Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
BLUE Wrote:Ρε παιδια, ακουω αυτα που λετε απο πολλους και αισθανομαι περιεργος.Δεν βρισκω κανενα ενδιαφερον στα Warioware μετα απο τα πρωτα πεντε λεπτα.

paixe me filous fere filarakia /non gamers / hardcore /gomenes kai ktl

kai meta ama peis oti den sou aresei ( na min epairnes wii ) xaax0ax0a00ax0xa0x0xaa00x0xa0ax0ax0 pantos warioware kai kopelies pane parea xD
ω ναι.εχει δικιο.γι αυτο και πηρα για δωρο στον Ninjomewtwo το warrioware μπας και βρει καμια αλλα...
den peirazei mwre... gia olous exei o 8eos... ela apo sepembrio ama perasw istoria & arxaiologia pou 8elw 8a pigainoume parea sto kapodistriako kai 8a epilegoume mias kai 8a exei pli8wra xD
ωωωωωωωωωω ναιι.ηδη σε συμπαθισα,λολ
Προσωπικα δεν χρειαζομαι Warioware για να με βοηθησει στις διαφορες κοινωνικες μου σχεσεις.Για μενα παραμενει ενα αστειο και χαζουλι παιχνιδι που δεν θα επαιζα πανω απο μια δυο μερες...
νταξ,εχεις δικιο σε αυτο,αλλα σε σχεση με καποια αλλα games...
BLUE Wrote:Προσωπικα δεν χρειαζομαι Warioware για να με βοηθησει στις διαφορες κοινωνικες μου σχεσεις.Για μενα παραμενει ενα αστειο και χαζουλι παιχνιδι που δεν θα επαιζα πανω απο μια δυο μερες...
Ξαναλέω. Γούστα είναι. Έγινε χαμός ας πούμε με την Mystery Dungeon κι εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Το ότι δεν αρέσει σε κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Εκτός αν ο κάποιος είναι ο Τσακ Νόρρις που τότε το παίχνιδι τρώει μια roundhouse kick. Αλλά δίκιο είχες. Αφού παίξεις από μια-δυο φορές όλα τα mini-games γίνεται λίγο βαρετό...
Ας γυρισουμε στο θεμα μας...
Ο κεντρικός επεξεργαστής του Wii ανήκει στην οικογένεια των PowerPC CPU και έχει την κωδική ονομασία Broadway. Είναι κατασκευασμένος με την τεχνολογία 90 nm SOI CMOS από την IBM και αναπτύχθηκε από κοινού με την Nintendo. Ο επεξεργαστής γραφικών του Wii έχει κατασκευαστεί από την ATI.
To Wii έχει τέσσερις θύρες που δέχονται τα κλασικά χειριστήρια του Nintendo GameCube. Επιπλέον έχει δύο θύρες για τις κάρτες μνήμης του GameCube. Στο πίσω μέρος της κονσόλας, βρίσκεται η θύρα εξόδου AV, η οποία δίνει την δυνατότητα σύνδεσης του Wii με τηλεοράσεις, μέσω καλωδίων Component, Composite ή S-video.
Για τελος το Wii έχει μοντέρνα σχεδίαση που αποτελεί καλαίσθητη προσθήκη δίπλα σε οποιαδήποτε τηλεόραση. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.
poso exei to nintendo wii?endiaferomai na to parw!an borei kapoios as mou pei poso exei kai to nintendo kai to pokemon battle revolution.
To Wii κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ, αξίζει να το πάρεις πίστεψε με. Τώρα για το Pokemon Battle Revolution, δεν έχει καν δημοσιευτεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.
a3izei e?a den exei kukloforhsei to pokemon battle revolution?nomiza eixe bgei!3ereis pote peripou 8a bgei?
Δυστυχώς όχι, αν και νομίζω ότι στην Αμερική κυκλοφόρισε ή θα κυκλοφορήσει, θα σε γελάσω.
nai nomizw oti eixa dei se ena site oti sthn Amerikh kukloforhse 25 iouniou.den eimai sigouros omws...esy exeis wii?
Μη το κάνουμε και chat channel εδώ, αν θές έλα στο Chatroom του site.
kala asto ekana m.....a kai den borw na bw kan.den peirazei
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's