Αχρηστος εισαι 'συ και οι συνδιασμοι σου, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Το Ice/Dragon και το Water/Fire τα 'χω με το Yanmega ενα Air Slash&CS τζιτιπι. Και αν εχεις αμφιβολλιες για τα bugs κανε με μαχη με την bug team μου να φας καμια 6-0...
για να γινει water/fire τυπος θα πρεπει να γκρεμιστει ο φουρνος της γειτονιας σου...γιατι αυτο ειναι αδυνατον,....
Και μην ξεχναμε οτι υπαρχει ηδη ενα pokemonτο οποιο δεν εχει αδυναμια πουθενα και αυτο ειναι το Spiritomb!!!
(26-11-2008 12:12 AM)Lugia Wrote: [ -> ]για να γινει water/fire τυπος θα πρεπει να γκρεμιστει ο φουρνος της γειτονιας σου...γιατι αυτο ειναι αδυνατον,....
μπα, σκεψου το σαν φωτια πανω στο νερο με την βοηθεια του πετρελαιου. Θα ειναι κατι σε στυλ poison fire water ξερω γω.
επισης το σπασιμο ενος φουρνου ειναι ευκολο.
(26-11-2008 12:17 AM)Xara-lampos Wrote: [ -> ] (26-11-2008 12:12 AM)Lugia Wrote: [ -> ]για να γινει water/fire τυπος θα πρεπει να γκρεμιστει ο φουρνος της γειτονιας σου...γιατι αυτο ειναι αδυνατον,....
μπα, σκεψου το σαν φωτια πανω στο νερο με την βοηθεια του πετρελαιου. Θα ειναι κατι σε στυλ poison fire water ξερω γω.
επισης το σπασιμο ενος φουρνου ειναι ευκολο.
μα δεν υπαρχουν ποκεμον με 3 τυπους............
σε στυλ ειπα. Οπως και το noctowl ας πουμε ειναι normal/flying αλλα ξερει psychic επιθεσεις.
(26-11-2008 12:10 AM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Αχρηστος εισαι 'συ και οι συνδιασμοι σου, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Το Ice/Dragon και το Water/Fire τα 'χω με το Yanmega ενα Air Slash&CS τζιτιπι. Και αν εχεις αμφιβολλιες για τα bugs κανε με μαχη με την bug team μου να φας καμια 6-0...
Δεν ήθελα να σε θείξω συγνώμη , αλλά δεν ήξερα πως το Yanmega ειναι Bug....
Εγώ λεώ πως θα'ναι άχρηστο αν είναι
μόνο bug! Αν είναι και Fight (Ηeracross vs Dialga 1-0) Και το Dialga ήταν 4 level περισότερα(αν και δεν έκανε επιθέσεις διότι ήθελα να χάσω ) Για να μη βγαίνω και εκτός θέματος , τα Bug-Flying είναι πολύ καλά αλλά κάποια bug (πχ: Cascoon , Silcoon , Cacuna , Metapod) όταν τα πιάνεις ξέρουν 1-2 επιθέσεις πολύ άσχετες , ενώ αν πιάσεις Wurmple , Caterpie και Weedle ξέρουν κι άλλες καλύτερες αλλά οι τρίτες μορφες εκτός Dustox είναι τέλειες αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το Dustox
Τέλος υπάρχει κάτι που τα bug σκίζουν! Grass....oπότε δεν είναι τόσο μούφα.....
Και βέβαια αν τα έχεις προπονήσει καλά εσύ μπορούν να γίνουν φοβερά! (Aλήθεια Έχεις bug team
Το θέμα ας λήξει εδώ.
εγω θα ήθελα συνδιασμό darkrai kai giratina Lo0o0o0o0o0o0o0oL
(30-11-2008 12:48 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Τέλος υπάρχει κάτι που τα bug σκίζουν! Grass....oπότε δεν είναι τόσο μούφα.....
Επίσης, σκίζουν psychic, dark και έχουν πολύ χρήσιμεσ resistances σε fighting και ground. Kαι pokemon όπως το heracross, szizor, yanmega, shuckle και pinsir αν προτιμάς σκέτο bug προσωπικά μόνο "μούφες" δεν τα βρίσκω. Το μεγαλύτερο σερί μου στο battle tower έγινε χάρη σε ένα heracross και σταμάτησε όταν το heracross έπεσε με ένα fissure από ένα σπαστικό hippowdon.
Anyway, από την πέμπτη γενιά προσωπικά θα ήθελα περισσότερο καλοσχεδιασμένα pokemon απ' ότι της τέταρτης. Η εμφάνιση των lickylicky, probopass, rotom formes πραγματικά με απογοήτευσε και περιμένω κάτι καλύτερο.
Το propobass είναι απαίσιο ειδικά το cry του και όσο για το Lickilicky αναρωτιέμαι τι σκέφτονταν όταν το έφτιαχναν....
pos ginete na ekpedeuseis swsta ena pokemon?iparxei kana mistiko?
Που «κολλάει» αυτό;
Εάν έχει απορίες, ρώτα
εδώ. ^^
(20-02-2009 12:33 AM)xristos_21 Wrote: [ -> ]pos ginete na ekpedeuseis swsta ena pokemon?iparxei kana mistiko?
EPIC FAIL!!!!!!!
εδω μιλαμε για την 5η γενια,οχι για την εκπαιδευση ενος ποκεμον...
(20-02-2009 04:29 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (20-02-2009 12:33 AM)xristos_21 Wrote: [ -> ]pos ginete na ekpedeuseis swsta ena pokemon?iparxei kana mistiko?
EPIC FAIL!!!!!!!
LegendaryPokemon.net, where you can't make a mistake!
emena paidia den me niazei i 5nti genia!!egw den 8elw to paixnidi pou megalosa..... ta pokemon...na katantisoun ahdia!!!!gt an vgei 5nti genia 8a vgei kai 6ti kai outo ka8e3is!!egw 8a 8ela na vgei ena remake kalo tis gold kai silver opos egine stin red kai stin blue.....kai meta 8elw mia kaseta me oli tin peripetia!!!kai telos!!!ta tan oti kalitero!!!!
Χεί , μην γράφεις greeklish , απαγορεύεται..
Και για να μην βγαίνω off topic , ναι να βγει 5η γενιά αλλά λίγο διαφορετική...