Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
εγω θα θελα εξελιξεις του χιτμονλι,του χιτμοντσαν και του χιτμοντοπ
Παράληλες , δηλαδή από τυρόγκ ? ή να εξελίσοντα αυτά;

Αν και δε νομίζω να ασχοληθούν ξανά με αυτά τα 3.....νομίζω τέλειωσ ο κύκλος εξέλιξης του τυρόγκ....εκτός κι αν τους έρθει η φώτηση!
(02-03-2009 09:54 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]1 Παράληλες , δηλαδή από τυρόγκ ? ή να εξελίσοντα αυτά;

Αν και δε νομίζω να ασχοληθούν ξανά με αυτά τα 3.....νομίζω τέλειωσ ο κύκλος εξέλιξης του τυρόγκ....
2 εκτός κι αν τους έρθει η φώτηση!

1 ενοω οι 3 εξελιξεις του να εχει η καθεμια και τη δικια της εξελιξη.π.χ. το χιτμοντσαν εξελιζεται σε hitmonpunch...lol
2 του αγιου πνευματος??ToungueToungueToungue
όχι φώτιση να κάνουν νέα πόκεμον , που να'χουν σχέση με tyrogue....
Όλα αύτα δεν θα γίνουν επειδή βγάλανε καινούρια ποκεμον καλύτερα θα ήταν άμα βάζανε και εξελίξεις άλλων ποκεμον
(13-03-2009 03:25 PM)Con Wrote: [ -> ]Όλα αύτα δεν θα γίνουν επειδή βγάλανε καινούρια ποκεμον καλύτερα θα ήταν άμα βάζανε και εξελίξεις άλλων ποκεμον

what?

δεν κατάλαβα......πότε βάλανε άλλα πόκεμον;
(16-03-2009 08:59 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]
(13-03-2009 03:25 PM)Con Wrote: [ -> ]Όλα αύτα δεν θα γίνουν επειδή βγάλανε καινούρια ποκεμον καλύτερα θα ήταν άμα βάζανε και εξελίξεις άλλων ποκεμον

what?

δεν κατάλαβα......πότε βάλανε άλλα πόκεμον;

Δεν ξέρω πάντως είδα ένα βίντο στο youtube που τα έδειχνε όλα
Χρειαζομαστε αποδειξεις. Link please?Smile
(16-03-2009 10:10 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Χρειαζομαστε αποδειξεις. Link please?Smile

Ειλικρινά συγνώμη αλλά δεν ξέρω να βάζω linksResent
Chaos, αυτά είναι κάτι σαν Pokemon-fakes για ένα project που λέγεται Pokepages. Αυτοί που τα έχουν φτιάξει χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική με τον Ken Sugimori για τα artworks, αλλά είναι τόσο αληθινά όσο το SkyShaymin που έμοιαζε με πόνυ. Η φάση είναι το λέει και στα description στα vids ρε συ =_=
Και αν το καλοσκεφτείτε είναι σχετικά νωρίς για να παρουσιάσουν έστω και μια σκιά ενός 5thGen Pokemon...
(16-03-2009 11:58 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Chaos, αυτά είναι κάτι σαν Pokemon-fakes για ένα project που λέγεται Pokepages. Αυτοί που τα έχουν φτιάξει χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική με τον Ken Sugimori για τα artworks, αλλά είναι τόσο αληθινά όσο το SkyShaymin που έμοιαζε με πόνυ. Η φάση είναι το λέει και στα description στα vids ρε συ =_=
Και αν το καλοσκεφτείτε είναι σχετικά νωρίς για να παρουσιάσουν έστω και μια σκιά ενός 5thGen Pokemon...

μα φαινονται τοσο αληθινα....Undecided
(16-03-2009 11:21 PM)Con Wrote: [ -> ]
(16-03-2009 10:10 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Χρειαζομαστε αποδειξεις. Link please?Smile

Ειλικρινά συγνώμη αλλά δεν ξέρω να βάζω linksResent
μα θυμάμαι ότι είχες βάλει ένα fail link....κάπου

(17-03-2009 03:17 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(16-03-2009 11:58 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Chaos, αυτά είναι κάτι σαν Pokemon-fakes για ένα project που λέγεται Pokepages. Αυτοί που τα έχουν φτιάξει χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική με τον Ken Sugimori για τα artworks, αλλά είναι τόσο αληθινά όσο το SkyShaymin που έμοιαζε με πόνυ. Η φάση είναι το λέει και στα description στα vids ρε συ =_=

μα φαινονται τοσο αληθινα....Undecided

αλλά δεν είναι....εξάλου έχουν διαφορέτική μορφή από τα κανονικά , το σκίτσο...και ότι άλλο είπε η Celesi....
Λέει και στο βίντεο και στην περιγραφή ότι είναι ψεύτικα,και για όσους δεν κοιτάνε περιγραφή λέει και μέσα στο βίντεο κοιτάξτε την περιγραφή...Στα αγγλικά πάντα....
(02-03-2009 09:54 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Παράληλες , δηλαδή από τυρόγκ ? ή να εξελίσοντα αυτά;

Αν και δε νομίζω να ασχοληθούν ξανά με αυτά τα 3.....νομίζω τέλειωσ ο κύκλος εξέλιξης του τυρόγκ....εκτός κι αν τους έρθει η φώτηση!

ποτε δεν ξερεις μ' αυτους... εδω περιπου δεκα χρονια τους εφαγε να εξεληξουν το tangela, οποτε...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's