Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Για αυτα δεν απευθυνομαστε σε 5η generation ελεος. Για αυτα κανε μυνηση στη νιντεντο η αρχισε τα χακς

( ναι εσυ μαπα απο κατω δεν ειναι για συζητηση εδω αν θες τρεχα στη Λαμπηρη. Kαι αυτο [πυ λες δεν εχει να κανει καθολου με τη 5η generation )
Ήθελα να πω πως αν κάποιος δεν μπορεί να έχει DS Action Replay θα περιμενει αρκετό καιρό για να αποκτήσει ορισμενα Pokemon,ενώ κάποιος άλλος που έχει DS Action Replay μπορει να το έχει εδώ και τώρα και αυτό ειναι κάπως....άδικο θα έλεγα.
Και αυτό κάποια στιγμη θα ηταν καλό αν σταματούσε.Οκ λάθος μου.
Εγω απο την 5η γενια περιμενω εξελιξεις pokemon που εχουν μονο 1 εξελιξη οπως kangashan,aerodactyl και αλλα
εγω θα ηθελα ενα ditto να εξελιζεται και να μαθαινει και αλλες κινησεις εκτος το transform
dittofun ελεος σίγα το ditto εγώ θα ήθελα πάντως ένα θρυλικό με δύο μορφές
κι εγω θα θελα εξελιξεις αυτων των ποκεμον:
dunsparce
chatot
primeape
skarmory
lucario
froslass
miltank
tauros
glalie
heracross
pinsir
snorlax
dodrio
dugtrio
yanmega
castform
exploud
(26-10-2008 03:05 PM)DITTOFUN Wrote: [ -> ]εγω θα ηθελα ενα ditto να εξελιζεται και να μαθαινει και αλλες κινησεις εκτος το transform

Τί να κάνεις ένα Ditto με άλλες επιθέσεις εκτός από transform? Όταν εξελιχθεί δεν θα μπορεί να χρεισιμοποιήσει καμιά άλλη, εκτός από τις επιθέσεις του Pokémon στο οποίο μεταμορφώθηκε. Εξάλου, το Pokémon που ζητάς υπάρχει ήδη και είναι το Mew.

(01-11-2008 02:39 PM)Bills Wrote: [ -> ]dittofun ελεος σίγα το ditto εγώ θα ήθελα πάντως ένα θρυλικό με δύο μορφές

Εάν εξελιζόντουσαν τα θρυλικά δεν θα ήταν θρυλικά!

(01-11-2008 02:46 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]κι εγω θα θελα εξελιξεις αυτων των ποκεμον:
dunsparce
chatot
primeape
skarmory
lucario
froslass
miltank
tauros
glalie
heracross
pinsir
snorlax
dodrio
dugtrio
yanmega
castform
exploud

Αλήθεια, έχεις δει κανένα Pokémon με 4 μορφές?
δν είπα εξελίσσονται είπα 2 μορφές πχ manafi phione τώρα αν θα εξελίσσονται θα ήταν πολύ ωραίο και προτότυπο
Αυτό ναι, σχεδόν σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα θρυλικά με πολλές μορφές, εξάλου έχουν ήδη εμφανιστεί αρκετά....
Παντως ειμαι περιεργος να δω τι αλλο θρυλικο θα βαλουν,μεχρι και τον Θεο των Pokemon εβαλαν!
ενα bug legendary χρειαζεται το παιχνιδι ρε... ακομα κι αν ειναι κουνουπι ή μυγα, πρεπει να το κανουν.
Θα ειναι το ιερο σκουλικι που εφτοιαξε οτι υπαρχει κατω απο την επιφανεια της γης και ευθυνεται για τις αλλαγες που συμβαινουν στα διαφορα υποστρωματα της γης. (Το Groudon ειναι για την επιφανεια)
φαντασου κιολας να υπηρχε καμια θρυλικη κατσαριδα που να λενε οτι δημιουργησε το διαστημαToungueToungue
Γιατι συγκεκριμενα το διαστημα ?
λολ.Βασικα ναι πρεπει να κανουν κανα bug ή poison .Αλλα σε συνδυασμο με κανα αλλο ειδος ετσι ωστε να μην εχει τοσες αδυναμιες..
Άμα είναι bug θα είναι άχρηστο...Επίσης θα ήθελα να πω πως δε γίνεται να ήναι κάποιο Πόκεμον Grass και Fire διότι τότε θα καιγόταν η Grass μεριά του! Τα πιο ισχυρά Πόκεμον θα ήταν συνδυασμός Ice/Dragon και Water/Fire(Νίκα το αυτό!!!)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's