Οι εικόνες που έκανα post πιο πάνω τώρα με άριστη ανάλυση από το επίσημο γιαπωνέζικο site της Nintendo. Το ότι υπάρχουν στο επίσημο γιαπωνέζικο site της Nintendo είναι κάτι που τις κάνει 100% αληθινές. Δείτε τη σχετική σελίδα από το επίσημο γιαπωνέζικο site της Nintendo κάνοντας κλικ
εδώ.
Οποτε αυτα τα ποκεμον ειναι αληθινα ε?ωραια.να δουμε ποτε θα εμφανιστουν τωρα...!
Ελπιζω να βγαλουν και αλλα Ποκεμον στην Πλατινουμ...Οχι τπτ πολυ σημαντικο...Αλλα την αρσενικη μεταμορφωση του Κομπιι θα ηθελα να την δω...
Εγω θα ηθελα να δω πολλες μεταμορφωσεις,ετσι για να ειναι πιο cool η φαση
.Εγω συνεχιζω να λεω παντως,αυτα τα Pokemon στην εικονα,δεν μ'αρεσουν καθολου.Ελπιζω να υπαρξουν καλυτερα...
* Mirka hates these Pokemon
Σοβαρα.
Πιο πολυ σα ρομποτ ειναι :/
I want moar Eevee Evolutions and machamp female form <--- ειναι πολυ τερατωδες ο.ο
mirka Wrote:* mirka hates these Pokemon
Σοβαρα.
Πιο πολυ σα ρομποτ ειναι :/
I want moar Eevee Evolutions and machamp female form <--- ειναι πολυ τερατωδες ο.ο
ελα τωρα, 7 eevee evolutions υπαρχουν, μην ειμαστε πλεονεκτες
και εδω λοιπον η γυναικεια μορφη του machap
εγω θα προτιμουσα να δω ποκεμον που ειναι imba (οχι αυτην εκει πανω)
Εγω θεωρω πως θα υπαρχει σχεδον σιγουρα εξελιξη των Sudowoodo και Mr.Mime. Kαι αυτο επειδη μοιαζουν με την περιπτωση των Electabuzz και Magmortar. Επισης πιστευω πως θα υπαρχουν και αλλες κινησεις σαν το hyper beam με recharge δηλαδη που θα ειναι physical για τους τυπους που ηδη εχουν τετοιες κινησεις οπως grass, fire, kai water οπως εγινε με το giga impact
βασικα το πρώτο pokemon που δείχνεις pokemon trainer SILVER,θα ηταν ωραια εξέλιξη του rotom...δεν ξερω,μου ταιριάζει καπως για εξέληξη του :S..
Εννοείς αυτό το πράσινο? Μοιάζει κάπως με ελικόπτερο!
Λολ.Βασικα αυτο που ειχει απτην κατω μερια του μοιαζει με κεραυνο οποτε θα μπορουσε..
Ίσως βγάλουνε μορφές του rotom και σε άλλους αντίστοιχους τύπους, π.χ. fire/ghost, water/ghost, grass/ghost κτλ. Πάντως εμένα το μεσαίο μου θυμίζει περισσότερο εξέλιξή του.
δεν ξερω....και γω αυτό σκέφτηκα,που είπε ο dragar με τον κεραυνό που φαίνεται απο κάτω...από κει έβγαλα συμπέρασμα!!!
βεβαια ολα αυτα μπορει να ειναι ενα ποκεμον και να ειναι σε στυλ καστφορμ, εξαλου ολα σαν ρομποτακια ειναι...
Ναι και αυτο παιζει...παντως εμενα ολα μου βγαζουν κατι σε φαντασμα...
Θα μπορούσε, όμως το castform δεν έχει ήδη διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τον καιρό που κάνει;;;;
Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο για να μάθουμε...