Δικιο εχετε και οι δυο. Αλλα δεν ειναι μονο οτι αρεσει στον καθενα. Ειναι και το τι εχει συνηθισει ο καθενας. Για παραδειγμα καποιος που ειχε PSx και PS2 (billaros) δυσκολα θα αλλαξει τωρα για να παρει το Wii. Και το αντιθετο. Ο BLUE ας πουμε δεν θα αφησει το Wii για PS3 επειδη ειναι Nintendo fan. (Εγω ειμαι εξαιρεση καθως αλλαζω την Sony για την Nintendo
)
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ [*!%^#&]<-----λογοκρισια (ΦΑΓΚΟΤ θα εγραφε)(νο οφενς,φιλοι ημαστε)
Δεν ειμαι [*!%^#&]. Απλως το DS και οι D/P μου εχουν παρει το μυαλο και αποφασισα πως Nintendo Rulez! (Δεν λεω οτι το PS3 δεν θα ειναι καλο)
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΝΤΙΕ ΝΑ (Π)ΟΥΜΕ!ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜ@Ν3 ΟΙ D/P ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΟΥΙΙ?
εγω εχω μια ερωτηση"wyy!?"
1. To Wii σε συνεργασια με το Pokemon Battle Revolution θα βοηθανε (λογικα) τις D/P.
2. Τα εχει βγαλει η ιδια εταιρια. Δεν ειπα Wii rulez! Ειπα Nintendo rulez!
Στο ps3 βγαζεις την ψυκτρα υπερθερμενεται βαζεις το μπρικι και κανεις καφε!Ψηνει και ποπ κορν με τον ιδιο τροπο για να παρακολουθεις τις blu-ray ταινιες σου με σσσσσσσετυλε
Ok παιδια.Ωραια ολα αυτα που λετε αλλα μεχρι εδω το Spamming.
Nintendo Wii και DVD μόνο στην Ιαπωνία
και
Φυλλομετρητής Opera για το Nintendo DS.
Και όποιος διαβάσει το πρώτο άρθρο θέλω να επισημάνω μόνο την τελευταία παράγραφο:
Θεωρούμε ότι σε αρκετές χώρες η εισχώρηση των DVD Players είναι τόσο μεγάλη που είναι άσκοπο να προχωρήσουμε σε περαιτέρω αύξηση του κόστους παραγωγής του συστήματος. Το Wii προσφέρει όσα θέλουμε να παρέχουμε στους καταναλωτές».
Και δεν πιστεύω ότι έχουν άδικο. Κάθε σπίτι σχεδόν τώρα έχει και dvd player και αν δεν έχει, έχει σχεδόν 100% υπολογιστή. Άρα, συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να αυξηθεί το κόστος του στην ευρωπαϊκή αγορά με επιπρόσθετα παρόμοια χαρακτηριστικά. Άλλωστε πόσοι κάθονται και αγοράζουν αυθεντικά DVD? Γιατί αν κρίνω από το PS2, έπαιζε μόνο τα αυθεντικά-αυθεντικά και ούτε καν αυτά από εφημερίδες, περιοδικά κλπ.
Η Ninty είναι καλή μόνο στα παιχνίδια. Πολλά περιφεριακά και τέτοια εχουν πολλά προβλήματα...
Το dvd drive θα ήταν καλό για το Cube.Τώρα για το Wii είναι άσκοπο. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα μηχανήματα ονομάζονται παιχνιδοκονσόλες και τις αγοράζουμε για τα παιχνίδια τους. Και όταν μιλάμε για παιχνίδια της Nintendo...
Εννούμε το Μάνα! Just Kidding! (Απο οτι καταλαβατε ειναι απο την διαφήμιση) Εννούμε παιχνιδάρες και όχι απλά παιχνίδια! H sony υπερτερεί στην τεχνολογία αλλά η Ninty στα παιχνίδια
Από το PSP, PS3 άρχισε να υπερτερεί. Πριν έβλεπε την πλάτη μας
σωστός, η sony δε θα καταφέρει ποτέ να βγάλει καλά παιχνίδια. Και αν το καταφέρει, θα είναι πολύ λίγα!
H Sony ΕΧΕΙ καλα παιχνιδια. Και μαλιστα πολυ καλα. Οχι οτι η Nintendo εχει ασχημα παιχνιδακια, αλλα δεν γινεται να λεει κανεις οτι τα παιχνιδια της Sony ειναι ασχημα. Εχετε προσεξει ομως κατι? (Σχεδον) Ολα τα παιχνιδια που εχουν μεγαλη επιτυχια στο PS, βγαινουν και για αλλες κονσολες (π.χ. Pro Evolution Soccer). Αντιθετα, τα παιχνιδια της Nintendo ειναι αποκλειστικα δικα της και κανενος αλλου (π.χ. Pokemon, Zelda, Mario, κλπ.).
Για περιέργεια πες μου ένα καλό παιχνίδι που έχει βγάλει απόκλειστικά μόνη της η Sony