02-10-2011, 10:05 AM
02-10-2011, 11:26 AM
To απόγευμα σκάει το δεύτερο μέρος stay tun'd
02-10-2011, 04:01 PM
PARTE TO KOLOGATO APO PANW MOYYY!!!! ARRGH!!!
Machoke barman,Rwsides... kati den paei kala.
Ginetai na valoume ton domino na hackarei to absol mou na to kanei male?
Machoke barman,Rwsides... kati den paei kala.
Ginetai na valoume ton domino na hackarei to absol mou na to kanei male?
02-10-2011, 10:40 PM
(02-10-2011 11:26 AM)Aldark Wrote: [ -> ]To απόγευμα σκάει το δεύτερο μέρος stay tun'd
Οκ τελικα δεν εσκασε........ ποτε να το περιμενουμε?την τριτη παλι?
03-10-2011, 12:36 PM
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 PART 2
-Skorp , πιστεύεις ότι θα κοιμηθούμε με τόσο κρύο να μπαίνει απ’το παράθυρο;
-Αυτό σε νοιάζει ε; Όχι ότι μπορεί να μπει το φάντασμα;!
-Φαντάσμα; Έλα τώρα αυτά υπάρχουν μόνο στα παραμύθια!
-Καλά…τέλως πάντων έλα καληνύχτα το πρώτο έμβλημα μας περιμένει…
-Άντε καληνύχτα…!
Την ίδια στιγμή μες στο ξενοδοχείο έμπαινε ο Pokemaniac με την δίμετρη ξανθιά Κatarina.
-ΩΠ! ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ! Φώναξε απ’την ρεσεψιόν ο King.
-Καλησπέρα θέλουμε ένα δίκλινο. Με διπλό κρεβάτι φυσικά... , πέταξε ένα πενηντάρικο στον πάγκο και η Liza το κοίταξε με λιγούρα. Το Pichu κρυφογέλασε. Η Katarina ψιθύρισε κάτι στον Pokemaniac , αυτός χαμογέλασε και ο King του είπε:
-Λοιπόν , το καλύτερο δωμάτιο για σας τους δύο! Δωμάτιο 202 στο δεύτερο όροφο…!
-Ωραία….πάμε.
-Α ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
-Katarina , είμαι το φάντασμα της όπερας για σένα απόψε. Είπε ο Pokemaniac εκμεταλευόμενος μία ακόμα ευκαιρία για ατάκα και χώθηκαν οι τρεις τους (αυτός , αυτή και το Pichu) μέσα στο δωμάτιο.
Ξαφνικά απ’την πόρτα που δεν έκλεινε καλά , ένα μωβ χοντρό πράμα μπήκε μέσα.
Όμως μετά από λίγο βγήκε και κατευθύνθηκε προς τα κάτω.
Την ίδια στιγμή ο Skorp και το Absol είχαν λιώσει στον ύπνο ενώ ο George’T κρύωνε και είχε χωθεί σε μία γωνία του κρεβατιού με το μικρό σεντόνι του.Ξαφνικά κοίταξε από πάνω του. Είδε κάτι μωβ να ξεπροβάλει απ’το ταβάνι και ξαφνικά ένα μωβ χοντρό πλάσμα προσγειώθηκε πάνω του.
-….. Το τέλος έφτασε , σκέφτηκε πριν ουρλιάξει.
-ΣΚΑΣΜΟΣ! Ακούστηκε απ’την μεριά του Skorp και μετά έπεσε απ’το κρεβάτι. Το Absol τρόμαξε και έτρεξε στην αγκαλιά του George.
G:ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ! Ένα Gengar βρισκόταν πάνω του. Και ναι πήγαινε να τον γλύψει με την μακριά του γλώσσα. Το Absol άρχισε ξαφνικά να κλαίει. Ο George κατάλαβε πως κάτι πήγαινε στραβά. Το πάτωμα ταρακουνιόταν άσχημα από πάνω λες και θα’φευγε απ’τη θέση του. Ήταν ένας εφιάλτης μάλλον. Αλλά προφανώς ήταν απλά η χειρότερη νύχτα της ζωής του. Ο Skorp ροχάλιζε στο πάτωμα και το Absol έκλαιγε. To Gengar τον έγλυφε και το ξενοδοχείο έτρεμε σαν σεισμόπληκτο.
-ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Τότε η πόρτα έσπασε (όχι ότι στηριζόταν και πολύ). Και εμφανίστηκε ο King!
K:SHIIIT! ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! LITWICK ΚΑΝΕ EMBER!
Litwick:LIIIIT!
George:Συγγνώμη αλλά πρόκειται να πέσει και το ταβάνι...Αλλά ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!
King:Έλα Litwick! ΕΜBER!
Το Gengar πετάχτηκε στον αέρα και πέταξε μια μπάλα σκιάς στο Litwick τριπώντας το πάτωμα.
G:TURTWIIIIG! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ TACKLE!
Gengar:GEEEEENG! Με τη γλώσσα του άρπαξε το Turtwig το αγκάλιασε σφιχτά και το δάγκωσε με τα δηλητηριώδη δόντια του(Poison Fang) . Turtwig fainted…
K:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ POKEMON; ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΑΑ!
G:ΤΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;!
K:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕ Μ’ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΤΕ! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!
G:Μια στιγμή…ABSOL! Ξέρω ότι δεν είμαι ο αφέντης σου αλλά αν μ’ακούσεις θα νικήσουμε αυτό το Gengar. Το Absol σταμάτησε να κλαίει και αμέσως κοίταξε σοβαρά τον George’T.
K:ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ GENGAR!
G:Θα το κάνω! ABSOOOL! PURSUUUIT!
Absol:AAAAAAABSOOOOOOOOOLLLL!
Το Gengar απ’τη δύναμη του μανιασμένου Absol oύρλιαξε κι εξαφανίστηκε πίσω απ’τον τοίχο.
G:Ναιιι! Τα κατάφερα! Μπράβο Absol! Eλπίζω να βοηθήσεις έτσι και τον Skorp στο έμβλημα.
K:Ωραία , πάω να βρω το Litwick μου , καληνύχτα ! Δε θα σας ξαναενοχλήσει το φάντασμα! Α και μην ανυσηχείς για το ταβάνι…δεν θα πέσει…απλά είναι ένα ζευγαράκι από πάνω.
Και έτσι ο George’T έπεσε και πάλι για ύπνο.
TO BE CONTINUED...
-Φαντάσμα; Έλα τώρα αυτά υπάρχουν μόνο στα παραμύθια!
-Καλά…τέλως πάντων έλα καληνύχτα το πρώτο έμβλημα μας περιμένει…
-Άντε καληνύχτα…!
Την ίδια στιγμή μες στο ξενοδοχείο έμπαινε ο Pokemaniac με την δίμετρη ξανθιά Κatarina.
-ΩΠ! ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ! Φώναξε απ’την ρεσεψιόν ο King.
-Καλησπέρα θέλουμε ένα δίκλινο. Με διπλό κρεβάτι φυσικά... , πέταξε ένα πενηντάρικο στον πάγκο και η Liza το κοίταξε με λιγούρα. Το Pichu κρυφογέλασε. Η Katarina ψιθύρισε κάτι στον Pokemaniac , αυτός χαμογέλασε και ο King του είπε:
-Λοιπόν , το καλύτερο δωμάτιο για σας τους δύο! Δωμάτιο 202 στο δεύτερο όροφο…!
-Ωραία….πάμε.
-Α ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
-Katarina , είμαι το φάντασμα της όπερας για σένα απόψε. Είπε ο Pokemaniac εκμεταλευόμενος μία ακόμα ευκαιρία για ατάκα και χώθηκαν οι τρεις τους (αυτός , αυτή και το Pichu) μέσα στο δωμάτιο.
Ξαφνικά απ’την πόρτα που δεν έκλεινε καλά , ένα μωβ χοντρό πράμα μπήκε μέσα.
Όμως μετά από λίγο βγήκε και κατευθύνθηκε προς τα κάτω.
Την ίδια στιγμή ο Skorp και το Absol είχαν λιώσει στον ύπνο ενώ ο George’T κρύωνε και είχε χωθεί σε μία γωνία του κρεβατιού με το μικρό σεντόνι του.Ξαφνικά κοίταξε από πάνω του. Είδε κάτι μωβ να ξεπροβάλει απ’το ταβάνι και ξαφνικά ένα μωβ χοντρό πλάσμα προσγειώθηκε πάνω του.
-….. Το τέλος έφτασε , σκέφτηκε πριν ουρλιάξει.
-ΣΚΑΣΜΟΣ! Ακούστηκε απ’την μεριά του Skorp και μετά έπεσε απ’το κρεβάτι. Το Absol τρόμαξε και έτρεξε στην αγκαλιά του George.
G:ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ! Ένα Gengar βρισκόταν πάνω του. Και ναι πήγαινε να τον γλύψει με την μακριά του γλώσσα. Το Absol άρχισε ξαφνικά να κλαίει. Ο George κατάλαβε πως κάτι πήγαινε στραβά. Το πάτωμα ταρακουνιόταν άσχημα από πάνω λες και θα’φευγε απ’τη θέση του. Ήταν ένας εφιάλτης μάλλον. Αλλά προφανώς ήταν απλά η χειρότερη νύχτα της ζωής του. Ο Skorp ροχάλιζε στο πάτωμα και το Absol έκλαιγε. To Gengar τον έγλυφε και το ξενοδοχείο έτρεμε σαν σεισμόπληκτο.
-ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Τότε η πόρτα έσπασε (όχι ότι στηριζόταν και πολύ). Και εμφανίστηκε ο King!
Litwick:LIIIIT!
George:Συγγνώμη αλλά πρόκειται να πέσει και το ταβάνι...Αλλά ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!
King:Έλα Litwick! ΕΜBER!
Το Gengar πετάχτηκε στον αέρα και πέταξε μια μπάλα σκιάς στο Litwick τριπώντας το πάτωμα.
G:TURTWIIIIG! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ TACKLE!
Gengar:GEEEEENG! Με τη γλώσσα του άρπαξε το Turtwig το αγκάλιασε σφιχτά και το δάγκωσε με τα δηλητηριώδη δόντια του(Poison Fang) . Turtwig fainted…
G:ΤΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;!
G:Μια στιγμή…ABSOL! Ξέρω ότι δεν είμαι ο αφέντης σου αλλά αν μ’ακούσεις θα νικήσουμε αυτό το Gengar. Το Absol σταμάτησε να κλαίει και αμέσως κοίταξε σοβαρά τον George’T.
G:Θα το κάνω! ABSOOOL! PURSUUUIT!
Absol:AAAAAAABSOOOOOOOOOLLLL!
Το Gengar απ’τη δύναμη του μανιασμένου Absol oύρλιαξε κι εξαφανίστηκε πίσω απ’τον τοίχο.
G:Ναιιι! Τα κατάφερα! Μπράβο Absol! Eλπίζω να βοηθήσεις έτσι και τον Skorp στο έμβλημα.
K:Ωραία , πάω να βρω το Litwick μου , καληνύχτα ! Δε θα σας ξαναενοχλήσει το φάντασμα! Α και μην ανυσηχείς για το ταβάνι…δεν θα πέσει…απλά είναι ένα ζευγαράκι από πάνω.
Και έτσι ο George’T έπεσε και πάλι για ύπνο.
TO BE CONTINUED...
03-10-2011, 06:21 PM
Lolwat.
Να πάρει ήθελα να προτείνω να βάλεις κανέναν deliverα με Delibird,αλλά και το σουβλατζίδικο και η πιτσαρία έχουν ήδη περάσει από την ιστορία.
Να πάρει ήθελα να προτείνω να βάλεις κανέναν deliverα με Delibird,αλλά και το σουβλατζίδικο και η πιτσαρία έχουν ήδη περάσει από την ιστορία.
03-10-2011, 07:53 PM
Κοίτα θα γκρίνιαζα ότι το GEngar δε γίνεται να κινηθεί από ένα μωρό Absol, αλλά αφού έχει άθλιες άμυνες συγκρατούμαι .
03-10-2011, 08:07 PM
(03-10-2011 07:53 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Κοίτα θα γκρίνιαζα ότι το GEngar δε γίνεται να κινηθεί από ένα μωρό Absol, αλλά αφού έχει άθλιες άμυνες συγκρατούμαι .
Μήπως εννοείς νικηθεί;
Γραπτό σαρδάμ πρώτη φορά βλέπω.
03-10-2011, 08:22 PM
(03-10-2011 12:36 PM)Aldark Wrote: [ -> ]!
Γιατι φοναζω? Τεσπα σοβαρα.......wtf ειναι αυτο που επισιμανα....? ¬.¬
Τεσπα εξερεσε την φραση και το οτι ειμαι ο μονος που φωναζει σαν ηληθιος() Το επ οπως παντα ηταν τελειο
Υ.Σ:Τι στο καλο κανει ο Pkmn640 με την Κατερινα εκει πανο? ο_Ο
03-10-2011, 08:48 PM
(03-10-2011 08:22 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ](03-10-2011 12:36 PM)Aldark Wrote: [ -> ]!
Τεσπα εξερεσε την φραση και το οτι ειμαι ο μονος που φωναζει σαν ηληθιος() Το επ οπως παντα ηταν τελειο
Παίζουνε σκάκι.
03-10-2011, 08:55 PM
μπα. Παίζουν Black-White μάχη
03-10-2011, 09:27 PM
(03-10-2011 08:07 PM)Terraplant Wrote: [ -> ](03-10-2011 07:53 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Κοίτα θα γκρίνιαζα ότι το Gengar δε γίνεται να κινηθεί από ένα μωρό Absol, αλλά αφού έχει άθλιες άμυνες συγκρατούμαι .
Μήπως εννοείς νικηθεί;
Γραπτό σαρδάμ πρώτη φορά βλέπω.
Ναι, δίκιο έχεις. Άλλα θα το αφήσω "κινηθεί" για να γελάμε .
Υ.Γ. Θεωρητικά βέβαια, ούτε να κινηθεί μπορεί, αφού το ένα είναι άυλο(φάντασμα). Βέβαια αυτό δεν κολλάει με τις "άθλιες άμυνες".
(03-10-2011 08:22 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ](03-10-2011 12:36 PM)Aldark Wrote: [ -> ]!
Εκεί "πανο" κάνουνε τον μελλοντικό γιο τους, τον Πάνο.
03-10-2011, 09:49 PM
Υπόψιν ότι έπαιζε τρίο badge με pichu + εμένα + την Ρωσίδα
Τυχερή η Ρωσίδα, τον καλύτερο του χωριού βρήκε να περάσει την όμορφη νύχτα της , η Stella77 πιστεύω ότι είναι ποιο καλή σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει μέλλον ακόμη , θα τη δω σε επόμενο episode.
Βέβαια έπρεπε ο Aldark να έβαζε κάνα ποιο normal όνομα, όπως Radia Bulquodova η Inna Makawaludova. (αυτά μου ήρθαν πρόχειρα σαν ονόματα που ξέρω από Ρωσία)
Καταρίνα είναι fail πάντως.
@Stella77, το dominator το βρήκα σαν έμπνευση από εδώ, και το έγραψα μετά σαν όνομα blog (στο μέλλον θα πάρει αξία αν μου το ζητήσει η corsair).
Τυχερή η Ρωσίδα, τον καλύτερο του χωριού βρήκε να περάσει την όμορφη νύχτα της , η Stella77 πιστεύω ότι είναι ποιο καλή σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει μέλλον ακόμη , θα τη δω σε επόμενο episode.
Βέβαια έπρεπε ο Aldark να έβαζε κάνα ποιο normal όνομα, όπως Radia Bulquodova η Inna Makawaludova. (αυτά μου ήρθαν πρόχειρα σαν ονόματα που ξέρω από Ρωσία)
Καταρίνα είναι fail πάντως.
@Stella77, το dominator το βρήκα σαν έμπνευση από εδώ, και το έγραψα μετά σαν όνομα blog (στο μέλλον θα πάρει αξία αν μου το ζητήσει η corsair).
03-10-2011, 09:53 PM
Χεχεχε xD Ευτυχώς δεν έσπασε το ταβάνι
03-10-2011, 10:04 PM
(02-10-2011 04:01 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ginetai na valoume ton domino na hackarei to absol mou na to kanei male?εύκολο,
βάζεις την Pokeball στο drive του νέου μου Laptop
γράφω τον κώδικα:
Quote:#include <stdio.h>και έτοιμος, έχεις αρσενικό absol που να φορά string
#include <conio.h>
#include <stdlib.h>
#include <pokeball.h>
#include <string.h>
#include <pokemon.h>
#include <status.h>
input ser0 > pokemon1.pkm;
filter pokemon1.pkm :: Grender ::> filed : /0;
if (pokemon1.pkm :: Grender ::> filed : /0) == female; then
status.mon = status.mon+1;
DROP 'pokemon1.pkm :: Grender ::> filed : /0';
ALTER 'pokemon1.pkm :: Grender ::> filed : /0' ==> male;
else
echo "system error, try again"
fi
DROP filter
//add a string to absol */ ADD 'pokemon1.pkm :: dress ::> field : /0' ==> string
output pokemon1.pkm && 0x0000A3 > ser0
REM pokemon1.pkm && 0x0000A3
END