Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Δεν βγηκε τωρα το PBR,εχει καιρο που εχει βγει....
Δεν κάνεις πλάκα έτσι? Αλήθεια βγήκε? Πάω αμέσως τώρα να το πάρω, τρέχω, τρέχω...
Από τα Χριστούγεννα έχει κυκλοφορήσει, εσύ τώρα καλοκαιριάτικα το ανακάλυψες? Μας δουλεύεις μεσημεριάτικα?
Και εσείς οι απο πάνω σταματήστε να μιλάτε για hacking...
Δηλαδη αυτο το ''κολπο'' με το wii ειναι hacking?o.O;;;
To Twilight hack δεν είναι hacking?
Lol,καταρχας δεν ξερω τι ειναι το Twilight hack.Hacking στο ''Twilight Princess'' προφανως....Αλλα για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις.
Από το link του Kalas: "Okay, you're going to need a pair of things first: the Twilight Hack and the Homebrew Channel."
Ναι, νομίζω ότι το Twilight Hack ακούγεται σαν hacking... Κι αν θέλετε σώνει και καλά game console που να παίζει DVD, πάρτε PS3. Ακριβότερο μεν, δεν χρειάζεται hacking δε.
lol.
Ξερει κανεις αν παιζει κανα καινουργιο Dragonball/Pokemon/Sonic για wii?Ερχονται τα γενεθλια μου και πρεπει να δω τι δωρο θα μου παρω!
xD
P.S Tα νεα emoticon τα σπανε!
Ναι το Sonic Unleashed θα βγει και για τρεις κονσολες, μονο που στο Wii θα έχει παραπάνω υλικό απο οτι στις εκδοσεις για τα αλλα συστηματα.
Aχα...Και ποτε περιπου θα βγει αυτο το σονικ?
το one piece ειναι αρκετα καλο παιχνιδι αλλα δεν το εχω δει πουθενα στην ελλαδα, και απο καλα παιχνιδια νομιζω οτι ενα αλλο πολυ καλο ειναι το Rayman Raving Rabbits 2 (κοπι-πειστ φουτουγου)
Το Sonic βγαινει Νοεμβριο 2008 στην Ελλαδα. Επισης ειδα οτι τo παιχνιδι αρχιζει στη Μυκονο!!!!!!
Respect.
o.O!Αληθεια ?τελειο..Πρεπει να τα σπαει..θα το παρω σιγουρα!
It looks really good!!! I'll take it
Στις 6 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε επίσημα το sequel του <a href="http://www.talesrpg.com/">Tales of Symphonia</a> για το Wii. (Eπιτέλους δηλαδή) Νομίζω αρκετοί θα χαρούνε με αυτό το νέο, το παιχνίδι στο GC ήταν πολύ καλό, αν και είχα την τύχη να παίξω λίγο από μια φίλη μου. Τελικά έχουν βγει αρκετά αξιόλογα παιχνίδια για τα Χριστούγεννα 8P
bump
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19