Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon 5th Generetion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
ακρι΄βως το πόσο ξέρουμε?CororCoro we need you!
Και καινούρια πράγματα να μάθουμε θα είναι σχεδόν άχρηστα γιατί σε μας η 5η Γενιά θα έρθει σε κάνα χρόνο!

Πάω στοίχημα πως αν δούμε καινούρια Pokémon εσύ θα ονειρεύεσαι το παιχνίδι ή και το anime Toungue!
προσωπικα εγω αμα δω κανα νεο θα σχηματισω μια γενικοτερη αποψη σχετικα με το παιχνιδι οπως και επισης για τις επιθεσεις...
ασχετό αλλά σχετικό: Zoroark's moves: Slash,Night Slash,Bite,(Crunch),(Hyper Beam)
Zorua's moves: Bite((((Crunch))))

Λίγο βοήθεια σε αυτό???Αυτά σε παρενθέσεις είναι maybe.τα άλλα σχεδόν σαν να τα βλέπω να τα εκτελεί τώρα Ο.Ο!
λογικα η 5 γενια θα ναι αρκετα προσεγμενη πιστευω
Ας Ελπιζουμε Γιατι Με Την 4η Ψιλο-Απογωητευτηκαμε...
(01-03-2010 09:05 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]ασχετό αλλά σχετικό

εεεε,κλεμμενο!!!

τεσπα πιστευω οτι αυτες οι κινησεις ειναι ωραιες,αλλα μπορουμε να θεωρησουμε και σιγουρες επιθεσεις το shadow ball κτλ?Ναι ή οχι και γιατι?
στό ποκεβεαψη λέει ότι το zoroark μπορεί να κάνει ψευδαισθήσεις(i agree).λέει ακόμα 'οτι το zorua μπορεί να μεταμορφώνεται σε διάφορα πράγματα(ts specialty is turning into various things.) is it true? μέσα σε αυτά είοναι και pokemon?θα ξέρει τρανσφορμ:O!?
λογικο ειναι να χει την ικανοτητα να μεταμορφωνεται. αφου στη ταινια, μεχρι και σε ash μεταμορφωνεται
το zoroark.όχι το zorua!!αυτό είναι το περίεργο.
Στο τέλος του trailer το Zorua μεταμορφώνεται σε Piplup. Τώρα αν είναι Transform ή αν έχει σχέση με το όλο illusion concept δεν ξέρουμε, και έχουμε καιρό μέχρι να μάθουμε.
wtf? πότε!?!?!στείλε εικόνα!!
εγω θέλω να δω ένα πράγμα.πόσες νέες επιθέσεις/abbility θα δούμε.πιστεύω ότι οι "αλεπούδες" θα έχουν σίγουρα signature move.gia to αbblility den είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο.
Aν μιλάμε για κίνηση in game προφανος θα είναι transform αλλιώϛ γιατι να βγαλουν ένα move που είναι ακριβώϛ ίδιο με ένα αλλο; από την άλλη αν είναι καινουργιο τι ξεχωριστη ιδιοτιτα μπορεί να έχει από το transform; αν μπορεί να αντιγραφει κάποιο stat από το άλλο poke θα είναι πολύ UBER και κατα την γνωμη μου καθολου καλο για το μελλον του game.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's