Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
PTS,αυτο που εγραψα δεν ειναι spam,απ'την στιγμη που εχει να κανει ΚΑΙ με το wii.Και μπορεις σε παρακαλω καθε φορα που ποσταρω να μην αναφερεσαι MONO σε μενα και να λες ασχετα πραγματα?
Tελος.
Xarhs Wrote:
Pokemon Trainer SILVER Wrote:
Xarhs Wrote:
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Παντού ακούω για αντιγραμμένα παιχνίδια και κάτι τσιπάκια αλλά δεν ξέρω τίποτα απ’ αυτά.

Τσιπαρεις το wii,η οποια αλλη κονσολα θες,και παιρνεις τα παιχνιδια πιο φθηνα.

Θες να μπούμε chat γιατί νομίζω πως εδώ δεν επιτρέπετε να μιλάμε για τέτοια πράγματα.

PTS,αυτο που εγραψα δεν ειναι spam,απ'την στιγμη που εχει να κανει ΚΑΙ με το wii.Και μπορεις σε παρακαλω καθε φορα που ποσταρω να μην αναφερεσαι MONO σε μενα και να λες ασχετα πραγματα?
Tελος.

Πρώτων δεν έγραψα ότι αυτό που έγραψες είναι spam. Απλός έγραψα να μπούμε στο chat να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν επιτρέπετε εδώ. Εννοούσα ότι είναι παράνομο και όχι spam. Όπως ξέρεις τα παράνομα πράγματα απαγορεύονται εδώ. Και δεύτερον εφόσον είχαμε μια συζήτηση δεν μπορούσα να αναφερθώ σε κάποιον άλλο. Και επίσης αυτό που ανέφερα εδώ δεν είναι άσχετο γιατί έχει να κάνει και με το Wii όπως ανέφερες στην αρχή του post σου.
Ok,ενταξει,αλλα αυτο που ειπα ηταν ξεκαθαρο νομιζω.Και εξαλλου,αυτο που εγραψα ειχε να κανει με το wii οποτε,δεν μπορεις να πεις οτι δεν επιτρεπεται να μιλαμε για ''τετοια'' πραγματα εδω.Και η εννοια ''παρανομο''ειναι λιγο βαρια.Θα μπορουσες να πεις οτι αυτο που ειπα,ειναι εναντια στους κανονες.Τεσπα,το τσιπαρισμα αξιζει παντωςBig Grin.
Nαι...και το τσιπαρισμα ειναι κατι σαν hack κ εφοσων δεν επιτρεπετε να μιλαμε για χακ σου ειπε αυτο που σου ειπε..Αυτο εννοουσε νομιζω..Χαλαρωσε μην σαρχισω στισ μαπεσ Toungue.!
Lol,ελεος....το τσιπαρισμα hack...εγω παντως ειμαι τσιφουτης,γι'αυτο το τσιπαραToungue.
Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα στο μυαλό μου, επιτρέπετε να γράφουμε για αντιγραμμένα παιχνίδια και τσιπ εδώ?
Οχι συγκεκριμενα γι'αυτα.Αλλα μιας και το εφερε η συζητηση και δεν ειναι και τελειως ασχετο,το αναφερουμε.Εξαλλου,το thread μιλαει γενικα για το wii.
Ξέρετε εάν το Wii μπορεί να κολλήσει κανέναν ιό?
Aν συνδεθεις στο internet,προφανως ναι.Αλλα αν προσεχεις σε τι ιστοσελιδες μπαινεις,δεν θα κολλησεις ιο.
Ναι αλλά το Wii έχει διαφορετικό λειτουργικό σύστημα σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ως γνωστών οι ιοί προγραμματίζονται για να κάνουν ζημιά σε ένα λειτουργικό σύστημα π.χ. Windows XP, αλλά βέβαια υπάρχουν και ιοί για δύο ή τρία λειτουργικά συστήματα. Όμως για να φτιάξεις έναν ιό δεν είναι πολύ εύκολο άρα δεν είναι λογικό οι προγραμματιστές ιών να φτιάχνουν ιούς για κάθε κονσόλα! Βέβαια εάν σε ένα συγκεκριμένο site υπάρχει ένας ιός ειδικά σχεδιασμένος για το Wii και μπεις σε αυτό το site με τον Opera Browser του Wii τότε το Wii θα τον κολλήσει. Επίσης εάν το Wii βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έχουν και οι δύο δύο διαφορετικούς ιούς δεν θα μεταδοθούν από το ένα σύστημα στο άλλο γιατί και οι ιοί προγράμματα είναι και δεν επηρεάζουν όλα τα συστήματα. Όταν ρώτησα στην Nortec για το συγκεκριμένο θέμα μου απάντησαν ότι δεν έχουν κανένα περιστατικό προς το παρόν. Εσείς για τα παραπάνω τι πιστεύετε?
Δεν ξερω αν το wii μπορει πραγματικα να επηρεαστει απο ιους.Αλλα οπως λεω παντα,ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ.
DVD Στο Nintendo Wii!!!!

Κοιτάξτε σ'αυτο το link: http://www.nintendowiifanboy.com/photos/...ii/974761/

Δουλεύει 100%. Το δοκίμασα κι εγώ.
Καλο αυτο το ''κολπο'' με το wii.Αλλα γιατι να βασανιζεσαι?Παρε ενα DVD Player και τελειωσε η υποθεση.Toungue
Απλα το λεω για οσους δεν εχουν ή γενικά θέλουν να παιζει το wii DVD. Επισης ανακαλυψα οτι υποστηριζει και αρχεια τυπου .avi. Απλα βάζεις την ταινια που θες σε ενα φακελο της sd και εισαι μια χαρα.
Ει, παιδες, Βγήκε το POKEMON BATTLE REVOLUTION στο WII!!!!
Συνδεεται με το ds και χεις σαν χειριστήριο το ds και Παίζεισ στο wii!!! Τελειο, ετσι?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's