Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Ναι οντως δικιο εχεις...Δεν νομιζω ναναι καστφορμ...Τεσπα θα δουμε..
Grovyle_Fan Wrote:Θα μπορούσε, όμως το castform δεν έχει ήδη διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τον καιρό που κάνει;;;;
Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο για να μάθουμε...

Θα μπορουσε να εχει και μια μορφη για το shadow sky,που εμφανιζεται σαν τις αλλες καιρικες συνθηκες στο ''colosseum'' και να γινοταν ghost type.
παδιά ώπος είχε αναφέρει ο Pokéfun πιο παλια να μπορούμε να επισκευτούμε όλες τις περιοχές να μπορούμε όπος στην Yellow να πάρουμε όλα τα αρχικά απο κάθε περιοχή που πιγένουμε LoL lOl
Johan Wrote:παδιά ώπος είχε αναφέρει ο Pokéfun πιο παλια να μπορούμε να επισκευτούμε όλες τις περιοχές να μπορούμε όπος στην Yellow να πάρουμε όλα τα αρχικά απο κάθε περιοχή που πιγένουμε LoL lOl

Κάτι τέτοιο το θεωρώ λίγο απίθανο, όμως δε θα με ενοχλούσε καθόλου. Ειδικά το να μπορούμε να επισκεπτούμε κάθε περιοχή είναι πιστεύω λίγο απαιτητικό τόσο από την nintendo όσο και από τις δυνατότητες του ds. Θα μπορούσε όμως να εφαρμοστεί στο Wii. Εκεί να δείτε τρελές πωλήσεις που θα κάνανε... Smile
έχεις δίκιο
εγώ θα έλεγα να βγάζανε ένα grass/fire pokémon όπος και το Abomansnow που είναι grass/ice
Kαι αυτο λιγο απιθανο ειναιToungue.
Xarhs Wrote:Kαι αυτο λιγο απιθανο ειναιToungue.

το ξέρω γιατί κι αυτό νομίζω δεν έχει σχεδών καμία αδυναμία
τελικά έχει αδυναμία στους τύπους Rock/Flying και Poison
Eίναι λίγο απίθανο, αλλά και πάλι έχει κάποιες αδυναμίες, όπως poison,flying
Oχι αν ειναι ΚΑΙ fire-type ομως....Βασικα,δεν ξερουμε ποιες ακριβως ειναι οι αδυναμιες αυτου του pokemon,απ'την στιγμη που ειναι δυο ειδων,αυτο εξαρταται απ'τον κατασκευαστη.
Xarhs Wrote:Oχι αν ειναι ΚΑΙ fire-type ομως....Βασικα,δεν ξερουμε ποιες ακριβως ειναι οι αδυναμιες αυτου του pokemon,απ'την στιγμη που ειναι δυο ειδων,αυτο εξαρταται απ'τον κατασκευαστη.

τις αδυναμίες του τις έγραψα στο post παραπάνω που το είχα κάνει edit
Ναι,αλλα αν ειναι και grass-type,δεν θα εχει αδυναμια στις rock-type moves...
Nαι, σ'αυτό έχει δίκιο ο Χάρης.Rock type moves είναι not very effective απέναντι σε grass types. Μήπως όμως να αλλάξουμε λίγο θέμα, αφού δε βλέπω να δημιουργείται τέτοιο πόκεμονν;;;
Grovyle_Fan Wrote:Nαι, σ'αυτό έχει δίκιο ο Χάρης.Rock type moves είναι not very effective απέναντι σε grass types. Μήπως όμως να αλλάξουμε λίγο θέμα, αφού δε βλέπω να δημιουργείται τέτοιο πόκεμονν;;;

ΛΑΘΟΣ οι Rock type moves είναι regurarly effective ενάντια σε Grass Pokémon
Sorry, έχεις δίκιο(αιώνιο μπέρδεμα ανάμεσα σε ground και rock types Sad ...). Πάντως δεν είναι θέμα του thread νομίζω να σχολιάζουμε τις αδυναμίες ενός φανταστικού πόκεμον...
Grovyle_Fan Wrote:Sorry, έχεις δίκιο(αιώνιο μπέρδεμα ανάμεσα σε ground και rock types Sad ...). Πάντως δεν είναι θέμα του thread νομίζω να σχολιάζουμε τις αδυναμίες ενός φανταστικού πόκεμον...

μπορεί και να μήν είναι φανταστικό, σωστά; Είναι ένα Pokémon που μπορεί να βγεί στην πέμπτη γενιά (ή σε μια επόμενη)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's