Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Το αγόρασα μαζί με τα Wii Sports και Zelda!Cool
Βαριέμαι όμως να σας πω εντυπώσεις γιατί τώρα κάθομαι και παίζωBig GrinToungue
Μπορείς να μας πεις πόσα χρήματα έδωσες για όλα αυτά? Κανα 300άρι???
Υποθέτω καθώς:
Wii+Game=300 ευρά δηλ 250+50=300!
Απλή αριθμιτικήToungue
:Daplpa:T-E-L-I-O!!!!!!!!Big Grin
Μόλις σταμάτησα να παίζω το Wii Sports...
Το χέρι μου κοντεύει να ξεκολλήσει από το πολύ τέννις!!!

Btw, όλα τα παιχνίδια κάνουν 60€, όχι 50€ (δυστυχώς...).
Ego tha to paro os doro xristugenon. Pio pexnidi mu protinete na paro mazi tu?
Φυσικά το Zelda.
Mporeite na mu dosete mia lista me pexnidia pu tha vgoun masi (tin idia imerominia)?
Δεν θυμαμαι αλλα απο αυτα που ειδα κι εγω Zelda προτεινω...

Ξερει κανεις ποτε θα βγει το Pokemon Battle Revolution και το Fire Emblem???
Δεν ξέρω πότε αλλά το Fire Emblem είναι σίγουρα υπό ανάπτυξη, έχω δει ένα βιντεάκι.
4 χρόνια περίμενα για το καινούριο Zelda και 6 για ένα Zelda με τον ενήλικα Link και τόσες μέρες έχω λιώσει με το Wii Sports. Είναι εκπληκτικό να παίζεις με το χειριστήριο και είμαι σίγουρος ότι είναι ακόμα καλύτερα να παίζεις multiplayer. Έχω παίξει τόσο πολύ που στο μποξ έχω ξεπεράσει τους 1000 πόντους και τα χέρια μου με πονάνε αφάνταστα από τα πολλά "σκαμπίλια"
Για το Zelda νομίζω ότι δεν προσφέρει πολλά το καινούριο χειριστήριο, αλλά σαν παιχνίδι είτε στο Wii είτε στο GameCube αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Είναι εκπληκτικό το παιχνίδι και αν και είμαι ακόμα στην αρχή (πάω για το δεύτερο dungeon) νομίζω ότι θα μπει στην επική τριάδα μαζί με τα Ocarina of Time και A Link to the Past. Η μορφή του λύκου προσφέρει πολλά στο παιχνίδι. Σας συνιστώ να παίξετε οπωσδήποτε το παιχνίδι ή στο Wii ή στο GameCube
To τερματισα Σημερα, μετα απο 40 ωρες γριφων και μαχων(Που τις ευχαριστιθηκα με την ψυχη μου)
Ευκολο,και εχασα μονο 1 ζωη Toungue
Εγω πιστέυο οτι θα μου παρει κανα τρίμηνο. Δν μαρέσει να τελείωνω έτσι τα παίχνίδια.
Τι να πω κι εγω που δεν το εχω παρει ακομα? Ολοι μου λενε ποσο τελειο ειναι. Μου φαινεται πως θα σκασω αν δεν το παρω!
Γτ νομίζεις οτι εγώ το χώ πάρει? ¨Αλλη κλαμμένη ιστορία και αυτή...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's