Αldark, πολυαγαπημενε συνανθρωπε και φιλε απο τον στρατο που δεν πηγα ακομα...
![Toungue Toungue](smilies/tongue.gif)
Δεν με νοιαζει ουτε πως ουτε ως τι θα με βαλεις, απλα ζηταω να το κανεις καποια στιγμη και να μου βαλεις ενα Dusknoir η ενα Duskull αν το πρωτο πεφτει πολυ μεγαλο για σταρτερ.Α, και , αν γινεται, να ξερει Pain Split.Eπισης, προκειμενου να μπορεσεις να βαλεις περισσοτερους μεσα σε ενα επ. , σου λεω οτι δεν θα με χαλαγε καθολου να με εβαζες villain.
(Και για του λογου του αληθες, μολις προσφατα αξιωθηκα να ριξω μια ματια σε αυτο το thread.Ειμαι απαραδεκτος!)
Nα παρει, δεν μπορω να δω το reply μου.Κακο αυτο.Σε περιπτωση που δεν φαινεται..δεν πειραζει! Θα το διορθωσω οτι και ειναι και θα ξανακανω απαντηση!
Έχω την εντύπωση ότι όσοι δεν μπήκαμε ακόμα έχουμε κάτι να κάνουμε με την ομάδα που έβαλε τη φωτιά
.
EDIT: @Argente Ούτε 'γώ το έβλεπα, αλλά αφού έκανα post το βλέπω.
(15-11-2011 12:36 AM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Έχω την εντύπωση ότι όσοι δεν μπήκαμε ακόμα έχουμε κάτι να κάνουμε με την ομάδα που έβαλε τη φωτιά
.
EDIT: @Argente Ούτε 'γώ το έβλεπα, αλλά αφού έκανα post το βλέπω.
Γιατι να εχετε εσεις τους καλους ρολους?
(πλακα κανω φυσικα
)
Μην γινει τιποτα τετοιο γιατι ο Aldark θα επανονομασει το thread "Πυρκαγιες στον καιρο του Μνημονιου"
don't give me ideas xD
δεν εφταιγα εγω για το προβλημα με τα ποστ παντως
, call the mods
Και ένα μικρό Preview , για να απαλύνει τον πόνο...
-Το όνομά μου είναι Skorp , γεννήθηκα πριν από ελάχιστα χρόνια στην Αθήνα. Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν άσχημη. Ούτε και όμορφη. Πάντα ήθελα τη συντροφιά ενός Pokemon , αλλά η οικογένειά μου δεν είχε πολλά χρήματα για να αγοράσω ένα. Είχαμε οικονομικά προβλήματα πριν την κρίση. Έτσι το μόνο Pokemon με το οποίο είχα σχέση ήταν το Trubish του σκουπιδιάρη… Ντάξει , δεν με χάλαγε το όλο θέμα. Όσο μεγάλωνα , έβλεπα διάφορους ανθρώπους να έχουν Pokemon και να ζουν μαζί τους. Ίσως ζήλεψα κάτι παιδιά που είχαν Mareep και τα χτένιζαν στο νήπιο. Ή τους κάγκουρες με τα Hunduur που με δείρανε στο γυμνάσιο. Αλλά όχι , ποτέ δεν έκλαψα. Ίσως μόνο τότε που 2 Magicarp του θείου μου μπήκαν στο παντελόνι μου. Λοιπόν , το Absol είναι το πρώτο μου Pokemon και είμαστε μαζί δυο μέρες. Το ότι έχασε με δύο κινήσεις από ένα Geodude δε σημαίνει κάτι ε;! Ή μάλλον…ε…όχι σημαίνει ότι δε θα συνεχίσω την διήμερη καριέρα μου ως εκπαιδευτής. Θα γίνω συντονιστής.
μην ξεχασεις να πεις οτι εκτος απο τα Magicarp στο παντελονι του τα Bidoof της θειας μου ροκανισαν το ξυλινο αλογακι του που ηταν και το μοναδικο του παιχνιδι xD
(14-11-2011 12:17 AM)Aldark Wrote: [ -> ]υπομονη , 31/11/2011 ![Cool Cool](smilies/cool.gif)
Aυτη η ημερομηνια, ανακαλυψα μολις σημερα οτι δεν υπαρχει.Ρε μηπως και μας παιζεις κανα βρωμικο κολπο ?
Just kidding.
Opos eixai pei kai mia psixi 2 selides prin ''tou dimosiou katadises'' [skorp]
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
ALL EYEZ ON SKORP
-Το όνομά μου είναι Skorp , γεννήθηκα πριν από ελάχιστα χρόνια στην Αθήνα. Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν άσχημη. Ούτε και όμορφη. Πάντα ήθελα τη συντροφιά ενός Pokemon , αλλά η οικογένειά μου δεν είχε πολλά χρήματα για να αγοράσω ένα. Είχαμε οικονομικά προβλήματα πριν την κρίση. Έτσι το μόνο Pokemon με το οποίο είχα σχέση ήταν το Trubish του σκουπιδιάρη… Ντάξει , δεν με χάλαγε το όλο θέμα. Όσο μεγάλωνα , έβλεπα διάφορους ανθρώπους να έχουν Pokemon και να ζουν μαζί τους. Ίσως ζήλεψα κάτι παιδιά που είχαν Mareep και τα χτένιζαν στο νήπιο. Ή τους κάγκουρες με τα Houndour που με δείρανε στο γυμνάσιο. Αλλά όχι , ποτέ δεν έκλαψα. Ίσως μόνο τότε που 2 Magicarp του θείου μου μπήκαν στο παντελόνι μου. Λοιπόν , το Absol είναι το πρώτο μου Pokemon και είμαστε μαζί δυο μέρες. Το ότι έχασε με δύο κινήσεις από ένα Geodude δε σημαίνει κάτι ε;! Ή μάλλον…ε…όχι σημαίνει ότι δε θα συνεχίσω την διήμερη καριέρα μου ως εκπαιδευτής. Θα γίνω συντονιστής.
Ο King και ο George’t τον κοίταξαν στα μάτια. Τι ακριβώς είπε;
-Ότι ακούσατε , τo Absol κι εγώ αποφασίσαμε να γίνουμε συντονιστές. King , George , I’m going mah way! Αφήνω το εκπαιδευτιλίκι σε εσάς!
George’T:Αλήθεια; Τα εννοείς αυτά;
Skorp:ΑΧΑ! Πήρα ήδη έναν μικρό οδηγό με τα τελευταία μου 7 ευρώ για διαγωνισμούς. Θα χρειαστώ όμως άλλα 30 ευρώ για τον εξοπλισμό. ΩΠ! Έρχεται ο σερβιτόρος , πληρώστε τον γιατί δεν έχω , α και παραγκείλτε μου και ένα Cheeseburger ακόμα. Ή μάλλον….Ε! ΦΙΛΕ! ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΕΝΑ CHEESEBURGER! ΚΕΡΝΑΕΙ Ο KING!
King:ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑΑΑ;
Skorp:King=Money dude , το ξέρεις αυτό , ΒΑΣΙΛΙΑ!
George’T: Ε Skorp , ξενοδόχος ήταν όχι βασιλιάς…
King:Και λόγω οικονομικής στενότητας δε μπορώ να κεράσω…
George’T:Και χρειαζόμαστε τα λεφτά μου για να αγοράσουμε εισιτήρια για το λεωφορείο.
Σερβιτόρος: Ωραία , θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ στη ΛΑΝΤΖΑ!
Κι έτσι η δύσκολη μέρα , έφερε ένα ακόμα πιο δύσκολο βράδυ. Ο King και ο George’T πλένανε πιάτα ενώ ο Skorp σκεφτότανε τις ένδοξες μέρες που έρχονταν. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ. Κατά τις τρεις τα ξημερώματα πλήναν όλα τα πιάτα και βγήκαν με τις κλοτσιές απ’το fast-foodάδικο.
K:Παιδιά , νομίζω ότι η περιπετειά μας άρχισε άδοξα.
S:Εγώ πάντως πείνασα.
K:MA ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!
G:Μη φωνάζεις , νυστάζω….
K:Ε , πάμε στο σπίτι μου για απόψε…
G:Πάντως , δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι , πρέπει να μαζέψουμε μερικά λεφτά. Όσο μπορούμε. Χρειαζόμαστε αρκετά έξοδα για να ζήσουμε , θα πρέπει να πηγαίνουμε πάνω κάτω σε όλη την Αττική για εμβλήματα…
S:…Και διαγωνισμούς George! Μην ξεχνάς!
G:Ναι οκ…
Η Liza δε χάρηκε πολύ που αντί να φύγει ο αδερφός της κουβάλησε και άλλους δύο μαντράχαλους στο σπίτι. Το Purloine της μάλιστα θα είχε πολλά προβλήματα με το Absol του Skorp. Αλλά αυτά άνηκαν στο μέλλον. Προς το παρών ήρθαν για μια μέρα. Την ίδια στιγμή ο Pokemaniac βρισκόταν στο γνωστό bar…..Μη ρωτήσετε τι έγινε.
Το επόμενο πρωί ήρθε και η Liza ανακάλυψε ότι οι φίλοι του αδερφού της θα έμεναν εκεί για λίγο. Ο George’T κι ο King αποφάσισαν να παύσουν λίγο την περιπέτειά τους , μέχρι να μαζέψουν λίγα λεφτά. Μιας και δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι του , υπήρχαν προβλήματα , ο George’T θα έμενε εκεί. Ο Skorp έτσι κι αλλιώς δεν είχε σπίτι (τον έδιωξαν , λόγω νοικιού) . Εκτός αυτού θα έπρεπε να περιμένει λίγο μέχρι να αρχίσει η σεζόν στους διαγωνισμούς. Μέχρι τότε θα έπιανε ΦΟΒΕΡΑ-ΕΞΥΠΝΑ-ΚΟΥΛ-ΟΜΟΡΦΑ-ΣΚΛΗΡΑ Pokemon και θα μάζευε όλο τον εξοπλισμό. Περιττό να αναφέρω ότι το πρώτο βράδυ το ψυγείο είχε αδειάσει.
-ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ!
-Μα Liza , το σπίτι αυτό ανήκει και στους δυο μας…
-ΝΑ ΜΟΥ!
-Εσύ δε θα βρεις δουλειά; Έτσι έλεγες.
-ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ 5 ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΠΙΤΤΑ ΣΤΗ ΚΑΘΙΣΙΑ ΜΟΥ.
-Ούτε εγώ…είναι πολύ βαρύ.
-Χάνετε παιδιά , είναι πολύ γευστικό , είπε ο Skorp ο οποίος μάσαγε ένα κεμπάπ με τζατζίκι και πίττα.
-ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ;
Το πρωί βρέθηκαν στο δρόμο. Ταυτόχρονα οι εξελίξεις έτρεχαν , οι ένοχοι για την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο αναζητούνταν , αλλά ο επικεφαλής δήλωσε ότι θα ήταν δύσκολο να βρούμε τα κίνητρα και τους αληθινούς υπάιτιους. Ενώ , όλοι ψάχνανε ποιος έκλεψε από το GTS ένα σπάνιο αρχαίο Pokemon και ένα Zorua. Ήταν πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Ο Pokemaniac τα παρατηρούσε αυτά από την τηλεόραση του δωματίου του στο Hilton. Δεν κινδύνευε. Μέχρι τώρα.
Ο Skorp ξεκίνησε κατά τις 11 να πάει να βρει δουλειά. Πάλι σερβιτόρος θα κατέληγε , ήταν σίγουρος. Έπρεπε να αφοσιωθεί στην καριέρα του αλλά , ήταν αναγκασμένος να βρει δουλειά γιατί θα έμενε χωρίς σπίτι. Καθώς προχωρούσε από το πάρκο ξαφνικά το μάτι του είδε ένα Shinx. Αγνόησε. Το ξαναείδα να τρέχει. Θυμήθηκε ότι είναι Pokemon ηλεκτρισμού. Αγνόησε. Θυμήθηκε ότι μπορούσε να βοηθήσει σε διαγωνισμό. Αγνόησε. Θυμήθηκε ότι γίνεται Luxray. Τα μάτια του έλαμψαν.
-SHINX! ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! Έψαξε πάνω του να βρει Pokeball. Είχε μόνο ΜΙΑ. <<SHIT>> είπε.
-ABSOOOL! ΚΑΝΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ SHINX!
Όλοι ξαφνικά κοίταγαν τον Skorp. Ήταν η ώρα να λάμψει.
Με ένα Pursuit το Shinx ξαφνιάστηκε και έπεσε πίσω. Έκανε Leer μα δεν πέτυχε. Ένα Tackle το στρίμωξε. Ένα δικό του Tackle χτύπησε το Absol όμως δεν ήταν αρκετά ικανό. Άλλο ένα Pursuit και η Poke-ball έφυγε. Και το Shinx πιάστηκε. Και όλοι χειροκρότησαν.
THE LEGEND STARTS!
Αντε επειτελους
Καλο
![Smile Smile](smilies/smile.gif)
μονο μια ερωτηση......ποιο ειναι το
hurr-durr huduur?
Αχχ..πανω που αρχισε το στερητικο συνδρομο
Ωραια η αρχη ττου Skorp.Ομως αυτο που δεν καταλαβαινω..ποτε βρεθηκε ο Pokemaniac απο το καμενο ξενοδοχειο στην Αθηνα μεχρι το Hilton ? H θεωρητικα υπαρχει μια χρονικη διαφορα μεταξυ αυτου κι του προηγουμενου Part ?
(05-12-2011 12:37 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Αχχ..πανω που αρχισε το στερητικο συνδρομο ![Toungue Toungue](smilies/tongue.gif)
Ωραια η αρχη ττου Skorp.Ομως αυτο που δεν καταλαβαινω..ποτε βρεθηκε ο Pokemaniac απο το καμενο ξενοδοχειο στην Αθηνα μεχρι το Hilton ? H θεωρητικα υπαρχει μια χρονικη διαφορα μεταξυ αυτου κι του προηγουμενου Part ?
Θα γράψω ένα part αυτού του κομματιού.