Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
αυτό εννοώ. τα καλά παιχνίδια δεν τα έχει βγάλει μόνη τής. Μόνο οι άλλς εταιρίες.
Δεν ειναι αναγκη να τα εχει βγαλει η Sony.Υπαρχουν αποκλειστικα παιχνιδια για Ps και Ps2 τα οποια ειναι πολυ καλα.Μην τα παραλεμε.Το οτι ειμαι Nintendo Fan δε σημαινει πως καθε παιχνιδι της "αντιπαλης" εταιριας το θεωρω αχρηστο (μιλαω για τον εαυτο μου)
What he said. Τα Singstar, Guitar Hero και Eye Toy εφεραν τα πανω κατω οταν βγηκαν. Δεν νομιζω να εβγαλε η Nintendo παιχνιδι που να παιζεις κιθαρα ή να τραγουδας. Το λεω αυτο για τον ιδιο λογο που ειπε ο BLUE. Μπορει να ειμαι κι εγω Nintendo Fan, αλλα δεν μπορω να ακουω οτι τα παιχνιδια του PS δεν ειναι καλα.
Εγώ δε το λέεω επειδή ειμαι Ninty-Fan. Λέεω τι έχω ακούσει.
Απο ποιον;Το 70% λεει πως το Play Station εχει καλυτερα παιχνιδια.(Δεν συμφωνω με αυτο αλλα απο που το ακουσες εσυ; )
ninjomewtwo Wrote:What he said. Τα Singstar, Guitar Hero και Eye Toy εφεραν τα πανω κατω οταν βγηκαν. Δεν νομιζω να εβγαλε η Nintendo παιχνιδι που να παιζεις κιθαρα ή να τραγουδας. Το λεω αυτο για τον ιδιο λογο που ειπε ο BLUE. Μπορει να ειμαι κι εγω Nintendo Fan, αλλα δεν μπορω να ακουω οτι τα παιχνιδια του PS δεν ειναι καλα.

H Ninty ειχε βγαλει καμερα σαν το Eye Toy στο GB Pocket γι'αυτο εξαιρειται

Ειμαι Ninty fan αλλα νομιζω οτι η μονη κονσολα που αξιζε της Sony ηταν το PS2 εξαιτιας μερικων Games(Kingdom Hearts,Eye Toy etc)και παλι δεν αγκιζε τα γραφικα του Cube(Κι αν δεν ειναι πολυ θεμα γραφικων,αλλα τα παιχνιδια του Cube στο Multi σε διασκεδαζαν αφανταστα)

N64 εστι ανωτερον του PSX

Για PSP να μην μιλησω

Οσο για το PS3...I HATE IT
Τι ειναι η τιμη δηλαδη? Παιχνιδι? Και στο Gamepro ελεγε οτι δεν θα την κατεβασουν μεχρι τελη 2007 και εκει οχι πολυ(50Ε ΤΟ ΠΟΛΥ)

~Wii will rock you!
Εγώ ένα έχω να πω. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα PS(P/1/2/3 κλπ).
Αν τα συγκρίνετε με τα αντίστοιχα της Nintendo στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλύτερα της Sony(μιλάω αποκλειστικά για γραφικά!). Εγώ όμως δε μου αρκεί να χαίρομαι βλέποντας ένα σύνολο πολυγώνων γιατί απλά υποστηρίζεται. Άρτια κατασκευασμένο μεν ώστε να μην βλέπω ότι υπάρχουν πολύγωνα(αν και νομίζω τώρα έχουν αλλάξει τεχνολογία, και τα κάνουν πλέον με κύκλους ή κάτι αντίστοιχο). Από την άλλη τα παιχνίδια της Nintendo(πχ το Boktai2 που αγόρασα πρόσφατα) έχουν μια άλλη πιο χαριτωμένη όψη χωρίς τα γραφικά να είναι χοντροειδώς κομμένα και πεταμένα μέσα στο παιχνίδι. Απλά χαμιλώτερης ποιοτητας. Εγώ πάντα θα προτιμώ τη διασκέδαση πάνω από την ποιότητα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια....
????
Γραφικα

N64 > PSX
GC > PS2
Wii < PS3
ωπα ωπα μισο λεπτο

το νιντεντο 64 ηταν 64bit σε αντιθεση με το psx που ηταν 32
το gc δεν αγκιζει τις δυνατοτητες του ps2
για το ps3 δε μιλαω ακομα διοτι δεν εχει βγει.

επισης

παιχνιδια που εβγαλε το ps δεν εχουν ξαναβγει ανταξια τους.

πχ.Metal gear solid1(βηκε remake για το gc αλλα αλλο πραμμα να μην μπορεις να συρεις φρουρους etc οπως στο ps,ηταν πιο tru)
    Singstar-αντε πιαστο
    Guitar hero-απλα γ@μ@# τα ΠΑΝΑΤΑ
    Godzilla save the earth-το καλυτερο παιχνιδι(ειχε 10 ευρο,γι'αυτο)
    Killzone-ανεπτυγμενο απο sony
    επισης δεν ξερω αν υπαρχουν για αλλες κονσολες τα:farenheit και gta:lcs

βεβαια και η νιντεντο εχει αξιολογους τιτλους που δυστυχως δεν με εντιποσιαζουν (εκτος απο τα pokemon)
πχ  pokemon
     super mario κατι δεν θυμαμαι                        και πολλους αλλους υποθετω

γι αυτο πιες μια μπυρα και chillαρισε δικιε μου...

I rest my case.
Μάλλον έχει ξεφύγει το θέμα και καλό θα ήταν να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό θέμα για τους πολέμους των κονσολών και ειδικά της Nintendo και της Sony.
Η κουβέντα ξεκίνησε για τα παιχνίδια που έχει βγάλει αποκλειστικά μόνη της η Sony. Τα Metal Gear και άλλα παιχνίδια που βγήκαν στο PS (όπως Tekken, FF7) είναι όντως παιχνιδάρες αλλά δεν είναι της Sony, είναι τρίτων εταιριών και σε οποιαδήποτε κονσόλα και αν έβγαιναν θα ήταν εξίσου καλά. Το μόνο καλό παιχνίδι που έχει βγάλει η Sony σε συνεργασία με την Polyphony, που νομίζω ότι είναι θυγατρική της, και που κανείς δυστυχώς δεν το ανέφερε είναι η σειρά Gran Turismo.
Και η Nintendo δεν έχει βγάλει μόνο pokemon και supermario. Έχει τις περισσότερες σειρές παιχνιδιών όπως Zelda, Metroid, StarFox, Kirby, Donkey Kong, Yoshi, Advance Wars, Fire Emblem, Golden Sun
Quote:καλό θα ήταν να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό θέμα για τους πολέμους των κονσολών και ειδικά της Nintendo και της Sony.
Όχι κι εδώ...Sad

Ο JimLink έχει δίκιο.. Οι καλύτεροι τίτλοι που κυκλοφόρησαν στο ps ήταν τρίτων εταιριών..Και απορώ μάλιστα πώς και δεν αναφέρατε το Resident Evil.
σωστά. το resident evil ήταν πολύ μεγάλη παιχνιδάρα.
Aeris Wrote:Ο JimLink έχει δίκιο.. Οι καλύτεροι τίτλοι που κυκλοφόρησαν στο ps ήταν τρίτων εταιριών..Και απορώ μάλιστα πώς και δεν αναφέρατε το Resident Evil.

Γιατί η capcom δεν το κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PSX όπως τα Tekken, Metal Gear
Resident Evil (PSX-Saturn)
Resident Evil 2 (PSX-N64-PC)
Resident Evil 3 (PSX- νομίζω και PC, αργότερα και για Dreamcast)
Στις 17-20 Νοεμβρίου 12:00 -21:00 και 21 Νοεμβρίου 9:00 – 15:00 στο ξενοδοχείο Hilton θα διεξαχθεί το Wii Preview Envent για όλους εμάς που θέλουμε να γνωρίσουμε τη νέα κονσόλα της Nintendo. Θα μπορούμε να παίξουμε όλα τα νέα παιχνίδια του Nintendo Wii όπως τα:
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel
Excite Truck
Wii Sports
Wii Play
Cars
και πολλά άλλα...
Πόσοι από σας σκέφτεστε να επισκεφτήτε αυτήν την εκδήλωση και ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν την κίνηση?
Εγώ πάντως ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια μου το νέο remote control για να μάθω πώς ακριβώς δουλεύει και να δω ύστερα από τόσες αναβολές το νέο παιχνίδι Zelda
Τυχεροι Αθηναιοι...
BTW,κατεβασα Wii Desktop Download Countdown Timer
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's