10-10-2006, 03:18 PM
10-10-2006, 09:55 PM
Εγω, ΑΝ παρω, μετα απο χρονο σιγουρα. Παντως δεν ειναι σιγουρο αν θα τσιπαρεται. Ξερεις κανεις ημερομηνια για Wii στην Ελλαδα???
11-10-2006, 12:37 PM
Κοιτα να δεις.
προς jimllink
θα παρω ps3 με το που θα βγει.θα εχω στησει σντισκηνο εξω απο το πλαισιο στο mall και με το που θα ανοιξει θα κανω την πρωτη αγορα ps3 απο το πλαισιο εκεινη την ημερα.Δεν θα το τσιπαρο διοτι ειχα ps2 τσιπαρισμενο και νταξει δουλευε δεν λεω αλλα αυτα τα χριστουγεννα χαλασε(καμια σχεση το τσιπακι απλα πυ ειχα βγαλει το λαδι τοσες ωρες παιχνιδι...)και πηρα καινουριο ΑΝΕΥ τσιπακιου,απο κει και περα αρχοσα να καταλαβαινω ποσο tru ειναι να τα εχεις αυθεντικα ολα τα παιχνιδια και να εισαι νομιμος.Επισης αμα τσιπαρεις το ps3 δεν μπορεις να παιρνεις ανανεωσεις για το λογισμικο,και αφου θα παρω πρωτη σειρα θα χρειαστω καμποσες αναβαθμησεις.
προς ninjomewtwo
Καλα ρε πας καλα?ολα θεμα χρονου ειναι...πιστευεις οτι ο πειρατης της γειτονιας δεν θα βρει τροπο να βγαλει περισσοτερα λεφτα?
Επισης
Κατι που εμαθα πριν καιρο και δεν ξερω αν το ξερετε και κατα ποσο ισχυει στην Ελλαδαρα μας ειναι οτι μπορεις να τσιπαρεις την κονσολα σου νομιμα καθως με την κονσολα σου μπορεις να κανεις Ο,ΤΙ θελεις,εκει που δεν εχεις δικαιοματα ειναι στα C(L)OPYRIGHTS των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
προς jimllink
θα παρω ps3 με το που θα βγει.θα εχω στησει σντισκηνο εξω απο το πλαισιο στο mall και με το που θα ανοιξει θα κανω την πρωτη αγορα ps3 απο το πλαισιο εκεινη την ημερα.Δεν θα το τσιπαρο διοτι ειχα ps2 τσιπαρισμενο και νταξει δουλευε δεν λεω αλλα αυτα τα χριστουγεννα χαλασε(καμια σχεση το τσιπακι απλα πυ ειχα βγαλει το λαδι τοσες ωρες παιχνιδι...)και πηρα καινουριο ΑΝΕΥ τσιπακιου,απο κει και περα αρχοσα να καταλαβαινω ποσο tru ειναι να τα εχεις αυθεντικα ολα τα παιχνιδια και να εισαι νομιμος.Επισης αμα τσιπαρεις το ps3 δεν μπορεις να παιρνεις ανανεωσεις για το λογισμικο,και αφου θα παρω πρωτη σειρα θα χρειαστω καμποσες αναβαθμησεις.
προς ninjomewtwo
Καλα ρε πας καλα?ολα θεμα χρονου ειναι...πιστευεις οτι ο πειρατης της γειτονιας δεν θα βρει τροπο να βγαλει περισσοτερα λεφτα?
Επισης
Κατι που εμαθα πριν καιρο και δεν ξερω αν το ξερετε και κατα ποσο ισχυει στην Ελλαδαρα μας ειναι οτι μπορεις να τσιπαρεις την κονσολα σου νομιμα καθως με την κονσολα σου μπορεις να κανεις Ο,ΤΙ θελεις,εκει που δεν εχεις δικαιοματα ειναι στα C(L)OPYRIGHTS των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
11-10-2006, 01:45 PM
Εγω θα προσπαθησω να τα παρω και τα δυο. Απο κει και περα αν δεν τα καταφερω θα παρω σιγουρα το PS3.
11-10-2006, 01:56 PM
Eγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο που να μην έχει ή είχε PSX και PS2 και που να μην το έχει τσιπάρει και να χαλάει ή χαλούσε του κόσμου τα 500άρικα στο πειρατή της γειτονιάς του για αντιγραφές. Μόνο ο ξαδερφός μου έχει PS2 και δεν το έχει τσιπάρει, αλλά σταμάτησε να αγοράζει καινούρια παιχνίδια εδώ και 5 χρόνια μετά το Gran Tourismo 3. Δεν τον αδικώ καθόλου.
Το Wii θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.
Το Wii θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.
11-10-2006, 02:06 PM
11-10-2006, 04:05 PM
JimLink Wrote:Eγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο που να μην έχει ή είχε PSX και PS2 και που να μην το έχει τσιπάρει και να χαλάει ή χαλούσε του κόσμου τα 500άρικα στο πειρατή της γειτονιάς του για αντιγραφές. Μόνο ο ξαδερφός μου έχει PS2 και δεν το έχει τσιπάρει, αλλά σταμάτησε να αγοράζει καινούρια παιχνίδια εδώ και 5 χρόνια μετά το Gran Tourismo 3.
Βαλε και καποιον αλλο στην παρομοια κατηγορια. Εχω PS2, δεν το εχω τσιπαρει αλλα παρ' ολα αυτα, συνεχιζω να παιρνω οποιο παιχνιδι βγαινει και με ενδιαφερει.
11-10-2006, 07:39 PM
Charizard2005 σε τιμά το γεγονός αυτό. Πρέπει να είσαι μοναδική να δίνεις 60ευρώ για το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις στο PS2. Μπράβο σου και το λέω πραγματικά.
Δεν πιστεύω όμως να είχες κανένα τσιπαρισμένο PSX?
Δεν πιστεύω όμως να είχες κανένα τσιπαρισμένο PSX?
11-10-2006, 08:35 PM
I hate all that stuff. Γενικος δεν μου αρέσουν τα παρανομα πράγματα. I agree with Char
12-10-2006, 10:08 AM
Εγω θα παρω μονο Wii.θα προτεινα σε σας που θελετε και τα δυο αλλα προτιματε Ps3 να δειτε τις κονσολες σε δραση πριν αποφασισετε.Το Wii για μενα ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλυτερο απο Ps3.Και δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει.Ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα, που τα περιοδικα περι Gaming (τα οποια μεχρι τωρα οπως ολοι οι Ελληνες υποστηριζαν με παθως τα Ps) ειπαν πως στη φετινη Ε3 το Wii εδωσε καλυτερη εικονα απο το Ps3
12-10-2006, 01:07 PM
Κοιτα να δεις, δεν ξερω αν ειναι καλυτερο οπως και ουτε εσυ το ξερεις. Απλως το υποθετεις απο αυτα που εχεις δει/ακουσει μεχρι τωρα. Παντως εγω θα το προτιμησω για τρεις απλους λογους:
1. Βγαινει νωριτερα
2. Λογικα θα ειναι πιο φτηνο απ' το PS3
3. Εχει Ποκεμον!
(Ειχα τσιπαρισμενο psx, χαλασε. Ειχα τσιπαρισμενο ps2, χαλασε. Πηρα καινουργιο και δεν το τσιπαρω οτι και να γινει. Καλυτερα 50-60 ευρω και να παιζω παρα 10 και να μην παιζω. Επισης, υπαρχουν και παιχνιδακια σε προσφορες. Το SoulCalibur3 το πηρα 22 ευρω.)
1. Βγαινει νωριτερα
2. Λογικα θα ειναι πιο φτηνο απ' το PS3
3. Εχει Ποκεμον!
(Ειχα τσιπαρισμενο psx, χαλασε. Ειχα τσιπαρισμενο ps2, χαλασε. Πηρα καινουργιο και δεν το τσιπαρω οτι και να γινει. Καλυτερα 50-60 ευρω και να παιζω παρα 10 και να μην παιζω. Επισης, υπαρχουν και παιχνιδακια σε προσφορες. Το SoulCalibur3 το πηρα 22 ευρω.)
12-10-2006, 02:16 PM
i agree with blue!!! I will definitely buy nintendo wii, or maybe both!!
12-10-2006, 06:04 PM
Βασικα τωρα που δεν το εχω τσιπαρισμενο παιρνω με 60 ευρο μονο οσα games το αξιζουν.τα υπολοιπα τα παιρνω παμφθηνα(χαιρε μεγαλε carrefour)8-22 ευρα.το psx μου που ηταν τσιπαρισμενο ειναι ακομα και χαιρει ακρας υγειας
13-10-2006, 03:57 PM
Ισως να φταιει οτι εχεις να παιξεις κατι αιωνες! Και οσα παιχνιδια αξιζουν, δεν κανουν αναγκαστικα 60 ευρω. Το .Hack// δηλαδη δεν αξιζε κατι παραπανω απο 10 ευρω? Εγω προσωπικα το βρισκω τελειο.
13-10-2006, 04:14 PM