Φτηνα κομιξ απο nintendo fanboyz δεν σημαινουν τπτ...τα στατιστικα θα δειξουν στο μελλον και νομιζω οτι πρεπει να σταματησει αυτη η συζητηση εδω καθως μιλαμε για τα λεφτα που θα μας ΠΑΡΟΥΝ και οχι που θα μας ΔΩΣΟΥΝ.Μας εχουν κανει υποχειρια τους!!ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Quote:Φτηνα κομιξ απο nintendo fanboyz
Προφανώς δεν γνωρίζεις τι εστί VG Cats...
Quote:καθως μιλαμε για τα λεφτα που θα μας ΠΑΡΟΥΝ και οχι που θα μας ΔΩΣΟΥΝ
Και στους αγώνες ποδοσφαίρου δεν παίζουμε εμείς αλλά αυτό δεν αποτρέπει κανένα απο το να μιλάει για αυτούς.
Σωστη παρατηρηση...
Ετσι κι αλλιως τα λεφτα θα τα δωσεις εσυ, δεν θα σου τα παρουν αυτοι...
Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση θα κανω το δικηγορο του διαβολου,ειδικα για τους αγωνες ποδοσφαιρου, εχω να πω πως ο λογος που ειπε ο Arty2 ειναι ακριβως ο λογος για τον οποιο δε μιλαω για αγωνες!
Oχι δεν ξερω τι ειναι VG Cats... και σορρυ που δεν καθησα να το ψαξω για να δοσω σωστη απαντηση
Η συγκριση με τους αγωνες ποδοσφαιρου ηταν λανθασμενη κατα την αποψη μου καθως εγω δεν δινω λεφτα για τους αγωνες αλλα για το wii και ps3 θα δοσω (και μαλιστα πολλα)
απλα δεν πιστευω οτι πρεπει να υποστηριζουμε την μια ή την αλλη πλευρα αλλα να βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν
Το wii σε επιδωσεις δεν πιανει μια μπροστα στο ps3(νταξ αυτο ολοι το ξερουμε)
Το ps3 σε αντιθεση εχει ελειψη σε κομματια αντιθετα με το wii(εμενα προσωπικα δεν με πειραζει tbh)
Τα παιχνιδια του ps3 απευθυνονται σε λατρεις και του ps και ps2 καθως λιγα παιχνιδια που βγηκαν για πρωτη φορα στο ps2 εφεραν μεγαλα κερδη στις εταιριες τους
Τα παιχνιδια του wii απευθυνονται σε αυτους που η nintendo τους "μεγαλωσε"με το πρωτο nes εως και το ds.
Για εμενα το μονο που αξιζει στο wii ειναι τα pokemon και κανα δυο παιχνιδια ακομα!Σε αντιθεση με τα παιχνιδια του ps3 που ολοι οι τιτλοι μου αρεσουν(οσοι εχουν βγει μεχρι τωρα τουλαχιστον)
ps3 games
http://www.amazon.co.uk/Games-PlayStatio...e=16377041
wii games
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_vg_h...x=0&Go.y=0
Εγω πιστευω πως ενα δυο παιχνιδια αξιζουν απο το Play Station και πολυ παραπανω απο το Wii.
Ανάλογα. Ας πούμε εγω θεορω πος το ps3 εχει περισσοτερα παιχνιδια που αξιζουν ενω εσυ BLUE το αντιθετο. Αναλογα τι σου αρέσει.
BLUE Wrote:Εγω πιστευω πως ενα δυο παιχνιδια αξιζουν απο το Play Station και πολυ παραπανω απο το Wii.
Νομιζω η τονισμενη λεξη τα λεει ολα.
Ναι δεν διαφωνω,καθενας με το γουστο του,γουστο σου καπελο σου,τρεις λαλουν και δυο χορευουν,ή στραυλος ειναι ο γιαλος ή στραυα αρμενίζουμε τετοια πραγματα.
Βασικα και στο PlayStation αλλα και στο Wii υπαρχουν αξιολογοι τιτλοι. Απλα ο καθενας κρινει αναλογα με τον προϊον της εταιριας που εχει δοκιμασει. Πχ, εγω εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο το PlayStation και την Sony ακριβως επειδη τα εχω δοκιμασει. Απο τη Nintendo εχω δοκιμασει μονο τα Game Boy (Color, Advance) και το DS.
Ισως να ειναι και ετσι αλλα το οτι τα μονα nintendoπραγματα που ειχα ηταν gbc gba και n64 δεν με εχουν αποτρεψει απο το να εμπιστευομαι την nintendo.μεγαλη εταιρια ειναι κερδος θελει το ιδιο και η sony.απλα οταν μιλαμε για ΠΟΛΥ χρημα θα το δωσω εκει απο οπου πηρα την πιο μεγαλη ευχαριστηση.Αλλο πραγμα το mgs και αλλο τα ποκεμον!(for me at least)
Ουτε εμενα με εχουν αποτρεψει απο το να την εμπιστευομαι. Αλλα οπως και να εχει το θεμα, παιχνιδια της Nintendo (για μεγαλες κονσολες) δεν ειναι ευκολο να βρεις. Θυμαμαι πως ηθελα να αγορασω το Game Cube και δεν ηξερα τι παιχνιδια να παρω και που να τα βρω. Αντιθετα για το PlayStation, υπαρχουν τα παντα οπου κι αν παω.
Ετσι ετσι...Πεστα χρυσοστομη
Περιμενε μισο λεπτο να παρω φορα και θα πω κι αλλα...