Να γιατί όλοι πιστεύουν πως είναι εξέλιξη του Mightyena γιατί θα είναι και αυτό στην ταινία!
ισως(για την εξέλιξη mightyena ή lucario εννοώ!) αλλά να είναι καλοσχεδιασμένα!το lucario ήταν ένα από τα μόνα ωραία pokemon της 4th generation. μακαρι η V Generation να έχει ωραία ποκεμον.πάντως από όσο κρίνω από την φιγούρα του καλό φένεται
Ναι το είχα δει και εγώ στο pokebeach. πολύ πιθανό.
kai ego elpizo na exi polla orea pokemon i 5 genia giati alios xa8ikame.......
idea!what about the lock capsule and the new werewolf like poke??λέτε να είναι κακό και να έχει κλειδωθει στην κάπσουλα και να ελευθερώνεται???
Πώς το σκέφτηκες αυτό;;
Υ.Γ.: Θα γράφεις ίδια πράγματα και στα 2 thread περί 5th Generation ρε Άρη;;;
Απάντηση σε υστερόγραφο: δεν ξέρω μάλλον οχι
!αυτό δεν θα το βάλω στο άλλο!
πολυ καλο
⇧ Ο Arty2 λέει: το ανωτέρο είναι ανεπίσημο και εντελώς υποθετικό, αν μη τι άλλο μοιάζει να βγήκε από παιχνίδι Sonic. Απλά το σημειώνω για να μην μπερδευτεί κανείς
Είναι πολύ ωραίο και θα μου άρεσε ως εξέλιξη του Mightyena !!!!
(07-02-2010 06:31 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Να γιατί όλοι πιστεύουν πως είναι εξέλιξη του Mightyena γιατί θα είναι και αυτό στην ταινία!
Στη σακούλα εγώ βλέπω και το Croagunk, δείτε το καμπούρικο σώμα του, δεν μοιάζει με αυτό του νέου Pokémon; Γιατί να μην είναι εξέλιξη του Croagunk λοιπόν;
Ναι αλλά το Mightyena δεν είναι Pokemon κανενός από την παρέα και για αυτό όλοι πιστεύουν πως θα είναι του Mightyena η εξέλιξη!
ego exo tin estisi oti ine entelos kenourio...
(07-02-2010 06:31 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]
Να γιατί όλοι πιστεύουν πως είναι εξέλιξη του Mightyena γιατί θα είναι και αυτό στην ταινία!
Και,σε περίπτωση που δεν το προσέξατε,το Mightyena έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο κέντρο,ανάμεσα σε Pokemon που πάντα πρωταγωνιστούν,ενώ το ίδιο όχι.
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ...
[url]http://pokebeach.com/news/0210/
12th-movie-bag.jpg[/url]
Υπόψιν ότι η ταινία που αναμένουμε είναι η 13η πάντως...
Δείχνει το πόσο προσεκτικός και ακριβής είναι ο WPM
Ωραίος ο Shadow the Lucario. Κάπως έτσι τον έχω στο νου μου... Όπως πόσταρα όμως στο nintendo.gr νομίζω πως θα είναι μπλε με κόκκινα μαλλιά.
*WARNING*
Koita na deis pou nomiza oti den to kserate kai to postara kai sto "ellhniko spam" thread.Prepei na einai to Mighty Lucario(xwris plaka).Pantws mporei na einai kai to pokemon pou emfanizetai pros to telos sto theme song "advanced battle".Den to exw melethsei alla emfanizetai mia makakia na phdaei alla den anagnwrizw ti einai.Paizei na'nai ki an8rwpos.Tespa 8a doume.Egw lew Mighty Lucario.