Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
aa ok!egw dn nomizw na tou balw tsipaki,parolo toti ta cd einai akriba alla k pali dn paizei!protimw ta af8entika opws eipe k o billaros.
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:θα εβαζες επειδη θα εισαι πανεξυπνος??? χαχαχααχαχαχαχαχα
καλο θα ηταν να μην τα hackarete γτ υπαρχουν αρθωποι που ζουν απο αφτι τιν δουλεια και εσεις ουσιαστικα τους κλεβετε
Otan ginoun pio f8ina ta Blu-ray, ai traba pare au8ediko blu-ray exupne.
εγω παιρνω noob
ταινιες 30€
ps3 games 70€
Παντως οσο οι κονσολες προχωρουν γενια, τοσο πιο "επικυνδυνο" για την κοσνσολα σας ειναι το chip.Φανταστειτε να εχετε κατεβασει Χ Channels στο Wii και να σας χαλασει λογω του Chip.Τα channels δεν μπορουν να μεταφερθουν απο ενα Wii στο αλλο, εκτος και αν σας το κανουν απο το επισημο Service.Αν ομως του εχετε Chip, δεν νομιζω να σας βοηθησει κανεις...
giati eisai noobas billaros. + den ehei bgei akoma to chipaki. Epeidh esu perneis au8edika, den simainei oti oi alloi 8eloun na kanoun to idio.
εχει βγει τσιπακι δικε μου...το ειδα απο αμερικη...μην μου την λες και με ασχημες λεξεις χωρις να εχεις δικιο.αλλο το δεν εχουν σπασει το προγραμμα αλλο δεν υπαρχει τσιπακι
Kala edaxi, den 8a katsw na tsakw8w mazi sou gia to chipaki. I gnwmi mou einai. APo 'kei kai pera, an den s'aresei min koitas ti grafw
fr3 na min agorazes tote ps3. pantws H apopsi m einai oti den einai swsto.
Koita, to 8ema oti ta atoma zoun apo auta ta games pou agorazoume, mou ragise ligo tin kardia. Padws se merikes xwres, einai nomimo
fr3quency Wrote:Koita, to 8ema oti ta atoma zoun apo auta ta games pou agorazoume, mou ragise ligo tin kardia. Padws se merikes xwres, einai nomimo
Καλα αγνοησες τελειως την πιθανοτητα που εγραψα εγω, δηλαδη οτι μπορει να σου χαλασει η οποιαδηποτε κονσολα και να μην εχεις υποστηριξη;Ενημερωτικα ενας φιλος αγορασε 2 Ps2 λογω του chip.Σκεψου οτι με το Ps3 τα πραγματα θα ειναι πολλες φορες πιο επικινδυνα.Αν δεν σεβεσαι τις κατασκευαστριες εταιριες και αγοραζεις αντιγραφες, τουλαχιστον να chipαρεις το Playstation σου σε κανα δυο χρονια που θα εχουν διορθωσει καποια απο τα τεχνικα προβληματα που θα δημιουργουν τα chip.(για το καλο σου)
Den einai auto Blue, apla egw den xerw apo Wii
Einai alitheia
auto? (Malon nai alla as parw k' mia 2i gnwmi
)
P.S Xerei kaneis pote vgaine ssbb kai to soul calibur legends?
Γιατι να μην ειναι αληθεια.Οταν βλεπεις ενα παιχνιδι που ειναι και Rated απο ενα site που ειναι γενικως συνεπες συνηθως ειναι αληθεια.Για τα παιχνιδια που ζητησες δεν εχει ανακοινωθει ακομα καποια ημερομηνια για την Ευρωπη.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19