Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
sorry pou grafw greeklish alla to programa mou einai egatestimeno sta aglika kai den ginete na ta alla3w!!!sorry paidia........
paidia sorry pou grafw greeklish alla to vista mou einai sta agglika kai den ginete na ta ala3w....sorry......Sad
Κοιταξε, αν δεν μπορεις να γραψεις προς το παρον Ελληνικα, μην γραφεις μεχρι να βρεις ενα τροπο να αλλαξεις γλωσσα. Οι κανονες ειναι κανονες.

(20-02-2009 10:23 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]ναι να βγει 5η γενιά

Θα προτιμουσα να μην ειχε βγει καν 4η, αλλα τεσπα....
(20-02-2009 11:23 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Κοιταξε, αν δεν μπορεις να γραψεις προς το παρον Ελληνικα, μην γραφεις μεχρι να βρεις ενα τροπο να αλλαξεις γλωσσα. Οι κανονες ειναι κανονες.

κι αν δε το βρει,τι θα κανει???μηπως θα τη γ*μησει???
Οχι, εξαλλου, δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει τη γλωσσα...Και μην σπαμμαρετε, αν εχετε κατι να πειτε που θεωρειται σπαμ στο συγκεκριμενο thread, καντε το quote στο spam corner. Τριτο κουμπακι απο τα αριστερα προς τα δεξια με caption ''Quote this post''.
οκ κουλαρετε βρικα τροπο!και να για να μην βγαινω απ το 8εμα προτιμω να ασχολι8ουν στο να φτιαξουν μια κασετα με ολη την περιπετια παρα να κανουν 10 γενιες!αλλα αν βγει πεμπτη γενια 8α 8ελα να δω ενα ποκεμον νερου starter σε στιλ λυκου!οπος ο garrurumon an εχετε δει digimon!
Έγω θέλω Πόκεμον στάρτερ νερού , νυχτερίδα (τελευταία μορφή Βρυκόλακας Toungue)
όπως το'χω σχεδιάσει και εγώ και grass μαΪμου...
(24-02-2009 10:42 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Έγω θέλω Πόκεμον στάρτερ νερού , νυχτερίδα (τελευταία μορφή Βρυκόλακας Toungue)

WTF??!!!ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΥΠΟΥ ΝΕΡΟΥ??!!!δεν κολλαει...
συμφωνο...εγω θα ήθελα να δω μια εξελιξη του Lapras.... ή και του Absol!!αλλα φυσικα να αλλαζαν οι τυποι τους....
Lapras--->water/ground (δεν νομιζω να γινετε αυτος ο τυπος...αλλα τεσπα)
Absol---->dark/ghost
Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Wrote:water/ground (δεν νομιζω να γινετε αυτος ο τυπος...αλλα τεσπα)

lozl wat abut madkipz?! i herd u liek tehm.

edit: το ονομα σου καταστρεφει τα quote tags. ΚΑΛΟ
(24-02-2009 10:42 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Έγω θέλω Πόκεμον στάρτερ νερού , νυχτερίδα (τελευταία μορφή Βρυκόλακας Toungue)
όπως το'χω σχεδιάσει και εγώ και grass μαΪμου...

Είναι γενικός κανόνας των Pokémon το water-type starter να μπορεί να περπατάει στη στεριά. Οπότε δεν παίζει.

(24-02-2009 11:35 PM)cHr{1}sTozZ Wrote: [ -> ]water/ground (δεν νομιζω να γινετε αυτος ο τυπος...αλλα τεσπα)

Swampert, Quagsire, Whiscash, Gastrodon.

(24-02-2009 11:40 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]edit: το ονομα σου καταστρεφει τα quote tags. ΚΑΛΟ

Lol, fix 'em up dude. Και btw, το Mudkipz είναι Water σκέτο ρε. Toungue
ναι αλλα εξελησετε σε σουαμπερτ
μπδγ, δε φιξαρετε επειδη η αγκηλη(δεν ξερω πως σκατα γραφεται) στο 1 κλεινει το [quote=

edit: fixed
(24-02-2009 11:54 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(24-02-2009 11:35 PM)cHr{1}sTozZ Wrote: [ -> ]water/ground (δεν νομιζω να γινετε αυτος ο τυπος...αλλα τεσπα)

Swampert, Quagsire, Whiscash, Gastrodon.

ΣΩΣΤΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ....ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ [SORRY]...Tοτε να γινει water/psychc

(24-02-2009 11:40 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]edit: το ονομα σου καταστρεφει τα quote tags. ΚΑΛΟ

Ναι το εχω προσεξει και εγω....δεν πειραζει μωρε.....για πρωτοτυπια!Lol
και γω 8α 8ελα ενα ποκεμον βρικολακα αλλα σε τυπο dark/physhic ghost/dark kati tetio.......και να το βρισκεις σε σπιλια.....και να χει φοωερο αττακ και σπιντ!
Και γω θα θελα εξελιξη του absol. Ειναι απο τα αγαπημενα μου pokemon.Wink
Καλά αλλά θέλω ένα βρυκόλακα νερού και έναν λυκάνθρωπο φωτιάς!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's