Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Εγω πρόσφατα πήρα το mario kart wii!! Πάρα πολύ ωραίο!!! Άρα θα περιμένω λίγο καιρο μεχρι το brawl. Πάντως το περίμενα πολύ καιρό, απο τη μέρα κυκλοφορίας του Wii
.
EDIT:
Baten Kaitos για Wii!!!!! Αληθεύει ή χαίρομαι χωρίς λόγο
?
Επίσης γίνεται το Wii να παίξει τίτλους GC απο άλλες χώρες?Επειδή το BK Origins δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (Ελλάδα, τουλάχιστον)
Όχι το Wii δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια NGC από διαφορετική region. Επίσης, δεν μπορεί να τα παίξει ούτε με το δισκάκι Freeloader για NGC γιατί δεν το αναγνωρίζει. Έτσι, επειδή το Baten Kaitos Origins κυκλοφόρησε μόνο σε Αμερική και Ιαπωνία πρέπει να βρεις ένα Αμερικάνικο/Ιαπωνικό NGC/Wii ή να πάρεις το Freeloader για NGC και να το παίξεις στο ευρωπαϊκό σου NGC
Ok thanks!! Δεν ξέρεις τελικά κανείς αν το Baten Kaitos που είναι στην εικόνα απο πανω είναι αληθινό??
Aπό όσο ξέρω ετοιμάζεται κάτι για το Wii, αλλά ίσως βγει ως έκδοση για το DS... Δεν είναι επιβεβαιωμένο, απλά έχει ακουστεί κάτι για συμφωνία της Nintendo για τη δημιουργία ενός τίτλου Baten Kaitos με τα δεδομένα του gameplay της Nintendo. Eλπίζω αυτό να βοήθησε κάπως, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα άλλο :>
Σ'ευχαριστώ πολύ!! Πάντως θα προτιμούσα να ήταν για wii ή ακόμα καλύτερα και για τα 2
Για να πάρω και μια δεύτερη γνώμη τι είναι καλύτερο:
Το Mario Party 8
Ή το The Legend of Zelda: Twilight Princess
Κοιτα,επειδη ξερω αρκετα για τα Zelda games,θα σου συνιστουσα το ''Τwilight Princess''.Πραγματικα,αν και ειναι παιχνιδι του 2006 το παιζουν παρα πολλοι ανθρωποι ακομα και σημερα,οπως και καποια αλλα,και εχει μαζεψει πολλα θετικα σχολια.Εχει ωραια γραφικα και πολλα πραγματα ειναι ανανεωμενα και καλυτερα σε σχεση με τα παλια Zelda games.Θα σε βασανισουν πολυ και τα side quests,αν ασχοληθεις μαζι τους.{πραγμα που εμενα μου αρεσει}.Αν σου αρεσουν λοιπον τα δυσκολα παιχνιδια,σου συνιστω αυτο.Δεν ξερω για το Μario Galaxy αλλα,εγω προσωπικα ποτε δεν ημουν ''φιλος'' των Μario games.Mονο ενα μου αρεσε μεχρι τωρα και αυτο ειναι το ''Sunshine''.Υπαρχει επισης και το ''Windwaker'',ενα απ'τα καλυτερα Zelda games για σενα που εισαι Zelda fan,το οποιω παιρνω σε λιγες μερες
Ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα.
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Για να πάρω και μια δεύτερη γνώμη τι είναι καλύτερο:
Το Mario Party 8
Ή το The Legend of Zelda: Twilight Princess
Κοίτα είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Το μόνο που μπορείς να πεις για αυτά είναι για ποιο λόγο τα θέλεις. Αν σου αρέσει να παίζεις μόνος σου, παρε το Zelda, αν θες να παίζεις με παρέα, καταλληλότερο είναι το Mario Party
Xarhs Wrote:Κοιτα,επειδη ξερω αρκετα για τα Zelda games,θα σου συνιστουσα το ''Τwilight Princess''.Πραγματικα,αν και ειναι παιχνιδι του 2006 το παιζουν παρα πολλοι ανθρωποι ακομα και σημερα,οπως και καποια αλλα,και εχει μαζεψει πολλα θετικα σχολια.Εχει ωραια γραφικα και πολλα πραγματα ειναι ανανεωμενα και καλυτερα σε σχεση με τα παλια Zelda games.Θα σε βασανισουν πολυ και τα side quests,αν ασχοληθεις μαζι τους.{πραγμα που εμενα μου αρεσει}.Αν σου αρεσουν λοιπον τα δυσκολα παιχνιδια,σου συνιστω αυτο.Δεν ξερω για το Μario Galaxy αλλα,εγω προσωπικα ποτε δεν ημουν ''φιλος'' των Μario games.Mονο ενα μου αρεσε μεχρι τωρα και αυτο ειναι το ''Sunshine''.Υπαρχει επισης και το ''Windwaker'',ενα απ'τα καλυτερα Zelda games για σενα που εισαι Zelda fan,το οποιω παιρνω σε λιγες μερες
Ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα.
Κοίτα καταρχάς το Twilight Princess το έχω πιο σίγουρο να το πάρω και αυτά που μου είπες με έκαναν ακόμα πιο σίγουρο. Γενικά δεν έχω πολλά παιχνίδια μάχης και μου έχουν λείψει κάπως. Αντίθετα παιχνίδια παρόμοια με το Mario Party έχω πολλά. Το Battalion Wars 2, που έχω, δεν με έχει εκπλήξει με τα γραφικά του τα οποία δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά. Και γενικά είναι πιο πολύ παιχνίδι στρατηγικής και όχι μάχης. Επειδή λοιπόν θέλω κάτι πιο μαχητικό 90% θα πάρω το Twilight Princess.
Για το Super Mario Sunshine δεν ξέρω και πολλά (ξέρω ότι είναι το "top" Super Mario Game στο Game Cube). Επειδή έχω το Super Μario Galaxy εάν είναι ποτέ να το πάρεις σου το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Έχει:
1 Φοβερά γραφικά και μουσική.
2 Μεγάλης διάρκειας Story Mode.
3 Ενδιαφέρουσες και διαφορετικές πίστες (δηλαδή πλανήτες).
Το κύριο μειονέκτημά του είναι ότι μόλις το "τερματίσεις" το βαριέσαι. Για το Windwaker έχω ακούσει αρκετά καλά. Είναι η αρχή του Phantom Hourglass για το DS και έχει παρόμοια γραφικά (τα γραφικά του είναι σαν Cartoon) με αυτό. Γενικά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού διαδραματίζετε στη θάλασσα, γεγονός που το κάνει πολύ ενδιαφέρον.
Α, και που βρήκες παιχνίδια για το Game Cube ρε Χάρη? Ψάχνω κανένα μαγαζί για να αγοράσω τα παρακάτω: Pokemon Box: Ruby & Sapphire, Pokemon Channel, Pokemon XD και ένα καλώδιο που συνδέει το Game Cube με το Game Boy Advance.
Επίσης μήπως κανένας ξέρει τι παιχνίδια πουλάει η αντιπροσωπία της Nintendo στην Μεταμόρφωση (δηλαδή μπορείς από ‘κεί να αγοράσεις παιχνίδια για το NES, το Game Cube, το SNES ή το GBC?!)
Με βοήθησες πάρα πολύ και όχι απλά αρκετά. Thanks
JimLink Wrote:Κοίτα είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Το μόνο που μπορείς να πεις για αυτά είναι για ποιο λόγο τα θέλεις. Αν σου αρέσει να παίζεις μόνος σου, παρε το Zelda, αν θες να παίζεις με παρέα, καταλληλότερο είναι το Mario Party
Μάλλον θα πάρω το Twilight Princess γιατί με έπεισε ο Χάρης. Επίσης προτιμώ να παίζω μόνος μου από το να παίζω με ένα φίλο μου μια στις τόσες. Πάντως ευχαριστώ.
Pokemon Trainer SILVER: και που βρήκες παιχνίδια για το Game Cube ρε Χάρη? Ψάχνω κανένα μαγαζί για να αγοράσω τα παρακάτω: Pokemon Box: Ruby & Sapphire, Pokemon Channel, Pokemon XD και ένα καλώδιο που συνδέει το Game Cube με το Game Boy Advance.
-Το Game Cube το ειχα απο παλια,και τα παιχνιδια τα αγοραζα τοτε...τωρα δεν προκειται να βρεις πουθενα,αντε να βρεις ΕΝΑ απο τυχη σε κανενα μαγαζι.Οσο για τις ruby και sapphire,δεν προκειται να τις βρεις ευκολα σε μαγαζι διοτι,αυτες και το GB SP,εχουν καταργηθει απ'την αγορα αφου,πλεον εχει βγει το DS και οι Diamond και Pearl.Υπαρχει πιθανοτητα να βρεις ομως....To ιδιο ισχυει και με τα αλλα που ζητας.Ειναι πολυ παλια παιχνιδια.....Επισης,και εγω ψαχνω για το GBC(Game Cube cable) για να συνδεσω το wii(συγκεκριμενα)(για το ''Colosseum το θελω) με το GBA αλλα,και αυτο ειναι πολυ παλιο εξαρτημα.....
Xarhs Wrote:Υπαρχει επισης και το ''Windwaker'',ενα απ'τα καλυτερα Zelda games για σενα που εισαι Zelda fan,το οποιω παιρνω σε λιγες μερες
Ναι αλλά το Windwaker πως θα το πάρεις αφού δεν πωλείτε?
Ποιος σου ειπε οτι δεν πωλειται?...
Και ευτυχως για'μενα,θα το παρω αντιγραμμενο
Παντού ακούω για αντιγραμμένα παιχνίδια και κάτι τσιπάκια αλλά δεν ξέρω τίποτα απ’ αυτά.
Τσιπαρεις το wii,η οποια αλλη κονσολα θες,και παιρνεις τα παιχνιδια πιο φθηνα.
Θες να μπούμε chat γιατί νομίζω πως εδώ δεν επιτρέπετε να μιλάμε για τέτοια πράγματα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19