Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
εγώ έχω κάνει bookmark το LP, serebii, bulbapedia και pokebeach(από όλα ενημερόνομαι Toungue) Αλσο σε κάποια σιτε για ποκεμον εχουν βάλει τις νέες εικόνες που ήρθαν σήμερα. βαλτε τις όταν μπορέσετε και εδώ.
To Zoroark φένεται πιο ωραίο στο Anime Artwork !
(15-02-2010 02:05 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]εγώ έχω κάνει bookmark το LP, serebii, bulbapedia και pokebeach(από όλα ενημερόνομαι Toungue) Αλσο σε κάποια σιτε για ποκεμον εχουν βάλει τις νέες εικόνες που ήρθαν σήμερα. βαλτε τις όταν μπορέσετε και εδώ.

They are there Smile
Μόνος ήμουν χθες να τα κάνω και πήρε λίγη ώρα με τα transparency.

Δυστυχώς το Coro Coro δεν έδωσε τπτ ιδιαίτερο.
ίσως όμως το Poke SundayWink
Nah. Και αυτοί έκαναν official presentation των Zoros. Τπτ καινούργιο... Ό,τι είχαμε μάθει από τα leaks.
και πότε θα ανακοινωθεί κατι καινούργιο?στο τεύχος του CoroCoro απριλίου?
μεχρι τον απριλιο, αν μαθουμε τπτ αλλο για τη νεα γενια, φτυσε με
θα το θυμάμαι αυτόToungue
Well, Ninty isn't known to be giving info that fast.
Νομίζω θα περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να βγει τπτ άλλο, όπως starters, region name etc.
Sad you made me dissapointed. πάντως θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για την ταινία και το ρόλο του Zoroark.
Well ninty disappointed me too. I expected more news. Sad
λίγο νωρίς αλλά ντάξει. πότε πιθανολογείται να βγουν κάρτες 5th generation?
Συνήθως οι κάρτες βγαίνουν μεταξύ της ιαπωνικής και της αμερικάνικης release date του παιχνιδιού (δες Platinum, HGSS). Αλλά είναι αρκετά νωρίς ακόμα να μιλάμε γι' αυτό, μόλις βγήκε η HGSS, φυσικά θα θέλουν να βγάλουν 4+ expansions γι' αυτή οπότε πάμε σίγουρα 2011 για Gen V TCG set. Έχουμε καιρό.
βαρέθηκα.θέλω νέα για την 5th generation...

*300 ποστ!!
τοτε να ξεβαρεθεις

αναρωτιεμαι τι θα μας επιφυλασει η συνεχεια σ οτι αφορα τη νεα γενια...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's