Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kala re, esy ti exeis pathei me to Wii? Aston anthropo na to eyxaristithei!
Mpre sis, mippos kserete poy einai to pin toy wii gia register? De to brisko mesa sto koyti!
Dustuxws ap'oti fainetai to idio to Wii den exei mazi to PIN tou stin Ellada. H Nortec apantise pws gia auto ftaiei i NOE kai parepempse se apantisi tis NOE pou leei oti ontas kapoios stin Ellada den exei to dikaiwma na xrhsimopoiei tin upiresia VIP...
Kai mena me stenaxwrise auto omws den gnwrizw an ginetai na kanoume kati parapanw apo to na paraponethoume stin NOE gia auto Sad
Ti to simantiko prosferei to na gineis VIP?
Lipon opios endiaferete to wii code mou ine 2218 8104 8542 7808
POPO afiste ta xthes pira to wii kai epeza kana 8oro kai epidi ixa porothi ekana poli grigores kinisis.Simera ksipnisa kai imoun olos piasmenos ! lol
Καλορίζικο το Wii Thountoun
Μην ανησυχείς και εγώ τις πρώτες μέρες δεν ένιωθα τα χέρια μου από το πολύ μποξ. Μετά από λίγες μέρες θα το συνηθίσεις και να δεις που θα παίζεις και Wii Sports ξαπλωμένος άνετα και χωρίς καμιά δυσκολία
Username: George
Code: 8035-2291-4386-2855

Οποιος ενδιαφερεται PM
Τελικα ποια παιχνιδια κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη για wii στην Ελλαδα?
Μερικά είναι:
Zelda: Twilight Princess, Wii Play, Rayman, Call of Duty 3, Far Cry, Red Steel, Exchite Truck, Monsters Truck 4x4, Wii GT, Cars, Bob ο σφουγγαράκης (ίσως υπάρχουν και άλλα. Συγγνώμη αν τα ονόματα από μερικά δεν τα έγραψα καλά)
kai ena pu exo porothei tora teleytea: warioware: smooth moves.
Τι κυκλοφόρησε, νόμιζα ότι θα έβγαινε αργότερα?
Και ένα άλλο που ξέχασα είναι ή τέταρτη ανούσια συνέχεια του Splinter Cell Double Agent
Και το NFS Carbon που ξεχάσατε. Lucario, κι εγώ πωρώθηκα με το Warioware. Έχει τρελή πλάκα!
Ρε παιδια, ακουω αυτα που λετε απο πολλους και αισθανομαι περιεργος.Δεν βρισκω κανενα ενδιαφερον στα Warioware μετα απο τα πρωτα πεντε λεπτα.
Εμένα μου άρεσε το αντίστοιχο παιχνίδι για το GBA-Warioware Inc. (το Twisted δεν το έχω παίξει).Πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη κονσόλα για να το φιλοξενήσει. Μέχρι να αρχίσεις να βαριέσαι τα minigames είχες τερματίσει το παιχνίδι. Αν και επειδή πρέπει να είσαι σε υπερβολική εγρήγορση(τουλάχιστον στο συγκεκριμένο) μερικά τα χάνει κανείς προσπαθώντας να αντιδράσει και να καταλάβει ταυτόχρονα τι πρέπει να κάνει. Smile Οπότε μετά βγαίνει ένα πείσμα "όχι! Θα το περάσω!" Smile
Και φυσικά δεν ξεχνιέται ο 5ος τύπος που δίνει τα quests-mini games και είναι Nintendo freak, οπότε τα minigames είναι μικρά κλιπάκια που πρέπει να ολοκληρώσεις σε 3 ή 4 δευτερόλεπτα, παρμένα από τα πρώτα παιχνίδια της Nintendo για το GBA.
Το WarioWare όπως και το Rayman είναι μόνο άμα έχεις πολλά χειριστήρια και πολλούς φίλους για να γελάς. Τώρα άμα είσαι μόνος σου, δεν τα τρως καλύτερα τα 50Ε σε καραμέλες...
Άμα παιζόταν online τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's