Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Ποσο θα εχει το wii? αν ειναι αγοραζω κ wii αν δεν παιζει πανω απο 150 Ε
ego mallon 8a agoraso to wii, anti to playstation3,
ps1-ps2-ps3!! den variese?? to wii fetetai na fernei epanastasi!! ase pou 8a exei kai pexnidi pokemon!! exo to ps1 kai ps2, giati na agoraso to ps3?? den iparxei enas arketa kalos logos??
to wii fenetai prototipo!! me exei ekplixei!!
Εγω θα παρω ps3 no matter what.Δεν μου αρεσε το game cube και δεν εβγαζε παιχνιδια συχνα.Κι εγω εχω psx και ps2 και θα παραμεινω πιστος στα πιστευω μου(μηπως το εχω παρει πατριοτικα?)
den mou fenetai oti to wii exei sxesi me to game cube, den evgaze sixna paixnidia, omos to colosseum, XD kai tales of symphonia itan apaixta!!!
Συμφωνω και με τους δυο σας. Αλλα ο καθενας εχει τα γουστα του. Εγω ας πουμε το σκεφτομαι σοβαρα ποιο θα παρω λογω της σχετικα (πολυ) μεγαλης τιμης του PS3 και των παιχνιδιων του Wii (pokemon ok, αλλα τι αλλο?). Η σειρα μεχρι τωρα ειναι:
1. Wii
2. PS3
3. Κανενα
4.
5.
......
9999999999999,99. Και τα δυο
To Wii δεν θα εχει μονο Pokemon.
The Legend of Zelda "Twilight Princess"
Super Smash Bros Brawl
Super Mario Galaxy
Metroid Prime 3
ειναι μερικοι πολυ καλοι τιτλοι που μου ερχονται στο καλο
poli pi8ano na exei:

star fox
digimon
shaman king
soulkalibur
dragon ball

opos kai to game cube!!
Δεν ειπα μονο για Ποκεμον. Απλως ειναι τα αγαπημενα μου. Θα εχει SoulCalibur??? Μολις αποφασισα ποιο θα παρω...
δεν είμαι σίγουρος 100% εάν 8α έχει soulkalibur, αλλά είναι πολύ πιθανό, γατί το είχε το game cube!!! επίσεις το είδα σε κάποιο trailer, όμως δεν είμαι σίγουρος εάν ήταν soulkalibur!! πάντος είναι άπαιχτο!!!
Τα αγαπημενα μου παιχνιδακια ειναι:
1.Narutimate Hero 1 & 2
2.Pokemon ολα
3.Soul Calibur (και ισως ακομα πιο πολυ το αρχαιο Soul Blade για PS1, αν το ξερετε)
Ας εχει τα δυο απ' αυτα και θα το παρω σιγουρα(το wiiToungue)!
emena einai: pokemon,digimon,soulkalibur,tales of symphonia...

to soul blade?? ti mou 8imises tora?? den xekollousa apo pano tou!! tora den xekollao apo to soulkalibur!!!
Το ιδιο και εγω! Ατελειωτες ωρες για να γινω Master στον Cervantes! Ανεκαθεν αγαπημενος παικτης + καλυτερος στα combo! Τα παιχνιδακια απλα rule! Wii, I'm comin'!
BLUE Wrote:To Wii δεν θα εχει μονο Pokemon.
The Legend of Zelda "Twilight Princess"
Super Smash Bros Brawl
Super Mario Galaxy
Metroid Prime 3
ειναι μερικοι πολυ καλοι τιτλοι που μου ερχονται στο καλο

Αυτοί οι τίτλοι που είπε ο BLUE δεν είναι για να πειστεί κανείς να πάρει το Wii. Αλλά όσοι πάρουν Wii θα πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και τους πέντε αυτούς τίτλους.
Oh yeah baby!
SSBB,LOZ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!
Εγω ψηνομαι για wii ΑΛΛΑ εαν ειχα να αποφασισω μεταξυ ps3 και wii παρακαλω σημεiωσατε 1
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's