19-12-2006, 10:49 PM
22-12-2006, 03:07 PM
Τερμάτισα και εγώ σήμερα το Zelda ύστερα από 36 ώρες και 41 λεπτά, αν και μπορούσα να κάνω πιο γρήγορα αλλά ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού χάζευα τα μαγευτικά τοπία και έκανα βόλτες με το άλογο. Είναι απίστευτο το παιχνίδι, τόσο καλό όσο το αγαπημένο μου Ocarina. Και η μάχη στο τέλος με τον Ganondorf είναι τρομερή και πρέπει να φάει και πολλές για να πεθάνει όχι όπως στο Wind Waker που μπορούσες να το τερματίσεις χωρίς ούτε καν τον ακουμπήσεις.
Και όσο για τη διάρκεια μπορεί να το τερμάτισα σε 2 βδομάδες αλλά έχει τόσα άλλα πράγματα ακόμα να κάνεις για να το ολοκληρώσεις. Θυμάμαι το Wind Waker το είχα τερματίσει και αυτό σε 2 βδομάδες και έγραφα και Πανελλήνιες εκείνο τον καιρό αλλά μου πήρε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι για να ολοκληρώσω τα πάντα και να το τερματίσω ξανά με 3 καρδιές και ένα μπουκάλι. Επομένως έχω ακόμα πολύ λιώσιμο με το Twilight Princess.
Και όσο για τη διάρκεια μπορεί να το τερμάτισα σε 2 βδομάδες αλλά έχει τόσα άλλα πράγματα ακόμα να κάνεις για να το ολοκληρώσεις. Θυμάμαι το Wind Waker το είχα τερματίσει και αυτό σε 2 βδομάδες και έγραφα και Πανελλήνιες εκείνο τον καιρό αλλά μου πήρε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι για να ολοκληρώσω τα πάντα και να το τερματίσω ξανά με 3 καρδιές και ένα μπουκάλι. Επομένως έχω ακόμα πολύ λιώσιμο με το Twilight Princess.
22-12-2006, 09:08 PM
Μα γιατί βιάζεστε όλοι να τα τερματίσετε? Δε θα χαλάσει και ο κόσμος αν το τερματίσεις τίποτα 3 μήνες μετά....
22-12-2006, 09:25 PM
Συμφωνω με τον Birch. Δεν σκοπευω να τερματισω το Legend Of Zelda μεσα στα Χριστουγεννα. Θα προτιμησω να παιζω Wii Sports με τις ωρες μεχρι να μου ξεκολλησει κανα χερι και να το ψαχνω...!
22-12-2006, 09:32 PM
Μόνο μην σου πεταχτεί το control απο το χέρι....
Τεσπα ακούστε: Καθώς βόλταρα σήμερα στην Χάνδακος (γνωστή οδός του Ηρακλείου) είδα ενα video club και είχε το Wii. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι το remote control ειναι πάρα πολύ μικρό!
Σ'αυτή την φωτό εσάς δε σας φαίνεται μεγάλο? Μήπως το κρατά κάνα 4χρονο? Γιατί εγώ όταν το έπιασα, πιο μεγάλο ήταν το χέρι μου!!! Και το Wii... Αλλά δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά με την φωτό.
Τεσπα ακούστε: Καθώς βόλταρα σήμερα στην Χάνδακος (γνωστή οδός του Ηρακλείου) είδα ενα video club και είχε το Wii. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι το remote control ειναι πάρα πολύ μικρό!
Σ'αυτή την φωτό εσάς δε σας φαίνεται μεγάλο? Μήπως το κρατά κάνα 4χρονο? Γιατί εγώ όταν το έπιασα, πιο μεγάλο ήταν το χέρι μου!!! Και το Wii... Αλλά δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά με την φωτό.
23-12-2006, 08:32 PM
Η γωνία της φότο θα είναι.
24-12-2006, 04:49 PM
Τέσπα, το πήρα πριν ένα μισάωρο. Το κακό είναι ότι η μάνα μου βλέπει το αναθεματισμένο "Αλλαξε το", και δε μπορω να το βάλω!
24-12-2006, 05:28 PM
Εγώ θα το πάρω αύριο το ρημάδι... Μήνες το περίμενα...
(τι εννοείς?)
(τι εννοείς?)
24-12-2006, 06:00 PM
Εννοει οτι βλεπει η μητερα του τηλεοραση και δεν τον αφηνει να παιξει! ΧΑΧΑΧΑ!
24-12-2006, 06:27 PM
Πες της μανας σου: "Μάνα, βγάλε το αναθεματισμένο "Άλλαξέ το", μη σου αλλάξω ΕΓΩ τα φώτα..."
24-12-2006, 09:17 PM
εεε.ΚΑΦΡΟΣ!
Κι όσο για το Wii.... Είδα στο Google και στο YouTube τα ατυχήματα που έχουν συμβεί με το Wii.... Και διαπίστωσα ότι χρειάζομαι χώρο για να το απολαύσω. Όχι σαν κάποιος που έπαιζαν στην υπόγα/αποθήκη Wii(και έσπασαν και ένα φωτιστικό)! Κι αυτό (το χώρο) δεν τον έχω. Έτσι κι αλλιώς, όσον αφορά στα μεγάλα παιχνίδια δεν είμαι και πολύ fun! Game Boy για πάντα!!! Εδώ βαριέμαι να προχωρήσω το Zelda: Ocarina Of Time: Master Quest το οποίο μου αρέσει κι όλας! Που να πάω ξυπόλητος στ' αγκάθια!? Δε θα το πάρω!
Κι όσο για το Wii.... Είδα στο Google και στο YouTube τα ατυχήματα που έχουν συμβεί με το Wii.... Και διαπίστωσα ότι χρειάζομαι χώρο για να το απολαύσω. Όχι σαν κάποιος που έπαιζαν στην υπόγα/αποθήκη Wii(και έσπασαν και ένα φωτιστικό)! Κι αυτό (το χώρο) δεν τον έχω. Έτσι κι αλλιώς, όσον αφορά στα μεγάλα παιχνίδια δεν είμαι και πολύ fun! Game Boy για πάντα!!! Εδώ βαριέμαι να προχωρήσω το Zelda: Ocarina Of Time: Master Quest το οποίο μου αρέσει κι όλας! Που να πάω ξυπόλητος στ' αγκάθια!? Δε θα το πάρω!
26-12-2006, 08:34 AM
8a to paro kai ego for Christmas!! i can't wait!! einai sta ali8ia toso kalo oso fenetai??
26-12-2006, 11:56 AM
ema8a oti to wii tsiparete!!!!!!!
26-12-2006, 12:20 PM
pali gia hacking milas?
Anyway, sorry poy grafo sta greeklish, alla to Opera Internet Channel den ypostirizei ellinika . Apo'ti katalavate sas grafo apo to Wii. Tora sas afino, ponese to xeri moy apo to grapsimo
Anyway, sorry poy grafo sta greeklish, alla to Opera Internet Channel den ypostirizei ellinika . Apo'ti katalavate sas grafo apo to Wii. Tora sas afino, ponese to xeri moy apo to grapsimo
26-12-2006, 12:32 PM
Μα εντάξει ρε παιδιά, έλεος!!!! Ακομά και από το Wii θα γράφουμε?!?! Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε μερικά πράγματα! Σε λίγο το Remote Control του Wii θα το χρησιμοποιούμε για κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι, μολύβι, βαράκι κ.ο.κ.