροτράχηλο Geodude.
R:ΟΚ! Καλή δουλειά Geodude! Ώρα για μάχη! KANE ROCK THROW!
G:ΤΙ;TACKLE! ΜΗΗΗ! ΟΧΙΙ!
Το Geodude πέταξε μια πέτρα στο Turtwig, αυτό απέκτησε καρούμπαλο , προσπάθησε να χτυπήσει αλλά το σώμα του Geodude το πλάκωσε. Και άρχισε να τρώει μπουνιές.
R:TACKLE!TACKLE!TACKLE! ΧΤΥΠΑ!
G:TURTWIG! ΚΑΙ ΣΥ TACKLE! TURTWIG! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Το Turtwig προσπαθούσε , μα…. μάταια. Τίποτα δε γινότανε. Η μάχη ήταν χαμένη. Ο Pokemaniac σηκώθηκε απ’τη θέση του και γυρνώντας προς το μέρος του υπαλλήλου τον ρώτησε κάτι και ύστερα του έδωσε 20 ευρώ. Αυτός τον προσκύνησε μία και μετά έφυγε. Το Pichu κοίταξε στην αρένα. Κανείς δεν τους έδινε σημασία. Έφυγαν απ΄τις κερκίδες και προχώρησαν προς τη ρεσεψιόν. Οι τρεις άντρες είχαν φύγει. Η κοπέλα ήταν όμως εκεί. Και είχε PC.
Την ίδια στιγμή ο George’T κινδύνευε να χάσει το πρώτο του Pokemon.
G:ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ TURTWIG! ΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ WITHDRAW! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!
Ξαφνικά το Turtwig πέταξε το Geodude από πάνω του και…..απορόφησε(Absorb) λίγη απ’τη ζωή του.
G:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΡΤΟΥ(Grass)! ΈΤΣΙ! ΚΑΝΕ ABSORB!
R:Να πάρει….την έβαψα…
5 λεπτά αργότερα , χάρη στη νέα κίνηση το Geodude ήταν στο πάτωμα , είχε λιποθυμήσει. Ενώ το Turtwig είχε ακόμα αρκετή ενέργεια.
R:Δεν τελείωσε η μάχη μικρέ! Τώρα ώρα για το βαρύ πυροβολικό…NOSEPASS!
Ο George’T δεν τρόμαξε , θα το νικούσε με Absorb…ήταν τύπος πέτρας(Rock). Κοίταξε στις κερκίδες. Δεν ήταν κανείς;!
G:Τι στο… ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ! TURTWIG! ABSORB!
R:NOSEPASS!ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΗARDEN!
G:ABSORB!
R:HARDEN!
R:ROCK THROW!
G:ΩΧ.
R:ROCK THROW!ROCK THROW!ROCK THROW!ROCK THROW!
G:ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ! ΚΑΝΕ WITHDRAW ΑΜΕΣΩΣ!
R:GAME OVER. Tackle.
Turtwig fainted. George’T shocked. TO BE CONTINUED…
That was a nice one! O domino plhrwse ta souvlakia mou? Toungue
Synexizw na pistevw oti Ron einai fail onoma.
Xasame to Turtwig alla den peirazei.Exoume kai Starly Toungue
To Pichu milaei?o.O A-M-A-Z-I-N-G!!!
Πολυ καλο Smile Ειδεικα εκει που περιγραφεις την μαχη το κανεις πολυ ωρεα. Περιμοενουμε την συνεχια συντομα..........Rolleyes
@Skorp: Συγαριτηρια Smile Περασες!

[Image: troll_certificate_by_hamsterbag-d3kncmj.jpg]

Συμπληρωσε τα στοιχεια σου και ειναι ετοιμο Big Grin
Nice one. Ο skorp τζαμπατζής φυσικά Toungue
Den paizei salio! Ti na leme twra... Eimaste h' den eimaste en kairw mnhmoniou? Toungue
Absol makes me proud ^^
Καλυτερη περιγραφη μαχης δεν εχει ξαναγραφτει στα χρονικα και εχει και ποκιλια επιθεσεων
αμα θυμασαι υπαρχει και το razor leaf ξαδερφε!
(26-10-2011 03:11 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]αμα θυμασαι υπαρχει και το razor leaf ξαδερφε!

καλα απο τωρα θες να το ξερει? Dodgy
[Image: 203590_104870619603573_8269344_n.jpg]
Eπειδή το επ θα αργήσει τουλάχιστον λίγες μέρες ακόμα (σόρρυ πραγματικά αλλά φεύγω θα προσπαθήσω να το γράψω εκεί άμα βαριέμαι) μερικές απαντήσεις:

1)Οι επιθέσεις είναι αυτές που είναι γιατί δε ξέρουν άλλες , είναι κάτω από 10 λέβελ dudes , so relax!
2)George'T όχι πολλές μαγκιές , ξέρω που μένεις...
3)Λογικά τη Δευτέρα κοντά σας το επ , θα το γράψω το πενταήμερο στο χωρίο Cool
Ti? Mono ena 8a grapseis? Syggrafeas na sou petyxei... ki esy tou dhmosiou Toungue
Also, koitakse na me kaneis kalon,e!
2)George'T όχι πολλές μαγκιές , ξέρω που μένεις...

Απέναντι από το ψιλικατσίδικο του Μάικ του Ολλανδού!!!!!

(26-10-2011 03:35 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(26-10-2011 03:11 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]αμα θυμασαι υπαρχει και το razor leaf ξαδερφε!

καλα απο τωρα θες να το ξερει? Dodgy

και 'γω που θες να 'ξερα ποσα lvl ειναι? εξ αλλου οταν εγω αρχισα την pearl μου πριν 3 χρονια ειχα grotle απο το πρωτο εμβλημαToungue
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
STARLY TO THA RESCUE!

Στη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου καθότανε η ξανθιά κοπέλα και λίμαρε τα νύχια της. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ο Pokemaniac (και το Pichu φυσικά).
P:Καλημέρα , εδώ εργάζεστε;
Κοπέλα:Ε , ναι , θα θέλατε κάτι; Νομίζω έχετε μπει εδώ και ώρα στο γυμναστηριό μας , αλλά δεν πρόλαβα να σας εξυπηρετήσω γιατί…
P:Δεν πειράζει , ξέρετε , σας κοίταγα από τις κερκίδες και…είστε πολύ όμορφη…
Το Pichu χαμογέλασε. Η κοπέλα χάρηκε απ’το κοπλιμέντο και άρχισαν να μιλάνε πιο θερμά. Το Pichu έγλυψε το χέρι του. Ο Pokemaniac και η νέα του φίλη έφυγαν γελώντας από τη ρεσεψιόν. Ο George’T πολεμούσε με τον Ron. O Skorp δεν βρισκόταν εκεί γύρω , κανείς γενικά δεν έβλεπε τι γινότανε. Το Pichu πετάχτηκε αμέσως στο PC της ρεσεψιόν. Ο Pokemaniac είχε αφήσει μία Pokeball εκεί κοντά. Άρπαξε την Pokeball , με τα μικρά του χέρια και την τοποθέτησε στη θήκη που υπήρχε πάνω στο Desktop. Πληκτρολόγησε κάτι και κρυφογέλασε.
Την ίδια στιγμή , γινότανε χαμός στην αρένα.
G:STARLY! ΕΒΓΑ ΕΞΩΩΩΩΩΩ!
R:Λυπάμαι , αλλά θα χάσεις .
G:Δεν πρόκειτε , είμαι εδώ για να νικήσω και θα νικάω μέχρι να γίνω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
R:Μακάρι , αλλά ο δρόμος δεν είναι στρομένος με ροδοπέταλα! Λοιπόν , Nosepass! Rock Throw!
G:Shiiit. Growl! Είναι η μόνη μου ελπίδα! Starly , σε παρακαλώ βάλε τα δυνατά σου!
R:Rock Throw..!
G:GROWL!
R:ROCK THROW ΛΕΜΕ!
G:GROWL!
R:R-R-R-R-R-R-OCK THROOOW!
G:TACKLE! ΚΑΙ ΜΕΤΑ GROWL! ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
R:Πφ , καλή η τακτική με το Growl μικρέ , φαίνεται ότι κάτι έμαθες , ΟΜΩΣ με Tackle δε θα κάνεις τίποτα…
G:Έτσι λες! QUICK ATTACK!
R:Ούτε μ’αυτό! Rock Throw~
G:Tackle! Quick Attack τώρα!
Το Starly συγκρούστηκε στον αέρα με το Nosepass , τότε εκείνο πέταξε 15 βράχους , το Starly , πέρασε από μέσα τους , και στο τέλος έσπασε τον τελευταίο βράχο με το φτερό του. Το Nosepass έφαγε το βράχο στη μούρη. Και πετάχτηκε πίσω. Ένα Tackle το αποτελείωσε. Nosepass fainted.
R:!!!
G:ΝΑΙ! ΝΑΙΙΙΙ! SKORP! DOMINOO! ΝΙΚΗΣΑ!
Ο Skorp ξεπρόβαλε από πίσω με το Absol , ρεύτηκαν και οι δύο και χαιρέτησαν τον νικητή.
Ο Ron , έβαλε το Nosepass στην Pokeball και πλησίασε τον George’T.
R:Συγχαρητήρια! Είχα καιρό να χάσω , βασικά είχα καιρό να κάνω κάποια μάχη , συνέχισε έτσι και μια μέρα θα γίνεις μεγάλος και τρανός!
G:Θενκς! Το έμβλημα παρακαλώ!
R:10€ παρακαλώ , τίποτα δεν είναι τζάμπα.
G:Τι;
R:Σόρρυ μάγκα , αλλά καιρός κρίσης , ορίστε το έμβλημα , τα λεφτά άστα στη ρεσεψιόν. Αλλά στη ρεσεψιόν δεν φαινόταν τίποτα. Δεν ήταν κανείς.
R:Τι στο…;
Από τις τουαλέτες εμφανίστηκε ξαφνικά η κοπέλα της ρεσεψιόν.
Κοπέλα:Συγγνώμη Ron , έγινε κάτι;
R:Όχι , αλλά νόμιζα ότι την έκανες! ΧΑΧΑ! Έλα πληρωσέ τη GEORGE!
Κανείς δεν είδε μία Pokeball που περπατούσε μόνη της. Μία Pokeball που την κρατούσε ένα κίτρινο πλάσμα με το όνομα Pichu. Βγήκε έξω. Και μετά μπήκε μέσα ο Pokemaniac/Domino/Dominator με το Pichu στον ώμο του.
P:ΕΠ! George! Νίκησες; Είχα πάει να φέρω δύο τυρόπιττες , να φας και συ λίγο..!
G:Ευχαριστώ! Σου περισσέυει και κανά 5ευρω να πληρώσω τον γυμναστή;
P:Λεφτά υπάρχουν! Χαχα! Ορίστε!
Ο Ron τσέπωσε το δεκάευρω και μετά έβγαλε ένα τσίγγινο μπιχλιμπίδι σε σχήμα πέτρας.
R:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΠΕΤΡΑΣ ΣΟΥ!
G:ΝΑΙ!
R:Επίσης , πάρε και ένα κουπόνι για τα Goodie’s. Θα σου δινα καμιά επίθεση , αλλά δεν έχω καμία πάνω μου.
S:Ωραία , παιδιά , ετοιμαστείτε , ήρθε η ώρα να ξεκινήσω την σταδιοδρομία μου ως εκπαιδευτής. Ron! Εγώ και το Absol μου θα σε παλέψουμε!
R:Αλήθεια; Ωραία μισό να κάνω όμως ένα διάλλειμα.
S:ΟΚ!
G:Λοιπόν , μέχρι να αρχίσει η μάχη σας….
?:ΑΑΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ!
Όλοι γύρισαν και είδαν έκπληκτοι τον King Nothing.
-Παιδιάαα! Ευτυχώς σας βρήκα! Πλάκωσαν κάτι υποχθόνιοι τύποι στο ξενοδοχείο!
-Oh , shit , here comes Team Shadow! Φώναξε ο Skorp.
Πετάχτηκαν όλοι έξω και άρχισαν να τρέχουν στο δρόμο προς το ξενοδοχείο του του King Nothing , το οποίο είχε πιάσει φωτιά και απ’έξω είχαν μαζευτεί διάφοροι άκυροι και κοίταγαν με ανοιχτά στόματα.
K:ΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ!
Η αδερφή του πετάχτηκε με το Purloin της κοντά του και άρχισε να κλαίει.
Ο Pokemaniac και το Pichu κάτι είπαν μεταξύ τους και πετάχτηκαν μέσα στο κτήριο.
Ακολούθησαν ο George’T , ο Skorp και ο Ron. Θα έπαιρναν εκδίκηση για τους φίλους τους. TIME FOR REAL BATTLEZ!
Epic ep me poly hax! Toungue Den hksera oti kanw ki egw maxes.Ena ena mou ta lete...
Btw, 100levo to Starly? Hack tou Domino na ypo8esw. Also, o Domino exei parei 2 gkomenes se molis 9 eps.Ase kai gia mas ree!! Smile
Q: To kouponi gia ta Goodies gia posa atoma einai?
Epic episode is epic.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's